Digidexo.com

Blenderized dietter for å miste vekt

Blenderized dietter for å miste vekt


Face eller kjeve kirurgi kan hemme tygging, som nødvendiggjør en diett av blenderized matvarer. Men å spise blenderized matvarer bidrar også med vekttap. Når du spiser, er spyttkjertlene er engasjert, noe som resulterer i enzymet, og syreproduksjon. Derfor dine spyttkjertler øke appetitten. Men blenderized dietter ikke krever tygging, slik at spyttkjertlene ikke "slå på." Lav-fett blenderized dietter for frokost, lunsj og middag kan hjelpe deg å miste vekt og opprettholde ernæringsmessig balanse.

Frokost

Velg yoghurt blenderized fruktdrikker til frokost for å gå ned i vekt. En fersken-eple yoghurt blanding oppskrift vil kreve en 6 eller 8-oz. kartong med fersken yoghurt, 3 ss. lav-fett cottage cheese, 3/4 kopp eplejuice og 1/8 ts. av kanel.

Hvis bananer til frokost er mer til din smak, velger du en kartong med vanlig yoghurt i stedet for fersken, redusere eplejuice til 1/2 kopp (eller bruke så mye melk i stedet), eliminere kanel fra den første oppskriften, men beholde hytta ost. Tilsett 2 ss. hver av honning og sitron og kaste i en moden mellomstor banan. For de som ønsker en raskere og enklere blenderized kosthold, blande en kopp lav-fett skummet melk med 1/2 kopp fersk eller frossen frukt (bananer eller fersken).

Lunsj / Middag

Koker 1/2 kopp av laks, kylling uten skinn eller en og annen stykke rødt kjøtt, grundig, før du legger 6 ss. av varm buljong til din blenderized drikke til lunsj eller middag. Tilsett salt og pepper eller andre krydder etter smak. Vegetabilske alternativer florerer for dine blenderized side retter til lunsj og middag. Legg 1/2 kopp totalt blandede grønnsaker eller velge en lav-fett grønnsak som brokkoli.

Melk og grønnsaksjuice eller buljonger bør brukes til å blande lunsj eller middag alternativer. Disse vil legge til vitaminer og mineraler til måltidet, så vel som smaken. Fjern eventuelle biter av mat ikke riktig blandet for å unngå å måtte tygge. Hvis blandet mat er ikke flytende nok, tilsett litt mer melk, juice eller buljong til ytterligere flytende mat. En god tommelfingerregel er en lik andel av melk eller juice til det faste stoff blir blandet.

Supper

Velg supper for å føle at du ikke avviker for mye fra vanlig spising rutine, siden suppe buljong er nippet uansett. Lag en krem ​​av ertesuppe måltid ved å kombinere en kopp kokte erter med en kopp varm melk. Tilsett 1 ts. av redusert kalori margarin, tre magre kjeks og en dash av salt for smak.