Digidexo.com

Hva du skal spise for å få sunn hud

Skin lider av en rekke problemer gjennom hele livet, men det vil alltid være noe å kjempe. Foruten aktuelle behandlinger, henvender et sunt kosthold til sunn hud like mye som produkter og hudleger. Forbruker de riktige antioksidanter, vitaminer og mineraler er viktig for klar hud som er motstandsdyktig mot tidlig aldring og hudlidelser.

Acne

Akne er ofte forbundet med ungdomsårene, men dette er et problem som kan ramme folk i alle aldre. Det er viktig å vite at når kampene acne, eliminere fast food og raffinerte matvarer fra kostholdet ditt. Disse matvarer føre til overproduksjon av talg som forårsaker kviser.
Spis mer fibrøs mat for å hjelpe kroppen din eliminere skadelige giftstoffer. Spis mat rik på vitamin A - som gulrøtter, søtpoteter og egg - til å kontrollere talgproduksjonen i huden. Vitamin E og folsyre finnes i spinat også hjelpe klar hud. En B-kompleks vitamin er nyttig å ta når lider av akne, fordi det jevner hudtonen og hjelper håndtere stress.

Psoriasis og eksem

Psoriasis og eksem er begge kroniske hudsykdommer som ikke kan kureres, men utbruddene kan kontrolleres og symptomene reduseres med riktig ernæring.

Betakaroten og sink er de to viktigste næringsstoffer som helbrede og forebygge psoriasis og eksem utbrudd. Betakaroten er en kraftig antioksidant som blir til vitamin A i systemet. Sink er ofte tapt med hud Shedding fra disse forholdene, og er gunstig for å hindre fakkel-ups.
Spise en diett høy i kaldt vann fisk som inneholder omega-3 fettsyrer. Dette bidrar til å hindre psoriasis og eksem utbrudd.

Unngå alkohol, som kan forårsake utbrudd. Spis gulrøtter, persille og poteter fordi de er fulle av betakaroten og sink.

Age spots

Alder flekker er et resultat av opparbeidet avfall i kroppen og forlenget fri radikal skade. Disse flekkene er karakterisert som grove, mørke, runde flekker i ansiktet og kroppen som er gulaktig eller brun. De beste vitaminer for pigmentflekker er vitamin E og vitamin C.
Vitamin E er en antioksidant som reparerer huden skade og forsinker aldringsprosessen. Vitamin C er en annen antioksidant som reparerer huden vev og forhindrer skade.
Spinat, grønn paprika og gulrøtter er gode kilder til både vitamin E og C. Det er best å spise rå grønnsaker når du prøver å behandle pigmentflekker.