Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for depresjon hos menn

Depresjon hos menn kan være vanskeligere å diagnostisere og behandle fordi, generelt, menn er mindre tilbøyelige til å innrømme problemer med følelsesmessig ubehag. Noen menn kan velge en mer diskret måte å behandle depresjon, slik som å velge for over-the-counter kosttilskudd i stedet for reseptbelagte legemidler. Enkelte behandlinger for reseptbelagte depresjon ha uønskede bivirkninger. Naturlig rettsmidler har blitt studert i de siste årene for å hjelpe menn erobre og behandle depresjon. Johannesurt, Omega fettsyrer og vitamin B6 har vist seg å være nyttig i behandling av vanlige symptomer på depresjon og angst hvis de tas riktig og regelmessig.

Johannesurt

Johannesurt har vunnet popularitet de siste årene for behandling av depresjon. Det fungerer ved å øke hjernens nivå av dopamin og seratonin, som er signalstoffer som bidrar til å regulere humørsvingninger og depresjon. Johannesurt kan tas som en pille eller som tørkede blader. Pillene variere fra 100 mg til 1000 mg, og bør tas ved en lavere dosering i begynnelsen, deretter gradvis økt. For tørkede blader, ta en til to teskjeer av gras, og kok den i vann for å lage en te. Konsumere blandingen to til fire ganger om dagen.

Omega fettsyrer

Omega fettsyrer, inkludert omega-3 og omega-6, kan bidra til å lindre symptomene på depresjon. Omega fettsyrer kan bli funnet i ulike typer kaldt vann fisk, fiskeolje kosttilskudd og nøtter. Konsumere 2-3 porsjoner med mat som inneholder omega fettsyrer en dag, eller ta en til to fisk olje kosttilskudd hver dag.

Vitamin B6

Vitamin B6 er sies å fremme helse for alle personer. Vitamin B6 er nødvendig for å lage nevrotransmittere, slik som serotonin og dopamin, som er relatert til humør og trivsel. Hvis signalstoffene ikke fungerer som de skal, spiller vitamin B6 en rolle for å få dem regulert. Voksne menn bør ta 1.000 mg vitamin B6 i det vannløselige pillen danne en dag. Vitamin B6 kan også bli funnet i hele korn, kjøtt og grønnsaker. Imidlertid er pilleform av vitamin B6 anbefalt, siden mye av nytten av vitamin B6 er tapt under tilberedning av mat.