Digidexo.com

Slik Spot Symptomer på Neuroblastom

Neuroblastom er en kreft som oftest rammer spedbarn og barn. Det er en kreft som kan begynne å danne når en baby er fortsatt i sin mors liv. Det utgjør rundt nervevev og legene tror det vanligvis starter rundt halsen, brystet eller toppen av ryggraden. Dessverre fordi det er mest vanlig hos barn, etter den tid legene finne ut de arbeider med kreft, har det mest sannsynlig spre seg til andre områder. Det finnes mange former for behandling anbefalt og tilgjengelig, avhengig av stadium og severity.The sjansene for utvinning i neuroblastom avhenger av mange faktorer, inkludert barnets alder, plassering av svulsten, og hvor fort svulstene vokser. Barn diagnostisert med sykdommen vil ofte nødt til å gå gjennom mange tester for å fastslå i løpet av behandlingen.

Bruksanvisning

Slik Spot Symptomer på Neuroblastom

•  Se etter uvanlige og / eller betydelig hevelse, som det er den vanligste symptomet i neuroblastom. Oftest oppstår svelling rundt eller i nærheten av magen. Men i andre tilfeller svellingen kan være mindre merkbare, som en liten kul eller klump rundt magen, forsiden eller baksiden av halsen halsen eller hvor som helst på brystet.

Se på øynene til vedkommende. I mange neuroblastma tilfeller pasientens øyne bule ut mer enn vanlig. Også de kan ha mørke ringer rundt øynene også. En eller begge av disse symptomer kan oppstå.

Look å se om personen ikke kan bevege deler av kroppen, eller hvis du flytter forskjellige deler er smertefullt eller ekstremt vanskelig. Hos spedbarn, kan du merke en forskjell, og hvis det er uvanlig eller forkrøplet bevegelse, se etter tegn på at det kan være smertefull smak gråt eller uvanlig bevegelse. Hos barn som kan vocalize, kan de klage over ledd eller skjelettsmerter. Barn og spedbarn kan også ha svakhet eller lammelser.

Undersøk klumper på spedbarn for å se om de har en blåaktig farge til dem. Klumpene er vanligvis smertefri for barnet, men de er en potensiell symptom, likevel.

Se for mindre vanlige symptomer som feber, tretthet, blåmerker lett, pin store merkene under huden, krampetrekninger bevegelser, uvanlig øyebevegelser, hevelse i underkroppen, og høyt blodtrykk kan bidra i diagnostisering av sykdommen. Generelt hvis du tror barnet ditt er syk, ser for eventuelle endringer i helse kan hjelpe legene å diagnostisere sykdommer.

Tips og advarsler

  • Dette er kun for informasjonsformål. Hvis du har en baby eller barn med uvanlige symptomer, se en lege umiddelbart. Kun leger kan diagnostisere alvorlige og mindre sykdommer. Som forelder, er din jobb å overvåke endringer i barnet ditt til å gi helsevesenet tjenestemenn så mye informasjon som du kan.