Digidexo.com

Hvor kjøpe Lettere liv mat pakker

Lighter Life, basert i Storbritannia, tilbyr forbrukere vekttap og vektkontroll produkter i en direkte-salg format. Mens selskapet touts sin personlige støtte gjennom helheten av programmet, noen individer finner seg lurer på akkurat hvor de kan få tak i de spesielle Lettere Liv mat pakker. Med noen grunnleggende forskning, eller til og med entreprenørånd, kan forbrukerne enkelt kjøpe produktene og bli Lettere Rednings kunder.

Fra vektkontroll Rådgivere

Lettere liv bruker en "nettverksmarkedsføring", eller direkte salg, tilnærming til distribusjon av sine produkter. Ved hjelp av en tilnærming lik som andre nettverk marketing selskapene, Lettere liv er avhengig av en veritabel hær av uavhengige selgere, referert til i selskapet som "vektkontroll rådgivere," å gi direkte kontakt og støtte til kundene. Den personlige servicen som tilbys varierer fra rådgiver til rådgiver, som noen bare selge produkter, mens andre vert og vedlikeholder komplette vektkontroll økter. Kunder som ikke kjenner personlig en lighter Livet Vekt-Management rådgiver kan bruke et intuitivt se opp verktøyet på selskapets hjemmeside, eller kan bare be en eksisterende kunde til å identifisere en lokal rådgiver.

Fra selskapet selv

Hvis området der en potensiell kunde ligger ikke har en lett tilgjengelig Lettere liv Vekt-Management rådgiveren, kan gründer enkeltpersoner velger å anta denne posisjonen. Mens selskapet ikke selger sine produkter direkte til forbrukerne, uavhengige vektkontroll rådgivere er i en unik posisjon til å kjøpe produkter for både personlig bruk og for distribusjon til sluttbrukere. Lettere Liv anbefaler at potensielle vektkontroll Rådgivere være energisk og selvmotivert, har gode mellommenneskelige ferdigheter, "emosjonell resiliens" (et begrep som kan oversettes til å være i stand til å håndtere avvisning godt) og helst tidligere erfaring fra næringslivet. I bytte for disse ferdighetene, Lettere Liv tilbyr sine vektkontroll Rådgivere en branded individuelle business start-up, en akkreditert treningsprogrammet, fleksibel arbeidstid og potensial til å generere en betydelig fortjeneste. Selvfølgelig, en perk tilgjengelig for vekttap rådgivere er muligheten til å kjøpe Lettere Liv produkter direkte fra selskapet.

Online auksjoner

Personer med ingen lokal tilgang til en vektkontroll Counselor og som ikke ønsker å bli en rådgiver selv kan slå til online auksjon arenaer å kjøpe Lettere Liv mat pakker. Som vektkontroll rådgivere over hele Storbritannia forlate virksomheten eller finne seg selv med overflødig inventar, til mange tyr til online auksjonshus losse sine usolgte mat pakker. Online auksjonspriser for Lettere liv mat pakker varierer, men auksjoneres Lettere Rednings produkter vanligvis selger for rundt samme pris som produkter fra en vektkontroll Counselor (pluss eventuelle fraktkostnader). Fordi Lettere liv opererer hovedsakelig i Storbritannia, kan amerikanske forbrukere ty til online auksjon arenaer til å kjøpe produkter eller til å sette opp en langdistanseforhold med en av selskapets vektkontroll rådgivere.