Digidexo.com

FDA Retur Forskrift

FDA Retur Forskrift


The Food and Drug Administration (FDA) har flere strenge retningslinjer vedrørende retur av produkter når de har blitt masse fordelt. Hvis det aktuelle produktet er funnet å være feil og / eller usikre til en persons helse, må produktet (inkludert hele forsendelsen den ble sendt med) umiddelbart bli tatt av sokkelen og returneres til produsenten for forbedring eller avhending.

§ 7.40 av Code of Federal Regulations

I avsnittet kalt Recall politikk i FDA etiske regelverk, vilkårene i en tilbakekalling eller gå tilbake til produsent politikk legges frem. Opplyser at tilbakekallingen er å foretrekke til beslag eller flere anfall (som betyr selskapet som produserte produktet nekter å etterkomme FDA forespørsel om å hente varene), Denne delen beskriver at produktet må være ekstremt farlig for publikum for å returneres til selskapet.

§ 7.41 av Code of Federal Regulations

Seksjonen helsefare Evaluering og Recall Klassifisering drøfter hvordan produktet spurt for tilbakekalling vil bli vurdert i forhold til følgende kriterier: om sykdom eller skade har resultert fra bruk eller forbruk av produktet, hvis produktet forårsaker skade på en bestemt sektor av befolkningen, og om eksisterende forhold for produktet er sannsynlig å utgjøre en helserisiko for mennesker eller dyr. De bestemmelser av disse faktorene er laget av et ad hoc-utvalg av FDA.

§ 7.42 av Code of forskrift

Den Recall Strategi delen beskriver tilnærming av effektivt å ta produktet ut av hyllene. Faktorene vurdert i dette tilfellet inkluderer kundens evne til å gjenkjenne og klassifisere produktet, nivået på bruken av den gjennomsnittlige forbruker, utstedelse av en offentlig advarsel om produktet, og gjennomføring av effektivitet sjekker.