Digidexo.com

Fungicidal Ringorm Cures

Fungicidal Ringorm Cures


Ringorm er en svært smittsom soppinfeksjon forårsaket av organismer som kalles dermatofytter. Dermatofytter overføres til mennesker via pelskledde kjæledyr som hunder og katter. Heldigvis er ringorm lett behandles og kan være helt utryddet innen to uker med riktig medisinering. De mest brukte fungicidal ringorm kurer er medisiner Lamisil, Diflucan, og Sporanox.

Lamisil

Lamisil er en over-the-counter soppdrepende antibiotika som kommer i 250 mg tabletter. For ringorm behandling, ta en Lamisil tablett en gang daglig i 6 uker. Selv om ringorm utslett vil trolig forsvinne i løpet av to uker, er det viktig å fortsette å ta Lamisil for hele 6 uker for å sikre at soppen er helt utryddet, og vil ikke dukke opp igjen. Ikke ta Lamisil hvis du har en leversykdom, nyresykdom, eller en autoimmun lidelse. Hvis du opplever gastrointestinal opprørt mens du tar Lamisil, er det viktig å varsle legen din.

Diflucan

Diflucan, som Lamisil, er en kraftig soppdrepende antibiotika. Den er tilgjengelig i kapsel form for ringorm behandling. Avhengig av alvorlighetsgraden av ringorm infeksjon, kan du kjøpe Diflucan i doserings kapsler på 50, 100, 150 eller 200 mg. Diflucan krever at du ser din lege for å få en resept for riktig dosering beløp.

Sporanox

Sporanox er et azol fungicid medisin, noe som betyr at den kompenserer sopp ved å forstyrre dannelsen av soppcellemembranen. Sporanox kommer i kapselform, og er utviklet for å behandle alvorlige tilfeller av ringorm. Du må ta kontakt med legen din før du kjøper denne medisinen fordi Sporanox kan være farlig når det tas sammen med enkelte andre medisiner, spesielt søvn hjelpemidler Halcion og kyndig. Den typiske Sporanox dosering for voksne med ringorm er to 100 mg kapsler daglig.