Digidexo.com

Hvordan behandle placentasvikt

En morkake er det organ som utvikler seg i en gravid kvinne å levere oksygen og næring til barnet. Placentasvikt, eller morkake dysfunksjon, er en komplikasjon i hvilke områder innenfor eller rundt morkaken vokse unormalt. Dette kan stoppe en baby fra å vokse og føre til fosterdød. Her er hvordan å behandle placentasvikt.

Hvordan behandle placentasvikt

•  Få overvåkes. Sørg for å få god svangerskapsomsorg. Placentasvikt vil mest sannsynlig ikke være livstruende for en gravid mor. Men mangel på passende medisinsk behandling kunne stave katastrofe for det ufødte barnet. Snakk med din lege eller medisinsk omsorgsperson om effekten av prenatal piller på kronisk placentasvikt.

Unngå narkotika. Sentralstimulerende midler som finnes i noen angst medisiner eller antidepressiva kan indusere ytterligere placenta komplikasjoner. Hold deg unna stoffer som Cymbalta og Adderall, for eksempel. Kombinere to slike legemidler sammen kan øke fødselsskader, så vel.

•  Få terapi. En måte å bidra til å behandle placentasvikt er å prøve terapi mens du er gravid. Dette kan øke uteral stimilation. Transkutan elektrisk stimulering (TNS) terapi er en smertefri form for elektrisk terapi.

søke alternativer. Det kan være alternative løsninger for å behandle placentasvikt. Snakk med en urt lege. Urter som fructus rubi, lycii og amomi kan hjelpe behandle placentasvikt. Sørg for å bruke disse som et supplement til tradisjonell medisin, hvis du kan. De er ikke ment å virke alene som en kur.

Hint

  • Flere svangerskap og høyt blodtrykk kan bidra til morkakesvikt.
  • Legemidler som Zoloft, Luvox og Celexa kan øke sannsynligheten for å få morkakesvikt.