Digidexo.com

Rynke redusere serum som Works

Som folk blir eldre, blir huden tynnere og tørrere, ifølge Mayo Clinic. Dette etterlater huden utsatt for skader som forårsaker rynker og skrukker. En historie om soleksponering og røyking ser ut til å øke sjansene for å få rynker. Gjentatte ansiktsuttrykk, som smiler eller skjeling øynene, kan også føre til rynker. Heldigvis finnes det mange behandlingstilbud, for eksempel rynke-reduserende serumer, som reduserer synligheten av rynker.

Serum Active Ingredients

Ifølge Mayo Clinic, når du velger over-the-counter-produkter, er det viktig å se på de aktive ingrediensene. Se etter serum som inneholder aktive ingredienser, slik som kinetin, koenzym Q10, kobber, antioksidanter og peptider, som kan forbedre rynker. Hvis du ikke opplever resultater med over-the-counter-produkter, bør du vurdere reseptbelagte aktuelle medisiner.

Retinol produkter

Når du velger en rynke-reduserende serum, velge produkter som inneholder retinol. Denne ingrediensen er en antioksidant som nøytraliserer ustabile hudceller som ellers kan forårsake rynker, ifølge Mayo Clinic. Denne medisinen er også tilgjengelig i resept form, noe som har blitt godkjent av FDA. Kvinner som er gravide (eller ønsker å bli gravid) bør unngå retinol produkter, noe som øker sjansene for fødselsskader.

Hydroxy Acid Products

Hydroxy syrer er eksfolierer som kvitte seg med døde hudceller og fremmer veksten av nye celler, ifølge Mayo Clinic. Dette fører til mer jevnt pigmentert hud og færre rynker. Hydroxy syrer, derimot, gjør huden mer utsatt for solbrenthet. Bruk solfaktor 15 eller høyere i tillegg til å bruke en hydroxy acid krem.

Forebygging

Mens behandle eksisterende rynker, redusere sjansene for nye rynker danner ved å ta skritt for forebygging. Hold ut av solen når det er mulig. Hvis du må være i solen, bruk en solkrem som beskytter mot UVA og UVB stråler. Folk som røyker bør vurdere å slutte, siden røyking har vært knyttet til rynker, ifølge Medline Plus.