Digidexo.com

vanlig å miste øyenbryn?

Hvordan å miste 1 pund

Hvordan å miste 1 pund


Å miste vekt er en kamp. Enten du har 50 pounds du ønsker å miste eller bare jobber for å bli kvitt de gjenstridige siste få pounds, er det lett å miste dampen, bli motløs og slutte å prøve. En kilo kroppsfett er ca 3500 kalorier. Dette betyr at et underskudd på 500 kalorier (brenner 500 kalorier mer enn du forbruker daglig) vil føre til en kilos vekttap over en ett-ukers periode: 500 kalorier x 7 dager = 3500 kalorier.

Hvordan å miste 1 pund

Hvordan å miste en kilo

forplikte seg til beslutningen om å miste en kilo. For å fullføre en oppgave, har det å være fornuftig for deg. Når du bestemmer deg for det er fornuftig, forplikte deg til å miste ett pund, eller hvor mange pounds det er du ønsker å miste.

formulere en plan. Bestem om du ønsker å redusere matinntak, trene mer, eller en kombinasjon av begge.

Hold en journal eller logge av maten du spiser hver dag. Kalorier fra en håndfull peanøtter eller en sjokolade bar legge opp, selv om du ikke anser dem en del av hva du spiser daglig. Loggen vil hjelpe deg å ta hensyn til hvor mange impuls mat ideer du forbruker i tillegg til planlagte måltider og snacks.

Øk aktivitetsnivå. Hold styr på hva type aktivitet og hvor lenge du deltatt i aktiviteten. Med denne informasjonen, kan du finne ut hvor mange kalorier du har brent. Gratis kalori kalkulatorer som de som finnes på HealthStatus.com og CaloriesPerHour.com hjelp beregne kalorier brent for ulike aktiviteter.

Finn en kompis veie tap kompis. Hvis du ønsker å gå ned mer enn noen få pounds, er det vanlig miste interessen eller gi opp på dine vekttap mål. Å ha en trening eller kosthold kompis kan holde deg motivert og har insentiv til å holde deg på sporet.

Husk at muskler veier mer enn fett. Working ut er avgjørende for en sunn livsstil, og med trening kommer muskelstimulering og potensiell muskelvekst. Du kan veldig lett miste en kilo fett, men bygge det samme beløpet i muskel. Prøv å ikke mist motet hvis du ikke ser tall på skalaen slipp akkurat en halvkilo, selv om du har en 500 kalorier om dagen underskudd for uken.

Hint

  • Begrense stivelse og natriumforbruket vil gi en første rask nedgang i vekt, siden kroppen vil beholde mindre vann. Tørste er ofter forvekslet sult. Konsumere rikelig med vann for å unngå denne forvirringen. Hold deg opptatt å unngå å spise på grunn av kjedsomhet.
  • Ikke redusere kaloriinntaket altfor drastisk. Mindre enn 1050 kalorier daglig er usunn med mindre legen-overvåket. Denne type kalori reduksjonen er faktisk mot sin hensikt siden du trenger energi og muskelstyrke til riktig trening.

Øyenbryn Håravfall

Øyenbryn Håravfall


Å miste øyenbryn hår kan være et stort slag for en persons selvfølelse og gjøre en markant forskjell i utseende. Årsaker til øyenbryn håravfall varierer fra genetikk til medisinske tilstander som for det meste er irreversible. Øyenbrynene kan også gjenopprettes ved hjelp av hår implantater.

Medisinske tilstander

Maria K. Hordinsky, MD Dermatology ved University of Minnesota, i hennes bok, "hår og hodebunn Diseases" skriver: "Genetics bidrar til 95 prosent av alle tilfeller av hårtap." Imidlertid kan visse helsemessige forhold også resultere i øyenbryn hårtap. I hennes bok, "The Comprehensive Guide to Skin Care", hudlege Rebecca Campen sier, "Tap av hår på den ytre en tredjedel av øyebrynet er noen ganger assosiert med lave skjoldbrusk tilstand eller hormonell ubalanse." Eksem og noen andre smittsomme sykdommer føre til hårtap. Trichotillomania, en obsessive-compulsive hår trekke lidelse, fører også øyenbryn hårtap. Aldring og brannskader kan også føre til øyenbryn hårtap.

Medisinering

Medisiner for kolesterol, depresjoner, gikt, sår og leddgikt er kjent for å forårsake øyenbryn hårtap. Antikoagulantia og blodfortynnende samt p-piller hos kvinner har blitt identifisert som en viktig årsak. Bekreft med legen og apoteket hvis en bestemt medisin har bivirkninger. Spør lege for å endre medisiner hvis tegn til hårtap er lagt merke til. Visse behandlinger som kjemoterapi, kirurgi for å fjerne en svulst, og strålebehandling også føre til hårtap, inkludert øyenbryn hår.

Kosmetiske relaterte årsaker

Øyenbryn håravfall kan også tilskrives kraftfulle bruk av et øyenbryn blyant. For å forhindre håravfall, minimere bruk av et øyenbryn blyant til spesielle anledninger, og bruke lette strøk for å minske skaden. Ifølge hårtransplantasjon kirurg Gary S.Hitzig i "hjelp og håp for hårtap," "Visse former for tatovering for forbedring av øyenbryn har også vært kjent for å forårsake permanent hårtap." Vedvarende klimpre på øyenbrynene hindrer også re-vekst på lang sikt.

Ikke-kirurgisk behandling

Ta magnesium og kalsiumtilskudd, så vel som sink for å forhindre ytterligere skade. Aloe Vera juice, grønn te og omega-3 fettsyrer bidra til å lindre problemet. Bruk jern kapsler og vitamin E olje for massasje.

Gjenopprette Øyenbryn Hair

Øyenbryn hår kan gjenopprettes ved transplantasjon. Oppsøke lege for å bekrefte den underliggende årsaken og eliminere de utløsende faktorene for at behandlingen skal være effektiv. I sin bok, "Pediatric Oculoplastic Surgery," kirurgen James A. Katowitz stater, "micro grafts eller enkelt hår fra en donor området kan bli transplantert til øyenbryn, eller en rekonstruksjon klaff eller pode prosedyre, som bringer en stripe av hår fra mor reiser, kan utføres. " Sedasjon er gjort for å lindre smerter under pode prosessen. Det er en poliklinisk prosedyre som kan kreve mer enn én økt. Pasienten kan oppleve hevelse og smerter etter inngrepet. Hodehår skiller seg fra øyenbryn hår i at hodebunnen håret vokser raskere og lengre. Derfor trenger transplantert hår trimming for vedlikehold.

Kjemoterapi Relaterte Håravfall alternativer

Hårtap er en vanlig bivirkning av kjemoterapi. Før du starter behandlingen, bør du veie dine valg. Finn et alternativ som gjør at du føler deg bedre om endringene. Enten du velger å bruke en parykk, skjerf, hatter, turbaner eller barbere hodet og omfavne skallethet, dette er ditt valg. Hårtap kan være svært vanskelig for deg og din kjære, så behandle dette så alvorlig som du gjør med andre bivirkning.

Ditt naturlige hår

Før du starter kjemoterapi, kan det være lurt å klippe håret kort, ifølge BreastCancer.org. Du kan takle bedre med å miste små klumper av hår i stedet for lange tråder. Dette vil få deg kjent med lettere preg av kort hår, noe som gjør overgangen lettere. Ifølge American Cancer Society, bør du bytte til satin putevar eller sove i et hårnett for å unngå klumper av hår kommer ut som du sover. Vær forsiktig når du pusser og vaske håret og unngå frisyrer som trekker håret. Hvis håravfall plager deg, kan du velge å barbere hodet for å hoppe over den emosjonelle nød av å finne klumper av hår. Noen mennesker mister øyenbryn og vipper, så det kan være lurt å leke med sminke for å balansere tapet av disse funksjonene. Falske øyevipper er alltid et alternativ, også.

Wig

Ifølge BreastCancer.org, kan en parykk butikk matche selve håret farge og tekstur hvis du kjøper en før du mister håret. Hvis du heller vil vente, holde en klipping av hår fra toppen foran hodet (den letteste hår). Du har muligheten til å innlemme deg eget hår inn i parykk, men syntetiske parykker ta mindre omsorg og er mye billigere. Spør legen din om en resept på et hår protese (ofte dekket av forsikring). Leger og sykepleiere, samt hairstylist og andre pasienter, vil sannsynligvis vet steder i ditt område å handle for en parykk. Se etter en parykk med fôr som ikke vil være skrapete og kan justeres som du mister ditt eget hår.

Luer, skjerf og Turbans

Selv om du får en parykk, kan du ikke ønsker å bruke den hver dag. Hold en rekke skjerf og hatter å bære på de dagene du ønsker å skjule hårtap. Turbaner bare skli på, i stedet for å måtte bli bundet, og kan være en bedre løsning for deg. Disse alternativene kan gjøre det lettere for deg, så vel som gjør din familie og kjære mer komfortabel med endringene. Dette tilbehøret vil også hjelpe deg å opprettholde kroppstemperaturen også.

Hva er årsakene til tap av hår?

Hair er en av de viktigste funksjonene som definerer vår ser ut. Dette gjelder for menn, men gjelder spesielt for kvinner. Det er vanlig å miste noen hårstrå når børsting eller sjamponering, men når håret virkelig begynner å merkbart falle ut folk vil gå inn i panikk-modus. Problemet er økende, og bokstavelig talt millioner av mennesker lider av hårtap årlig. Det er grunner til at folk mister håret - noen er seriøse og andre er ikke så alvorlig - men det er en god idé å forstå hva som forårsaker hårtap og å vite at det er vanligvis reversibel.

Dårlig ernæring

Noen ganger når folk er kosten de har en tendens til å mangle næringsstoffer, spesielt jern. Dette kan føre til hårtap. Når det er håravfall og dårlig ernæring er den skyldige det kalles Nutrition Mangel Follicle (NDF). Det er vanlig for vegetarianere å mangle vitamin B12, som også kan føre til hårtap. Mangel på jern eller sink kan også føre til hårtap.

Medisiner og sykdom

Det finnes en rekke medikamenter som behandler depresjon, gikt, høyt blodtrykk, hjerteproblemer og leddgikt som kan føre til hårtap. Orale prevensjonsmidler har også vært kjent for å føre til hårtap hos kvinner. Visse sykdommer som lupus og diabetes har vært forbundet med hårtap. Mennesker som gjennomgår strålebehandling eller cellegift nesten alltid oppleve hårtap. Det er visse infeksjoner som kan påvirke hodebunnen og kan føre til hårtap. Ringorm er en av disse soppinfeksjoner; men hvis infeksjonen er behandlet, vil håret vokser tilbake.

Hormonelle endringer

Endringer i hormoner og hormonelle ubalanser er kjent for å forårsake hårtap. Noen ting som kan forårsake hormoner for å bli ubalansert er graviditet, stopper p-piller, fødsel, overgangsalder eller en overaktiv eller underactive skjoldbruskkjertelen. Når hormonelle endringer er den skyldige selve hårtap kan ikke være umiddelbar og kan faktisk begynne opp til et par måneder senere.

Hårbehandlinger

Kjemikaliene som brukes i håret behandling kan også føre til at håret til å falle ut. Disse kjemikaliene kan være svært tøffe og skade håret alvorlig når du farger, fargetone, blekemiddel, få en permanent eller rette håret. Det kan begynne med håret faktisk bryte før det begynner å falle ut. De som style håret for mye eller børste det også kraftig kunne lide hårtap.

Trichotillomania

Trichotillomania er en mental tilstand der folk ikke kan kontrollere trangen til å trekke håret ut. Disse menneskene vil trekke ut håret på hodet og til og med hår på øyenbrynene eller øyevipper. Folk som har denne tilstanden ofte mister håret i flekker på hodet.

Hvordan kvelden slanking Fra Plateau

Få ting er så frustrerende som når du spiser riktig og trene mye, og finner ut at du ikke lenger å miste vekt. I løpet av den første måneden, ble du miste 02:58 pounds per uke. Men nå skalaen ikke er budging, og klærne har blitt montering du det samme for de siste par ukene. Det ser ut til at vekttap har plateaued. Du bør ikke bekymre deg. Plateauing er vanlig, og med den rette tilnærmingen, ganske lett å bryte ut av.

Hvordan kvelden slanking Fra Plateau

Bryte et platå

•  Etablere at du faktisk har plateaued. Kanskje du bare ikke prøver så hardt lenger. Lisensiert ernæringsfysiolog og kostholdsekspert Martha McKittrick sier på sin blogg Citygirlbites.com at "det er mulig at du har blitt mindre flittig med din diett og treningsprogram. Det er vanlig å miste litt fokus etter den første del av din vekttap plan."

Pass på at du ikke spiser klippe. Det er svært lett å over-spise uten å legge merke til. Doktor David L. Katz, MD, av Oprah.com området, påpeker til "Se etter steder der kalorier kan skjule --- dressinger, pålegg, sauser, krutonger og krydder." Selv om du bare spiser en munnfull her eller hente et par nøtter der, legger det hele opp.

Bland opp din diett. McKittrick foreslår at du prøver å spise seks mini-måltider i stedet for tre store pr dag. "Hvis du er på en fettfattig diett, kan du prøve en lavere carb diett i noen uker. Hvis du spiser sent på kvelden, kan du prøve å slutte å spise på 7 til 8 pm," sier hun på bloggen sin. Prøv å kutte all alkohol. Variere størrelsene på måltidene.

Endre opp ditt treningsprogram. Gjør du det vil sjokkere kroppens stoffskifte. Etter ca fem til seks uker, vil kroppen din har blitt vant til det du gjør. Det betyr at du ikke lenger vil brenne så mange kalorier gjør akkurat det samme etter en stund. Prøv å gjøre spinne hvis du har kjørt, eller legge små intervaller i din jogging rutine. Hvis du vekt tog - som du bør gjøre - changea definitivt runde øvelsene.

Både McKittrick og Katz understreke at du må være tålmodig. Selv om du ikke mister i samme tempo som du gjorde i begynnelsen av din innsats, kan du likevel være å miste vekt. Noen ganger kroppen vil bare justere på egen hånd.

Hint

  • Kanskje du ikke har plateaued. Det kan bare være at kroppen din er å tilpasse seg sin nye vekt. Husk kroppen ikke alltid tape i et jevnt tempo. På en lav carb diett mister du mye vann vekt de første ukene. Dette kan gjøre det virke som om du har plateaued.
  • Det er aldri en god idé å besette om vekttap. Det kan føre til anoreksi og andre spiseforstyrrelser. Mens håndtere en tregere vekttap, prøver å fokusere på hvor bra du føler deg, og hvor sterk og sunn du blir fra din trening og sunt kosthold.

Typer av skallethet

Balding kan være forårsaket av mange faktorer, som genetikk eller hormonelle forhold. Det finnes ulike typer av tilstanden, med mannlig mønster baldness den vanligste. Vanligvis har håret en syklus av økende og hviler. Den vekstfasen av hår er kjent som antigen, mens den hviler fase er kjent som telogen. Når et hårstrå er utgytt under telogen fase, vil en ny hårstrå begynner å vokse. Imidlertid forstyrrer skallethet denne prosessen.

Kvinnelige mønster baldness

Kvinne mønster baldness refererer til kvinner som har tynt gjennom hele hodebunnen, med fronten opprettholde sin tykkelse. Ifølge University of Virginia Health System, er kvinnelige mønster baldness ikke vanlig og ikke resulterer i et fullstendig tap av hår. Hvis du har familiemedlemmer som har lidd av den tilstanden du har en økt sjanse for å utvikle kvinnelige mønster baldness.

Mann mønster baldness

Mye som kvinnelig mønster baldness, er arvelighet en stor faktor i utviklingen av mannlig mønster skallethet. Ifølge Mayo Clinic, kan arvelig skallethet også bestemme i hvilken alder håret ditt vil begynne å falle ut, den hastigheten som håret ditt vil falle, og mønsteret og alvorlighetsgraden av hårtap. Du kan begynne å miste håret på sidene, front eller på toppen av hodet ditt. Til tider er det vanlig å miste en lapp av hår, mens andre ganger kan fullstendig tap av hår oppstå.

Alopecia areata

Den eksakte årsaken til alopecia areata, som er tap av hår over hele kroppen, er ukjent. Det kan være på grunn av autoimmune sykdommer eller sykdommer, slik som en thyroid sykdom eller et virus. Hvis familiemedlemmer har utviklet tilstanden sjansene for å utvikle den øker. Når du utvikler alopecia areata, kan du oppleve flere faser av hårtap og gjenvekst. Men hvis du opplever hele kroppen håravfall håret kan aldri vokse tilbake.

Telogen effluvium

Telogen effluvium er et resultat av en form for sjokk for kroppen din, enten følelsesmessig eller fysisk. Faktorer som stress, høy feber, hormonelle forstyrrelser eller ernæringsmessige mangler kan bidra til telogen effluvium. Ifølge den amerikanske Håravfall Association, er telogen effluvium den nest største årsaken til skallethet. Når du utvikler telogen effluvium, håret brått tvinger sine røtter i et hvilestadium. Som et resultat av de rammede hårene begynner å falle ut. Du kan ha tynning eller balding som kan være alvorlige.

Andre typer

Det finnes ulike andre typer skallethet, slik som spesifisert alopesi med arrdannelse og traction alopecia. Spesifisert alopesi med arrdannelse, eller arrdannelse alopecia, oppstår når hårsekkene blir permanent skadet og arrete. Hudsykdommer som lichen planus eller lupus kan føre til at tilstanden oppstår. Traction alopecia forekommer etter over hårstyling, for eksempel tvangs trekke håret tilbake i ekstremt trange frisyrer. Stadig trekke på røttene av hår kan føre til permanent føre til hårtap.

Hva er Alopecia Totalis?

Hva er Alopecia Totalis?


Alopecia er en medisinsk tilstand som rammer menn og kvinner, og fører til tap av hår. Typer alopecia variere fra mild til alvorlig. Alopecia totalis er en alvorlig tilstand som resulterer i fullstendig tap av hår på hodet.

Årsaker

Selv om den eksakte årsaken til alopecia totalis er ukjent, eksperter er enige om at det er en form for autoimmun sykdom der immunsystemet angriper hårsekkene, noe som resulterer i håravfall og skallethet. Alopecia tendens til å være genetisk, så hvis et familiemedlem har det, kan du ha økt risiko.

Stress kan også være en årsak eller utløser av sykdommen, men per september 2010, dette har ikke blitt bevist vitenskapelig.

Symptomer

Den åpenbare symptom på alopecia totalis er alvorlig hårtap. Alopecia totalis skiller seg fra andre former for alopecia i at det fører til en fullstendig tap av hår i hodebunnen. Mens det er vanlig å miste opptil 100 hår om dagen, kan overdreven håravfall signal alopecia eller en mer alvorlig sykdom. Hvis du taper en uvanlig mengde hår, bør du kontakte legen din.

Behandling

Fordi alopecia totalis er en autoimmun syndrom, behandling begynner vanligvis med immunomodulering terapi. Disse behandlingene kan omfatte injeksjoner, oral kosttilskudd, eller aktuelle anvendelser av kortikosteroider. Aktuell behandling med Rogaine (minoxidil) kan også bidra til å regrow hår.

Selv om det er ingen kur for sykdommen, kan mistet håret vokse tilbake med behandling. Hvis den ikke gjør det, kan transplantasjoner, parykker og Tupeer bidra til å dekke en skallet skalp.

Tegn på Alopecia Universalis

Tegn på Alopecia Universalis


Alopecia universalis er en tilstand der en person enten mister raskt alle kroppshår eller er født uten kroppshår. Den underliggende årsaken til alopecia universalis er ennå ikke kjent, men legene begynner å vurdere hvorvidt det er en genetisk lidelse. Alopecia universalis har også blitt diagnostisert hos personer med autoimmune lidelser problemer.

Primære symptomer

Alopeica universalis er preget av et fullstendig tap av kroppshår. Ikke bare vil pasienten bli helt skallet, men han vil også miste øyenbryn, øyevipper, og alt kroppshår, inkludert kjønnshår. Personer som er født med alopecia universalis aldri vokse noen kroppshår i det hele tatt.

Sekundære symptomer

Sekundære symptomer på alopecia universalis inkluderer benabnormaliteter som kyfose eller skoliose, og hudlesjoner som marmorering, depigmentization, aksillær freckling og cafe au lait flekker - hud flekker som er mørkere enn de omkringliggende dermis.

Contagion

Alopecia universalis er ikke forårsaket av infeksjon, men av en persons hårsekkene ikke produserer hår. Det anses ikke smittende, fordi det er mest sannsynlig at en genetisk eller immunsvikt tilstand.

Behandling

Det er ingen 100 prosent effektiv behandling av alopecia universalis, selv topisk immunterapi fungerer på omtrent 40 prosent av pasientene. Behandlingen skjer ved at en mild kjemisk irriterende på huden, som agiterer hårsekkene og fremmer hårvekst. Behandlingen er pågående og kan ta seks måneder eller mer for å vise noen forbedring.

Hvordan gjenkjenne tegn på arbeidskraft

Det er spørsmål de fleste gravide kvinner spør seg selv som de når slutten av svangerskapet: Hvordan vet jeg at jeg er i arbeid? Hvordan kan jeg vite når du skal ringe legen? Ingen ønsker å vente for lenge med å ringe legen sin og risikerer ikke å gjøre det til sykehuset i tide. Heller ikke de ønsker å komme fram til sykehuset bare for å bli fortalt at det er for tidlig, og at de må gå hjem. Heldigvis finnes det noen tegn på at fødselen er nært forestående.

Bruksanvisning

•  Sjekk kalenderen. Begynnelsen av arbeidskraft ikke nødvendigvis korrelerer direkte med forfallsdato. Arbeiderpartiet er uforutsigbar og ofte skjer litt før eller etter datoen legen først ga deg når du fikk en positiv graviditetstest.

Kontroller skala. Det er vanlig å miste en kilo eller to i dagene før fødsel.

Analysere sammentrekninger. Inntil nå, kan det hende du har opplevd falsk arbeidskraft, eller Braxton Hicks sammentrekninger. Disse sammentrekningene er vanligvis uregelmessig i hyppighet og varighet, og er mer ubehagelig enn smertefullt. Sanne kontraksjoner forekommer med jevne mellomrom, og varer omtrent 40 til 70 sekunder. Intensiteten og hyppigheten av disse sammentrekningene vedvarer til tross for endringer i din posisjon.

Bruk badet. Mens en liten mengde blod på dine underbukser kan være et resultat av en intern eksamen eller samleie, kan det også bety begynnelsen på utvidelse av livmorhalsen, noe som betyr at kroppen forbereder seg til fødselen.

Ring din helsepersonell. Din lege eller jordmor kan fortelle deg hvis livmorhalsen begynner å strekke og arbeidskraft har begynt.

Tips og advarsler

  • For første gang moms, anbefaler de fleste leger kommer til sykehuset når riene er 4-7 minutters mellomrom. For erfarne mødre, er anbefalingen å gå til sykehuset når riene er 10 til 15 minutter fra hverandre.

Standard Holderne Vs. Invisible Ones

Å ha stopperne holder folks tenner i kø etter en spenne behandling. Et år er den anbefalte tiden for stopperne, men siden tennene kan fortsatt gjennomgå endringer, noen dental eksperter anbefaler bruk dem for en lengre periode. Holderne kan være standard eller usynlig, med begge alternativene har spesifikke funksjoner og fordeler.

Sammensetning

En usynlig holderen er laget av Essix og A-pluss - en ufarlig, klar, myk plast - med en tykkelse på mindre enn én millimeter. Det bør rengjøres med kaldt vann eller kommersielle kjeveortopedisk rengjøringsmidler. På den annen side er vanlige holdere laget av akryl og ortodontiske klasse rustfritt stål. Det kan rengjøres med kaldt vann og eddik løsning eller kommersielle kjeveortopedisk rengjøringsmidler.

Tenner Positioning

Usynlige stopperne lage komplett tann posisjonering, mens standard stopperne korrigere mindre tenner forskyvninger. Standard stopperne krever minst et år med kontinuerlig bruk for tennene å bo rett. På den annen side, kan usynlige stopperne bli fjernet i noen tid, og de kan fortsatt rette opp mindre forskyvninger når slitt på nytt senere.

Kontra

Pasienter som behandles med Rapid palatal utvidere, eller de som ønsker for riktig justering av bakre tennene, ikke anbefales å bruke usynlige stopperne. Standard stopperne er ikke anbefalt for pasienter med dårlig munnhygiene, karies, periodontale problemer, okklusjon og ufullstendig tannbehandling. Siden usynlige holderne er klare, blir ganske vanlig å miste dem, mens brukere av standarderne vanligvis ikke støter på disse problemene.

Bruk

En usynlig holderen brukes ofte som en overgangs apparatet. For eksempel kan det monteres midlertidig mens en funksjonell apparat for behandling av fortann inntrengning og fremspring er opprettet. Mens de usynlige holderne er på plass som en overgangs enhet, bør ingen tenner tilbakestilling bli forsøkt da dette kan gi opphav til problemer når det funksjonelle utstyret monteres. En standard holderen holder tennene ordentlig etter brakett behandlinger og ikke som en overgangs apparatet.

Brystreduksjon Komplikasjoner

For kvinner som opplever de negative fysiske symptomer assosiert med store bryster, for eksempel rygg eller nakkesmerter, brystreduksjon gir dem en sjanse til å oppleve liv uten smerter relatert til brystene. Brystreduksjon utføres ved å fjerne overflødig vev, fett og hud i brystene for å få pasientens ønskede størrelse og form.

Tap av Sensation

Mens en kirurg forsøker å unngå så mange nerver som mulig under brystreduksjon, en komplikasjon i forbindelse med brystreduksjon er permanent tap av følelse i brystvorten eller bryst. Mens det er vanlig å miste noen sensasjon i ukene etter operasjonen, i noen kvinner, er tap av følelse på grunn av nerveskader permanent.

Utilstrekkelig Healing

Hos kvinner som har redusert blodtilførsel til brystvev, som kan være på grunn av tidligere røyking eller stråling til brystet området, kan områder av huden eller brystvorte vev dø. Dette kan nødvendiggjøre et hudtransplantat for å forbedre utseendet av brystet. Diskuter denne risikoen med legen i forkant av operasjonen for å identifisere hvis utilstrekkelig healing er en mulighet gitt din helse historie.

Infeksjon

Infeksjon kan forekomme både i det kirurgiske området, eller inne i legemet når vev ble eksponert under en operasjon. Mens du bør få intravenøs antibiotika under operasjonen samt ta antibiotika etter operasjonen for å hindre videre smitte risiko, kan infeksjoner oppstå i akkumulert blod (for eksempel fra hematomer / blåmerker). Dette kan føre til alvorlige effekter, for eksempel toksisk sjokksyndrom.

Arrdannelse

Mens de fleste operasjoner som involverer snitt vil føre til at noen arrdannelse, forskjellige kvinner opplever ulike arr effekter. Som en generell regel, hvordan din arrdannelse har dukket opp i det siste kan forutsi hvordan din arrdannelse vil være for operasjonen. For eksempel, hvis arr i det siste har vært tykkere eller klumpete i konsistensen, er det sannsynlig at du vil oppleve lignende arrdannelse.

Fat nekrose

Fat nekrose oppstår når fettvevet i brystet dør etter operasjonen. Dette kan føre til hard, klump-aktig materiale som kan føles som bryst klumper. Imidlertid kan disse klumpene være lett differensiert på en mammogram, ifølge Dr. S. Sean Younai på sin nettside, beautifulself.com. Dersom fettet nekrose er tungvint, er det mulig å fjerne klumpene i brystet.

Øyenbryn Håravfall & Stress

Øyenbrynene ramme øynene, og legge definisjonen og dimensjon til ansiktet. Øyenbryn hårtap kan være traumatiserende. Plutselig tap av brynene kan føre til usikkerhet, og en person kan isolere seg selv, blir deprimert eller sint. Stress spiller en rolle i hårtap; Derfor er det viktig å finne årsaken og arbeidet med dens eliminering. Støttegrupper er tilgjengelig for folk som opplever midlertidig eller permanent hårtap kjent som alopecia.

Identifikasjon

Å miste eller Shedding hår er normalt - ca 100 hår daglig - som håret går inn i en "hvilefase." Håret er fornyet gjennom sin vekstsyklus, som består av hvile, Shedding og etterveksten. Dette gjelder hår over hele kroppen, inkludert øyenbrynene. Stress kan spille en viktig rolle i øyenbryn og andre hårtap. Prosessen med "hvile" i hårvekst syklusen kalles telogen. Stress kan føre til at håret til å bli tvunget inn i hvile scenen og kaste for tidlig. Denne tilstanden kalles telogen effluvium.

Forhold

Ifølge Mayo Clinic, er telogen effluvium den vanligste typen av stressrelatert håravfall. I noen tilfeller kan ekstrem stress føre til en tilstand som kalles alopecia areata. Alopecia areata fører til hvite blodceller til å påvirke hårsekken, dermed sluttet hårvekst. Håret begynner å falle ut i løpet av uker. Med begge forholdene, begynner håret å vokse igjen innen et par måneder, men syklusen kan gjenta.

Telogen effluvium

Telogen effluvium har mange årsaker som resulterer i øyenbryn tap. Mer vanlig, har høy feber, kronisk sykdom, alvorlig stress, fødsel, større kirurgi, infeksjoner og skjoldbrusk problemer blitt identifisert som den potensielle opprinnelse. Krasje dietter, jern og protein-mangel kan føre til øyenbryn hårtap. Andre årsaker kan tilskrives visse medisiner, for eksempel anti-inflammatoriske, antidepressiva og betablokkere. En helse-omsorg leverandøren kan fastslå årsaken gjennom undersøkelse og mulige tester.

Alopecia areata

Øyenbryn hårtap med alopecia areata følger generelt hårtap på toppen av hodet. Tegn vanligvis vises som jevne runde flekker i hodebunnen, men kan vises på øyenbrynene, også skape usammenhengende flekker. Alopecia areata er ansett som en autoimmun sykdom, og genetikk kan spille en rolle i sin utvikling. Tilstanden kan aktiveres av en utløser, slik som et virus. Ifølge National Alopecia Areata Foundation, påvirker denne tilstanden over 5 millioner amerikanere.

Betraktninger

Hormonelle ubalanser og hår behandlinger kan bidra til hårtap i hodebunnen, øyenbryn og andre områder av kroppen. Du bør kontakte din helse-omsorg leverandøren hvis du opplever plutselige usammenhengende eller mer enn normalt hårtap. Årsaken kan være en skjult medisinsk tilstand. Sykdommer som diabetes og lupus kan også være faktorer i hårtap.

Øyenbryn Restaurering Surgery

Øyenbryn Restaurering Surgery


Øyenbrynene spiller en viktig rolle i en persons utseende. For å få den perfekte buen, noen kvinner over-tweeze eller over-nappe øyenbrynene sine. Noen kvinner mister sine øyenbrynene når de blir eldre, og etterlot dem med en heller sparsom utseende. Mens noen kvinner har nok øyenbrynene igjen å fylle på med øyenbryn blyant eller pulver, andre kvinner kan ikke og kan vurdere tatovering. Et annet alternativ finnes for kvinner (og noen menn) med glissen øyebryn - øyenbryn restaurering kirurgi.

Historie

Tatovering er en eldre alternativ, som mange transplantasjon kirurger si er dårligere til øyenbryn transplantasjon kirurgi. Tatoveringer, på nært hold, er ikke naturlig utseende og etter en stund kan bli blått. Øyenbryn restaurering kirurgi har vist seg å være et bedre alternativ. I 2006 ble det bare ca 3 prosent av alle hårtransplantasjon øyenbryn transplantasjoner, ifølge Columbia News Service. Men, innen 2008, vokste denne prosedyren med 35 prosent.

Betydning

Mange undervurderer viktigheten av øyenbrynene, sier øyenbryn restaurering kirurg Dr. Grant Koher. Ikke bare folk ser rart uten øyenbryn, mister du litt av din evne til å kommunisere ikke-verbalt når du ikke har dem. De fleste folk ikke innser hvor viktig øyenbryn er til ansiktet før de mangler, forklarer Koher.

Grunner for å miste øyebryn

Folk kan miste sine øyenbrynene av en fysisk traume, for eksempel en bilulykke eller et brannsår. Visse sykdommer eller medisinske behandlinger kan føre til at folk mister sine øyenbryn. Noen mennesker har en medfødt manglende evne til å vokse øyenbrynene, mens andre rive dem til det punktet av permanent tap.

Evaluering

Før å ha øyenbryn restaurering kirurgi, vil legen din vurdere deg for å se om du er en god kandidat. For eksempel, hvis din øyenbryn tap er på grunn av trikotillomani - en besettende plukker lidelse - du må behandles eller kureres av dette for å sikre at du ikke vil plukke ut det nye håret. Hvis en sykdom er årsaken til hårtap, må du ha den sykdommen under kontroll for øyebrynet restaurering for å være vellykket. Og hvis et brannsår er årsaken, må du kanskje først rekonstruktiv kirurgi før har øyenbryn restaurering kirurgi, ifølge International Society of Hair Restoration Surgery.

Hvordan det gjøres

Den vanlige prosedyren for øyenbryn restaurering er en hårtransplantasjon, som legen din vil sannsynligvis gjøre poliklinisk, ifølge International Society of Hair Restoration Surgery. Kirurgen vil fjerne en stripe av hår-bærende hud fra hodebunnen din og pode det på øyebrynet området. Deretter grafts kirurgen mikro ett femtinitti hår i en tid på øyenbrynet området. Disse donor hår bør være finere heller enn grovere hår. Du og legen din vil bestemme formen øyenbrynet ditt vil bli. Du må kanskje gå inn for flere transplantasjons økter, avhengig av hvor mye du ønsker å transplantasjon. Etter prosedyren, kan du oppleve noen mindre smerte og hevelse.

Å miste håret under kjemoterapi

Å miste håret under kjemoterapi


Når diagnostisert med kreft, vil pasientene bli bedt om å vurdere flere behandlingstilbud, inkludert kirurgi, cellegift, strålebehandling og hormonbehandling. Det er vanlig for de stoffene som brukes i kjemoterapi å føre til hårtap hos både menn og kvinner. Selv om prosessen er en naturlig og midlertidig bivirkning, kan det være emosjonelle, rotete og vanskelig å akseptere.

Områder Utført

Å miste håret fra hodebunnen er vanlig med kjemoterapi behandlinger. Tynning og håravfall kan også ses i øyenbryn og øyenvipper, og på armer, ben og kjønnshår regionen. Skade oppstår til hårsekkene under kjemoterapi behandlinger, forårsaker håret til å svekke og falle ut.

Time Frame

Tynning og mangel på kroppen i håret ditt kan starte så snart noen dager etter den første cellegiftbehandling. Hodebunnen kan føle følsomme for børsting og vasking. Innen to uker etter første behandling, vil håravfall oppstå. En til to måneder inn kjemoterapi behandlinger, bør håravfall være komplett. Håret vil begynne å vokse igjen så snart behandlinger er over.

Forbereder

Barbering og trimming håret fra hodebunnen hjelper kjemoterapi pasienter blir vant til en kort frisyre før kjemoterapi begynner. En rask hårklipp er lettere å akseptere enn uker med tynning og usammenhengende hår. Med en snarvei, kan du også eksperimentere med en parykk, luer og skjerf, så vil du bli vant til å bruke et hodeplagg, og mer komfortabel med det når det trengs.

Emosjonelle bånd

Kvinner har ofte følelsesmessige bånd med håret. Følelser av femininitet, sex appeal og alder er alle uttrykk i en kvinnes frisyre. Tanken på å miste noe som representerer de biter av deres personlighet kan være vanskelig. Positiv tenkning kan hjelpe med denne overgangen. Mange kvinner velger å tenke på seg en parykk som en ny begynnelse, og muligheten til å prøve en ny stil, farge eller lengde på midlertidig basis.

Hodeplagg

Velge en hodeplagg er en personlig beslutning som bør gjenspeile kreftpasient personlighet. Iført en baseball cap er vanlig for menn, mens kvinner ofte velger en parykk eller stilig hode wrap eller lue. Parykker bør kjøpes før tap av hår, så farge, stil og lengde kan matches. Profesjonelle parykk butikker kan måle hodet for å finne riktig størrelse på parykk. Kontakt din forsikring, som noen vil betale for bekostning av en parykk på grunn av kreft behandlinger.

Vanlige hodebunnen problemer

En sunn hodebunn bidrar til å sikre et sunt hår. Men mange mennesker bekymre deg mer om styling håret og unnlater å ta vare på hodebunnen sin. Noen er heldige nok til ikke å ha en vedvarende hodebunnen problem, men hva er de vanligste hodebunnen problemer andre må møte?

Flass

Må ikke forveksles med tørr hodebunn, flass flak er store hvite eller brune døde hudceller i hodebunnen eller i håret som faller av på nakke og skuldre. Ofte flak er fet og kan ha en lukt. Flass lider også oppleve rødhet og kløe i hodebunnen, og ikke skikkelig og grundig skylling etter en sjampo forverrer problemet.

Tørr hodebunn

Når hodebunnen er tørr, føles det stramt, blir kløende og danner tørre hodebunnen flak som er mindre enn flass. Flak faller når håret er kjemmet eller børstet.

Fet hodebunn

Kroppen har en stor samling av kjertler i ansiktet og hodebunnen som skiller ut en fet substans som kalles talg. Dersom et overskudd av sebum er produsert, er tilstanden kalles seborrhea. Denne prosessen skjer i hodebunnen bærer ansvaret for fett hår utseende. Noen med en fet hodebunn kan føle fettete skorper når berøre hodebunnen, og han kan lage riper vanskelig på grunn av intens kløe og forårsake betennelse. Babyer opp til tre måneder gamle og voksne over 40 er mest sannsynlig å ha hodebunnen oiliness. I babyer, er tilstanden kalles vugge cap, en gul og fet skorpedannelse rundt hodet.

Hodebunnen Acne

Akne i hodebunnen er forbundet med overdrevet fet hud og kan forekommer på den øvre panne, langs hårfestet eller over hele hodebunnen. Mild hodebunnen akne er mindre og skjemaer på pannen og langs hårfestet. Mer alvorlig hodebunnen akne er stor, sort og betent; disse er vanligvis cyster forårsaket av midd, gjær, bakterier eller andre mikroorganismer. Hvis akne er virkelig ille, kan det føre til lesjoner som i stor grad skade hårsekkene og føre håret til å falle ut.

Håravfall, Tynning og Brekkasje

Hårtap, tynning og brudd påvirke folk flest som de blir eldre, selv om det kan starte i løpet av tenårene. Genetikk spiller en del i tillegg; menn med en familie historie av hårtap kan gå helt skallet, mens kvinner kan finne håret tynner ut. I gjennomsnitt mister en person opp til 100 hårstrå hver dag. I tillegg kan en person lider av hårtap, tynning eller brudd på grunn av hår trekke eller vri vaner, mangel på protein og / eller jern i kosten, eller skader fra hårpleieprodukter som tørketrommel, curling strykejern eller rett kammer, og perms.

Andre vanlige hodebunnen problemer

Små insekter uten vinger kalles hodelus er vanlig i barn i skolealder, og de forårsaker kløe og røde flekker i hodebunnen. Ringorm, en infeksjon i ytre hodebunnen lag, ser ut som en klar sirkel med hevet, orm-formet kanter som utslettet sprer seg utover.

Årsaker til Øyenbryn Håravfall

Opplever plutselige øyenbryn håravfall er ikke grunn til umiddelbar alarm. Øyenbryn skallethet eller patchiness kan bare være forårsaket av overplucking. Men det er noen alvorlige sykdommer forbundet med øyenbryn hårtap. Å miste hår på øyenbrynene kan være en indikasjon på at noe er galt. I denne artikkelen vil flere årsaker til øyebrynet hårtap bli diskutert.

Overplucking

Overplucking øyenbrynene er en av de viktigste årsakene til øyenbryn hårtap. Når håret er trukket ut ved roten, tar det lengre tid å vokse tilbake. Derfor, hvis konsistent overplucking oppstår i en lang periode, kan håret ta flere uker å vokse tilbake, eller det ikke kan vokse tilbake i det hele tatt. Øyenbryn blyanter og øyenbryn correctors kan brukes som en midlertidig fiks for øyenbryn patchiness, men den beste løsningen er å vente noen uker for håret å vokse tilbake.

Medisiner

Visse medisiner kan føre til hårtap, herunder at av øyenbryn hår. P-piller har vært kjent for å føre til hårtap hos kvinner som er genetisk disponert for hårtap. Ofte vil folk som gjennomgår cellegiftbehandling miste alle håret, både på hodet og øyenbrynene. Andre medikamenter som forårsaker hårtap inkluderer aspirin, blodfortynnende, leddgikt medisinering og beslag medisinering.

Eksem

Eksem, også kjent som atopisk eksem, kan være en gjerningsmann i tap av øyenbryn hår. Eksem er en kronisk tilstand som fører til ekstremt tørr hud, som er ofte ledsaget av kløende, røde nupper og skalering. Huden kan bryte ut i røde eller brune flekker som kan påvirke hodebunnen, ansiktet, armer, ben eller føtter. Mange ganger, kan eksem påvirke øyelokkene; dreven skrape i ansiktet eller øyelokk kan føre til øyenbryn hårtap eller øyevipper tap.

Alopecia areata

Alopecia areata er en autoimmun sykdom som forårsaker hårtap. Selv om det ikke er noen kjent årsak til alopecia areata, mange forskere mener at sykdommen er genetisk. Dette betyr at hvis det er en familiehistorie med alopecia areata, kan du være i faresonen. Forskere tror at sykdommen kan utløses av en miljø element, for eksempel et virus, i folk som er mer sannsynlig å utvikle den. Selv om håret vil mest sannsynlig vokse tilbake, kan håravfall og gjenvekst oppstår ofte.

Lupus

Lupus er en annen autoimmun sykdom som hovedsakelig rammer kvinner, og fører til at kroppens immunsystem til å slå på seg selv, skade vitale organer og vev. Den vanligste formen er systemisk lupus, som kan påvirke mange deler av kroppen, inkludert huden, ledd, blod og nyrer. Forskere er ikke sikker på hva som forårsaker lupus, men mange føler at det er forårsaket av en kulminasjon av miljøet og arvelighet. Symptomer inkluderer håravfall, hudlesjoner, stive ledd, ansikts utslett, tretthet og depresjon.

Hva betyr det når du mister Pulse i anklene?

Hva betyr det når du mister Pulse i anklene?


Å miste pulsen i anklene kan være et tidlig tegn på en rekke alvorlige helsemessige forhold som krever profesjonell legehjelp. Hvis tapet av en puls er ledsaget av alvorlige traumer eller akutt etappe hevelse, kontakt lege umiddelbart. Pulsen i ankelen kan bli funnet like bak mediale malleol, eller bump på innsiden av ankelen, og er laget av den bakre tibial arterien. Denne arterie er en av tre arterier som gir blodet til foten, slik at det er vesentlig for foten funksjon og helse.

Arteriell trombose

Akutt tap av blodtilførselen til nedre lem kan resultere emboli, eller blodpropp. Arterielle blodpropper er vanligvis forårsaket av traumer eller tourniquet bruk. I den nedre ekstremitet, arterielle blodpropper som vanligvis dannes på toppen av benet, til den femorale bifurkasjonen, eller bak kneet på popliteal trifurcation. Øyeblikkelig legehjelp er nødvendig for å forebygge muskel død ved å gjenopprette blodtilførselen til underekstremitetene.

Arteriell sykdom

Arteriell sykdom i den nedre ekstremitet kan være forårsaket av en rekke forhold. The Society for Vascular Surgery sier at én av tre personer over 70 år har perifer arteriell sykdom (PAD), som resulterer i redusert pulser i underekstremitetene. PAD er forårsaket av forkalkning i arterieveggene. Mange helse faktorer bidrar til utviklingen av denne sykdom, så som høyt kolesterol, høyt blodtrykk, røyking og diabetes. En lege vil kunne diagnostisere PAD og gi behandlingstilbud.

Kirurgiske prosedyrer

Arteriell forkalkninger, traumer eller clotting kan føre til en redusert blodtilførsel til foten. For å gjenopprette blodtilførsel, kan en kirurg koble to separate arterier, omdirigere blodstrømmen til vitale strukturer. Resultatet av denne fremgangsmåten er tap av en puls som tidligere var til stede.

Lavt blodtrykk

Lavt blodtrykk eller hypotensjon, kan gjøre det svært vanskelig å føle pulser, spesielt i ankler. Dehydrering, blodtap og medisiner er alle vanlige årsaker til lavt blodtrykk som kan behandles. Lavt blodtrykk er ofte ledsaget av svimmelhet, spesielt når du står opp fra sittende stilling. Det første trinnet i behandling av denne tilstanden er utskifting av væsker, vanligvis ved å drikke vann hvis pasienten er i stand til. Hvis tilstanden vedvarer, oppsøk profesjonell medisinsk hjelp.

Er det normalt for nyfødte å miste håret på toppen av hodet?

Hvis barnet ble født med hår, kan du legge merke til i løpet av de første seks månedene av livet at hun mister den. Mesteparten av tiden, dette er helt normal.

Gradvis tap av hår

Ifølge Dr. Alan Greene, babyer har to "avlinger" av hår i sitt første leveår. Noen mister dette håret så gradvis at foreldrene ikke legger merke til det, men det kan skje raskere. Hvis det første settet med babyen håret faller ut før det andre settet vokser i, kan babyen din se helt skallet.

Hårløse flekker

Hvis barnet ditt har bare flekker, kan det være fra å gni hodet på en madrass, bilsete, barnestol eller gulvet, spesielt hvis hun har en tendens til å sitte eller sove i samme posisjon. Babyer kan også miste hår i flekker på hodet på grunn av en head-banging vane. I hvert av disse tilfeller, vil håret vokser tilbake.

Hormonelle endringer

Babyhormonnivået faller etter fødselen, og denne plutselige hormonelle endringen kan føre til hårtap. Dette er den samme grunnen til at mange kvinner mister hår etter fødselen.

Alopecia

Det er svært sjelden at en baby å bli født med alopecia, en tilstand som fører til at immunsystemet til å angripe hårsekkene og er mer vanlig hos eldre barn og tenåringer.

Når skal ringe legen

Mest håravfall i barndom er helt normalt. Hvis barnet mister håret etter at hun er seks måneder gammel, ta den med til barnelege oppmerksomhet for å utelukke eventuelle medisinske tilstander.

Hvordan å miste vekt etter graviditet

Hvordan å miste vekt etter graviditet


Det kan være ganske utfordrende å gå ned i vekt etter svangerskapet, men nedenfor er noen tips og strategier for å hjelpe deg forenkle prosessen.

Hvordan å miste vekt etter graviditet

For å gå ned i vekt etter svangerskapet, bør du vurdere å amme barnet ditt. Det er bra for dere begge. Fordelene for deg inkluderer: økt produksjon av prolaktin, et beroligende hormon, raskere krymping av livmor (som ble strukket ut bærer baby), brenning av flere hundre kalorier per dag, og en flott måte å bånd med barnet ditt. Og fordelene for barnet ditt inkluderer: mange ernæringsmessige fordeler (siden morsmelk er naturens ideelle kilden til ernæring for spedbarn), en flott måte å bånd med deg og utvikle en sunn følelse av tilknytning til deg, og flere andre fordeler.

leger vanligvis anbefaler å vente seks uker eller så å gjenoppta din regelmessig mosjon rutine fordi du vil at kroppen skal leges helt fra fødselen. (Når du gjenoppta, ta det med ro de første par økter for å sørge for at du føler deg opp til det.)

En annen måte å gå ned i vekt etter svangerskapet er å spise sunt (masse grønnsaker, frukt og hele korn). Fiber er spesielt viktig, fordi det gjør at du føler deg mettere, holder deg "vanlig", og kan hjelpe deg ned i vekt etter svangerskapet.

Hold deg hydrert ved å drikke rikelig med vann, som hjelper deg flush giftstoffer, og som også kan øke vekttap innsats.

Hint

  • Ta det med ro på deg selv. Folk får graviditet vekt i løpet av ni måneder, og det kan ta like lang tid om ikke lenger å gå ned i vekt etter svangerskapet. Det er ikke sunt å miste graviditet vekt for raskt, og hvis du opplever noen tilbakeslag i innlegget partum vekttap mål, vet at dette er greit, og at du vil være i stand til å komme tilbake på sporet. For mange kvinner er for hard mot seg selv, spesielt når det gjelder å miste vekt (ikke bare etter en graviditet, men når som helst). Bestem deg for å være mild og medfølende med deg selv nå og alltid.

Hvordan å miste baby fett etter graviditet

Hvordan å miste baby fett etter graviditet


Trenger å miste babyen fett etter svangerskapet? Du er ikke alene. For hver ny mamma som spretter tilbake til en størrelse 6 to uker etter fødselen, er det to flere som ikke kan synes å riste vekt måneder og kanskje år etter at barnet har gjort en debut.

For de som faller i sistnevnte kategori, er det tid for drastiske tiltak - samtidig innser at postpartum kroppen har vært gjennom en utrolig, livsforvandlende erfaring og litt ekstra vekt er en svært vanlig bivirkning.

Her er hvordan å miste babyen fett etter svangerskapet.

Hvordan å miste baby fett etter graviditet

Asses situasjonen. hvor mange ekstra pounds er fortsatt henger rundt? Hvor mange pounds trenger å gå tapt? Å vite hva du er opp mot er det første skrittet. Du kan måle din vekttap i pund eller inches, eller begge deler; sørg for å ta opp statistikken din når du starter.

Øk selvbevissthet ved å holde en mat-og treningsdagbok (en liste på et stykke papir er greit) i tre dager. Er du snacking mer enn du realisert? Er dine måltider høy-kalori? Har en mer stillesittende, mindre aktiv livsstil blitt normen?

Lag en plan. En kombinasjon av kosthold endringer og økt fysisk aktivitet er den beste måten å miste babyen fett etter svangerskapet, raskt. Siden du har å brenne 3500 kalorier for å miste en kilo, spise mindre og trene mer for å oppnå et netto tap på 500 kalorier daglig vil tillate deg å miste ett pund per uke.

gå, løpe, sykle eller svømme tre ganger i uken, som alternerer med en pilates / core-styrke trening tre andre dager i uken, med en dag å være en "hvile" dag der du kan gå en tur eller gjøre strekninger, men ingenting anstrengende.

Eksempel workout tidsplan:

M- Jog 1/2 mil
T- Do Pilates matte-arbeid rutine
W- Jog
R- Pilates
F- svømme runder
S Yoga trening
S-Rest

redusere matinntaket, som begynner med eliminering av tomme kalorier som søtsaker, hvitt brød, tomme karbohydrater, brus, juice og kjeks.

Forbedre kostholdet til å inkludere sunt fett, godt kjøtt og hele korn. Ta en spiseskje extra virgin kokosolje før et lett måltid tidlig på ettermiddagen. Fettet vil mette deg og hindre cravings; og kokosnøttolje er anbefalt for vekttap.

Ta den nye babyen for en tur på ettermiddagen eller tidlig kveld. Ikke bare vil dette hjelpe deg å miste babyen fett etter svangerskapet, men det kan bidra til å roe den nyfødte under hva som er typisk en førsteklasses masete tid.

Ta stolthet i dine prestasjoner. Progress kan være treg til tider, men din innsats er viktig, og du vil lykkes. Hold på det!

Hint

  • Det tar ca 3500 kalorier for å gjøre en pund. Figur du må kutte 500 kalorier om dagen for å miste ett pund per uke.
  • Ikke prøv å miste babyen fett etter svangerskapet hvis kroppen din er fortsatt healing, Gi deg selv tid til å føle deg bedre før du prøver å komme tilbake i form.