Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med en skjoldbrusk tilstand

Hvis du har en skjoldbrusk tilstand, vekt endringer er trolig en av de mer merkbare symptomer. Hypertyreose, eller en overaktiv skjoldbruskkjertel, er vanligvis forbundet med vekttap. Hypotyreose er en tilstand der kroppen ikke produserer nok av skjoldbruskkjertelen hormon. En av de mest vanlige bivirkningene er vektøkning.

Bruksanvisning

Kalorier

•  Bestem mengden kalorier kroppen din trenger for å bruke på en dag, og vet at du må forbruke mindre for å begynne å miste vekt med hvis du har hypotyreose. Dette nummeret kan endres daglig, avhengig av hvor mye aktivitet du engasjere seg i. Tenk hvilke typer mat du spiser også. Ikke delta i en krasj diett (1200 kalorier per dag eller mindre), så dette er umulig å holde opp langsiktige og er også usunn.

Begynn en food journal. Record hva du spiser og hvor mye du spiser. Hvis du vet at du må skrive det ned, noen ganger det er nok til å holde deg fra å spise tomme kalorier. Etter en uke, sammenligne hver dagens kalorier med hver dags forbruk av energi, og du vil være i stand til å se hvor du trenger å gjøre justeringer for å gå ned i vekt.

Vei deg regelmessig. Den beste tiden å veie deg selv er i morgen. Spill inn din vekt i treningen loggen, og sammenligne hver dag vekt som du gjorde med hver dags kaloriinntaket. Dette vil hjelpe deg å se din fremgang.

Øvelse hver dag; ingen unnskyldninger. Bruke minst 20 minutter til 30 minutter å trene hver dag, enten det er en tur rundt i nabolaget, ta trappa eller parkeringsplass lenger bort fra butikken. Snike i øvelsen der du kan.

Spør legen din hva din idealvekt eller sunneste vektområdet skal være. Diskuter dine spise- og treningsvaner med legen din slik at du både kan finne ut hvor det kan gjøres forbedringer. Be om en stresstest, da dette vil hjelpe deg å finne ut hvor du står i din aldersgruppe rekkevidde.

Bruk en online kalkulator for å bestemme din basal metabolic rate, eller hvor mange kalorier du forbrenner når du beveger deg i løpet av dagen. The Mayo Clinic gir gratis tilgang til en online helse kalkulator på mayoclinic.com.

Tips og advarsler

  • 1. Få et vekttap kompis. Det er ikke så lett å unngå trening eller å spise sunt når du kjenner noen sjekker opp på deg.
  • 2. Hvis du er under medisinsk behandling for hypotyreose og fortsette å slite med vektøkning, konsultere legen din om å endre behandlingsopplegg. Du kan ikke motta tilstrekkelige mengder hormon kosttilskudd for å støtte sunne T3 og T4 thyroid hormon teller, eller du må kanskje endre fra L-tyroksin, den vanligste resept behandling, til en T3 / T4 kombinasjon av hormonbehandling. (Referanse 2, side 130)
  • 3. Stick med en lav glykemisk belastning, høy komplekse karbohydrater, lav-mettet-fett diett for å hjelpe deg å miste vekt og holde den av mens de fortsatt får de riktige mengder av vitaminer, mineraler og fiber. (Referanse 2, side 31)
  • 1. Hold deg unna dyre diett planer som krever deg til å kjøpe maten deres. De kan stamme budsjettet og effekten er ikke så ofte vare etter at du har sluttet disse planene.
  • 2. Vær realistisk. Du kan gå ned i vekt selv om du har en underactive skjoldbruskkjertelen, men det krever utholdenhet til å lage og implementere nye, sunnere vaner.