Digidexo.com

Hvordan Stopp Sotalol

Sotalol er en reseptbelagte medisiner tas oralt i tablettform for behandling av en rekke hjerteproblemer, primært arytmier, ventrikkeltakykardi, atrieflimmer og hypertensjon (høyt blodtrykk). Det er i legemiddelgruppe kjent som en betablokker, og er administrert under merkenavnene Betaspace, Sørine, Sotalex og Sotacor. Bivirkninger inkluderer rask hjerterytme, hevelse eller rask vektøkning, og alternativer er tilgjengelige hvis du og din lege føler at å bytte fra Sotalol til en annen medisinering vil hjelpe din tilstand.

Hvordan Stopp Sotalol

Trinnene

Telefon legen din for å la ham vite at du er interessert i å suspendere din behandling av Sotalol.

Lag en liste over gjeldende forhold du har, og alle medisiner du er i dag (selv over-the-counter seg). Sørg for å inkludere de symptomene du har opplevd og de du tror er forbundet med medisiner. Avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand og bivirkninger, kan legen anbefale å gjøre en avtale for en fysisk eksamen.

Det finnes en rekke hypertensjon medisiner på markedet som er godkjent av FDA, og legen din er sikkert kjent med dem. Spør om et alternativ til Sotalol hvis ditt ønske om å slutte å ta det er bivirkning relatert. Men uansett hva du gjør, sørg for å fortsette å ta medisinen før legen gir deg OK for å suspendere behandlingen.

Hint

  • Inntil du slutter å ta Sotalol, sørg for å ta det med et fullt glass vann og på samme tid hver dag. Har blodtrykket kontrolleres jevnlig for å sikre at det er under kontroll, som hypertensjon har ofte ingen ytre symptomer. Hold Sotalol ved romtemperatur, vekk fra varme. Unngå å ta syrenøytraliserende to timer før eller etter å ha tatt Sotalol.
  • Ikke slutt å ta Sotalol uten først å snakke med legen din. Stoppe denne medisinen plutselig kan gjøre tilstanden verre. Dreven diaré eller oppkast kan endre bruken av dette stoffet, sørg for å la legen vite om du har vært plaget av enten tilstand. Ikke bruk denne medisinen hvis du har astma, alvorlig hjertesvikt, historie av "Lang QT" eller en hjertesykdom som "AV-blokk". Ikke drikk alkohol mens du tar Sotalol.