Digidexo.com

Seven Day Cleansing Diet Drink

Den neste bølgen av diett mani er allerede over oss: rensing / detox flytende diett. Disse dietter kan vare så lenge som i syv dager, og de er festet på en væske kun diett. Fast føde gradvis elimineres slik at kroppen er nå fri til å gjennomføre celle reparasjon og rense organer mens ikke konsentrere seg om å fordøye store mengder mat.

Master Cleanse Diet

The Master Cleanse er den mest populære formen for flytende diett rensemidler. Det har blitt brukt av kjendiser som Beyonce, som tok det å miste 25 pounds for sin rolle i «Dream Girls». Dietten har tre faser.

Lett: Magen er forberedt for mindre mat. De uunngåelige sultfølelse er bedre håndtert i denne fasen. Eliminere all bearbeidet mat og kjøtt fra kosten på dag 1. Etter dette stadiet, er solid mat erstattet av frukt, grønnsaker, buljonger og juice. Du bør fullføre disse trinnene i tre dager.

Lemonade Diet: En blanding av organisk sitronsaft. Grade B lønnesirup og organisk cayennepepper er gjort til en lemonade drink. For de neste fire dagene av dietten, vil lemonade være måltid erstatning sammen med organisk te og destillert vann.

Lette ut: Dette er det motsatte av lett i fase. Frukt og grønnsaksjuice sammen med buljonger er sakte re-introdusert til kroppen. Fersk frukt og salater er også fortært til den vanlige kosten er tilpasset nytt.

7 Dag Frukt og grønnsaker juice Cleanse

Bryte ut juicer for denne dietten. Everyday en annen juice blandingen er blandet for å rense, styrke og avgifte viktige organer i kroppen. Hver juice concoction er redusert for å hjelpe rense og avgifte dine organer. Her er et eksempel på denne dietten fra free-fad.diets.com

Dag 1: Apple + selleri juice å avgifte.
Dag 2: Ananas juice renser tynntarmen.
Dag 3: Sitronsaft + vann å detox leveren.
Dag 4: gulrot juice for bedre syn.

7 Dag Tea Fast

Dette er en hot diett! Vel varm te allikevel. På denne dietten, er det bare økologisk te med agave nektar eller organisk honning konsumert sammen med varmt vann. Te er gode bærere av anti-oksidanter og de inneholder vanligvis halvparten av koffein av brygget kaffe. Dette gjør te en god kilde for re-hydratisering. En lite kjent faktum er te er den nest mest konsumert drikke i verden.

Et utvalg av te er fortært hele dagen sammen med destillert vann og organisk sitronsaft for inntil syv dager. Du kan bruke kinesiske urter, peppermynte, ingefær og grønn te for denne dietten. Det finnes også spesielle diett te tilgjengelig på helsekostbutikker som kan lette din rens.

Daily Routine

En syv-dagers flytende bare kosthold er ingen enkel prestasjon. Stikker til en daglig rutine er viktig å opprettholde styrke og balanse. For de første dagene fravær av mat vil gjøre at du føler deg svak, så det er sannsynligvis en god ide å starte dietten rens over helgen. Det bør ikke være hard trening og holde deg hydrert med destillert vann.

En annen viktig faktor er å ha avføring mens på noen av disse diettene. Formålet med flytende rens / detox diett er å rense kroppen for giftstoffer. Avfall materiale fra mat oppbygning i tynntarmen er giftig og må fjernes. En saltvanns rens er en naturlig måte å frigjøre avfalls oppbygging. Bland 1 ts. salt i en 8 oz. glass med varmt destillert vann og drikke. Det er også naturlig over-the-counter avføringsmidler som du tar for å sikre disse giftstoffene ikke holde seg i nærheten.