Digidexo.com

Cinnamon & Honey for Cancer i Dogs

Kreft er en ødeleggende sykdom som er vanskelig nok for mennesker å erobre. Det har vært forskning på å bruke kanel og honning for å hjelpe behandle kreft og de mange bivirkninger av behandlingen hos hunder.

Bone Cancer

Forskning i Australia og Japan har vist at det tar 1 ss. skje av honning med 3 ts. av kanel tre ganger om dagen bidro til å kurere mennesker med bein kreft. Ved å justere dosen for hunden din er det mulig de samme resultatene som kan oppnås.

The Immune System

En av de uheldige bivirkninger av cancerbehandlinger er den effekt på immunsystemet. Ved hjelp av honning og kanel bidrar til å bygge immunforsvaret opp ved å bygge de hvite blodceller som bekjemper bakterier.

Magesyke

En annen bivirkning av kreftbehandling er urolig mage og kvalme. Disse symptomene kan bli så sterk at pasienten mister styrke og vekt. Plassere honning og kanel i hundens mat eller vann kan hjelpe ham holde spise og bygge sin styrke.

Smerte

Både kreft og behandling kan føre til uutholdelig smerte. Kanel på egen hånd har naturlig smerte drapet egenskaper. Det fungerer som en anti-inflammatorisk og kan bidra til å redusere stivhet i muskler og ledd.

Blodsirkulasjonen

Kanel hjelper blodet sirkulerer gjennom kroppen på en raskere hastighet. Det har blodfortynnende egenskaper som hjelper nylig oksygenrikt blod kommer til organer. Ren, frisk blod er viktig i kampen mot kreft for både mennesker og dyr.