Digidexo.com

Hvordan å gjøre Lemon Diet

Hvordan å gjøre Lemon Diet


The Lemon Diet, også kjent som The Master Cleanse, er en populær detox diett som fører til hurtig vekttap i løpet av flere dager til en uke. Det er et intenst program som talsmenn for det sverger til, så hvis du har alltid lurt på hva det er og hvordan de skal følge det for et hurtig vekttap i løpet av kort tid, se hva som er involvert og hvordan du gjør det.

Hvordan å gjøre Lemon Diet

Hvordan å gjøre Lemon Diet

1 gjennomsiktig tidsplanen hvis mulig. The Lemon Diet er ikke den type plan du ønsker å følge på ferie eller i løpet av en hektisk periode. Velg i stedet en tid da du vil være avslappet, helst hjemme eller i nærheten av hjemmet.

Mix 12-14 spiseskjeer nypresset sitronsaft, 12-14 spiseskjeer lønnesirup og 1/2 ts kajennepepper i to liter kildevann. Denne blandingen vil vare du hele dagen.

Drikk 2-liters blanding i løpet av dagen når du føler sultfølelse. Det er bedre å nippe små mengder om gangen i stedet for å tøffer et stort beløp, spesielt fordi de to liter må vare en hel dag. Du kan følge sitron blandingen med rent vann hvis nødvendig.

Lag en saltvann flush. Bland 1 ss havsalt i en liter vann. Drikk det hele ned. Det kan være vanskelig å drikke alt på en gang, men jo raskere du kan drikke det, jo bedre. Grunnen til at det er best å følge denne dietten hjemme er fordi i løpet av en time for å drikke saltvann flush, vil du ha en tarmen bevegelse. Tiden kan variere fra 30 til 60 minutter. Du vil sannsynligvis ønske å bo nær badet en stund for å sikre at du er ferdig. Du kan finne det lettere å lage en saltvann flush i kveld.

Følg dietten i 3 til 10 dager. Drikker samme mengde av sitron blandingen og saltvann flush hver dag du er på diett.

Hint

  • Denne dietten fører til vekttap, men er hovedsakelig vann, ikke fett. Du vil sannsynligvis få tilbake minst halvparten av beløpet du mister når du er ferdig med dietten. Dette er først og fremst en avgiftning diett, ikke fett tap plan. Gradvis avvenne deg av koffein før du begynner Lemon Diet, slik at du ikke begynner det med ubehagelige abstinenssymptomer.
  • Ikke følger denne dietten i mer enn to uker (10 dager er generelt ansett som den maksimale); noen med helsemessige problemer ikke bør følge det mer enn et par dager med legens tillatelse. Hvis du har noen helsemessige bekymringer i det hele tatt, ta kontakt med legen din før du følger denne dietten.