Digidexo.com

Hvordan bruke Ear Wax Candles

Hvordan bruke Ear Wax Candles


Øret vokslys kan virke som en bisarr rette for ørevoks bygge opp, men så rart som det ser ut, det hjelper med blokkeringen.

Første gang jeg brukte en av disse magre stearinlys contraptions var kort tid etter å bli gift med min kone. Hun er en kosmetolog og ble opplært i bruk av øret lys for bruk sammen med klienter. Ørene mine har alltid vært kjent for å avle for mye ørevoks slik at det bare var fornuftig å prøve dette ut minst en gang å ha erfaring.

Bruksanvisning

•  Plasser alle de nødvendige elementene i et område ved siden av uansett hvor du kommer til å bruke øret vokslys. Jeg liker å ligge på bakken når har dette gjort fordi det gir meg og betrodd venn nok plass til å arbeide, og det er borte fra alt som kan brenne.

Legg på din side med den blokkerte øret vender opp, det er om omfanget av trinnene for personen som har sitt øre rengjøring. Klipp et lite hull i midten av kaken plate å sette øret stearinlys gjennom. Den lille tuppen av øret voks stearinlys bør stikke ut ca 4 inches fra bunnen av tallerkenen.

Stick øret stearinlys i øret så det nesten peker rett i taket. Personen med ørevoks stearinlys i øret hans eller hennes bør sørge for at det er i tett, ikke tvunget dypt inn i øregangen.

Plasser et vått håndkle over på siden av hodet for å beskytte mot fallende gjenstander din pålitelige venn min ikke klarer å fange riktig når lyset er tent;). Dette er mest for din ekstra beskyttelse.

Lys øret vokslys på den brede enden. Etter at lyset brenner ned omtrent en tomme, har kompisen din ta ørevoks stearinlys ut av øret og skjære av forkullede tips så det ikke brenner noen eller noe. Etterpå plassere tilbake i øret. Lyset bør bli tent hele tiden.

Gjenta trinn fem før det brenner ned til omtrent 4 til 5 inches. På denne tiden, ta ut av øret og slukke ørevoks fjerning stearinlys flamme.

For ekstra nytelse, bruke saks til å kutte åpne stearinlys og utforske de morsomme tingene som kom ut av dine blokkerte ører. Jeg har ikke tatt et bilde av dette for deres skyld, men dette skjer for å være min favoritt trinn.

Tips og advarsler

  • Det kan ta fem dager for å se fullstendige resultater
  • Ikke dypp ørene i vann for de neste fem dagene
  • Ikke gjør dette selv
  • Ikke bruk øret vokslys hvis du har hatt noen øre helsemessige problemer i det siste
  • Følg og lese alle instruksjoner og advarsler på boks
  • Resultatene varierer, det er ikke ment å fikse mer alvorlige hørselsproblemer