Digidexo.com

Slik fjerner Medical Tape

Medisinsk teknologi har endret seg betydelig de siste ti årene, inkludert medisinsk tape brukes primært for idrettsskader. Nye typer medisinsk tape har selvklebende egenskaper. Dette betyr at det holder seg sikkert til seg selv for å binde din skade, men aldri til huden. Men det er fortsatt mye av den eldre stil av medisinsk tape der ute. Det finnes måter å unngå smerte og gjøre prosedyren enkelt.

Bruksanvisning

Finn slutten av medisinsk tape og skrell hvis av til du kommer til et punkt der det er fast til huden.

Trekk forsiktig på kantene av den vedlagte medisinsk tape, og stoppe når det begynner det trekker på huden. Jo mer areal du utsetter, vil raskere soaking jobbe på resten.

Bløt tapet området i varmt vann i minst en time. Dette gjøres best i et varmt, avslappende bad, men du kan gjøre det i dusjen eller med en bassenget eller ved å holde en våt, varm komprimere på båndet.

Trekk igjen på kantene av båndet med jevne mellomrom mens. Hver gang, litt mer skulle komme løs.

Skrubb området med en vask klut for å fjerne eventuelle gjenværende lim når all tapen er fjernet.

Tips og advarsler

  • Du kan unngå disse trinnene ved å pakke den skadde området i ny medisinsk tape eller pre-innpakning skaden med gasbind eller en annen overflate materiale for tape til å holde seg til.
  • I noen tilfeller bør skaden behandlet med medisinsk tape unngå varme eller fuktighet. I så fall ta kontakt med legen din hvordan best å fjerne tapen.