Digidexo.com

Hvordan følge enkle meditasjonsteknikker

Hvordan følge enkle meditasjonsteknikker


Meditasjon er egentlig et enkelt konsept. Å meditere er rett og slett til å reflektere, til å tenke eller tenke. Du kan finne meditasjonsteknikker undervist i hundrevis av forskjellige måter. Kunsten meditasjon er uvurderlig for å lindre stress og forbedre din fysiske helse. Her er hvordan du kan begynne å meditere på egen hånd.

Bruksanvisning

Følg enkle meditasjonsteknikker. Meditasjon blir undervist på ulike måter ved ulike religiøse grupper, holistisk og alternativ medisin spesialister, rådgivere, psykiatere og psykologer. For de fleste, er første skritt å finne et rolig sted. Zen "bare sitter" metoder kaller for en komfortabel stol eller plass til å sitte. Du kan sitte, ligge eller stå. Det er det fine med meditasjon: du kan meditere mens du står i matbutikk linje. Meditasjon kan gjøres hvor som helst, på de fleste helst.

Fokuser tankene dine på en scene du finne avslappet og fredelig. Noen sier forestille en rennende elv, stille og rolig innsjø eller havet fungerer best for dem. Meditasjon ekspertene kaller dette "å gå til ditt stille sted" i tankene dine.

Slipp uopphørlig "stemmer" du hører i tankene dine. Det hjelper mange mennesker til å tenke ordene: "Jeg er i fred," inntil de føler seg slappe.

Pust dypt. Pust inn gjennom neseborene til du føler brystet fylles med luft hele veien til bunnen av mellomgulvet. Deretter puster langsomt gjennom munnen. Kjenn din kropp og sjel å slappe av mer og mer når du følger disse enkle meditasjonsteknikker.

Tenk på hvor du er en del av universet, flo og fjære av livet. Tenk om mennesker, steder og ting du elsker i livet ditt. Gå dypt inne til du finner ditt sted for ro og fred. Godta det faktum at du er en verdifull person med nye muligheter rundt deg. Det faktum at du er i live og pusting er grunn til å være takknemlig.

Oppdater deg selv med enkle meditasjonsteknikker for noen få sekunder, hvis det er alt du har i øyeblikket. Meditere i 20 til 30 minutter hver dag er ideelt. Og prøv å sette av lengre perioder av gangen når du er under stort stress. Men du kan legge merke til store helsemessige fordeler med bare noen få minutter daglig.