Digidexo.com

Hvordan slette Scars

Arr er et resultat av huden lege sår. Når det er en skade på huden mot akne, brannsår, biter eller kutt, arrvev former over såret for å beskytte området. Det finnes mange typer av arr, avhengig av kilden for skade og andre faktorer som genetikk. Noen mennesker er mer utsatt for arrdannelse enn andre. Det er hevet arr, deprimert arr og strekkmerker. På grunn av mangfoldet av arr, er det flere måter å slette eller redusere disse arrene.

Bruksanvisning

•  Påfør vitamin E olje. Vitamin E er en populær arr behandling, selv om eksperter er uenige om dens effektivitet. Noen plastiske kirurger, som Dr. Joel Studin, foreslår pasienter bruke vitamin E til å helbrede arr fordi vitamin bryter ned kollagen fibrene som danner arr. Men forskere ved University of Miami utført en studie som viste at vitamin E har liten effekt på arrvev. Bruk naturlig vitamin E olje tre ganger om dagen.

Bruk kakaosmør. Kakaosmør er en naturlig smøremiddel laget fra vegetabilsk olje av kakaobønner. Det er dyrt og har en behagelig lukt. Kakaosmør er ofte anbefalt for å fjerne strekkmerker. Kakaosmør er bevist å trenge dypt inn i huden, så det er bra for deprimert arr, som pockmarks og strekkmerker, som form i det midterste laget av huden.

Bruk Mederma krem. Dette er et kommersielt produkt som er anbefalt for fjerning av en rekke av arr. Mange forbrukere poste på oppslagstavler prise Mederma for å redusere fremkomsten av arr. Kremen er dyrt på $ 30 (gjennomsnittspris: 2009) per tube. Påfør Mederma to ganger om dagen i to til tre måneder.

Bruk ScarGuard MD. Denne kremen kan kjøpes på nettet for $ 70 (gjennomsnittspris: 2009). Den ble utviklet av en plastisk kirurg for å redusere hevet og tynne arr som keloider. Produktet inneholder silikon, kortison og vitamin E. Mange leger anbefaler ScarGuard til pasienter. For best resultat gjelder to ganger om dagen i to til fire måneder.

Prøv silikon ark. Silikon ark har en selvklebende bakside. Du kutter arket til størrelsen på arret og legg den over arret. Trykket av arket rundt arret reduserer størrelsen. Ifølge Beauty Brains nettstedet, mange hudleger enig i at du kan redusere et arr ved å bruke silikon. Noen få produkter for å sjekke ut er Scar Rx Silikon Sheet og ReJuveness.

Se en plastisk kirurg eller hudlege. Det er flere medisinske prosedyrer som bare kan gjøres av en lege. Kortison injeksjoner bidra til å redusere tykke arr. Laser resurfacing kan jevne ut arr og gjøre dem mindre synlige. Kjemisk peeling falmer fargen av arr og også eliminere overflaten arr. Dermabrasion fjerner det øverste laget av huden. Kryoterapi bruker flytende nitrogen til å fryse off reist arr. For store arr, kan en lege kutte ut arret og deretter bruke en hud pode å fylle i området.