Digidexo.com

Hvordan å miste vekt etter en Depo Shot

Det er ganske vanlig å få vekt når du begynner å ta Depo Provera skudd. Gjennomsnittlig vektøkning er omtrent fem pounds per år, men det er ikke uvanlig for kvinner å få mye mer enn det. Den viktigste årsaken til vektøkning er på grunn av en økning i appetitt. Progesteron, en kjerne ingrediens i Depo Provera skudd, er kjent for å øke appetitten. Ved å vite dette, kan du bedre forberede deg til å gå ned i vekt etter en Depo Provera skudd.

Hvordan å miste vekt etter en Depo Shot

Ned i vekt etter en Depo Provera Shot

•  Øk trening for å forbrenne fett og gå ned i vekt etter en Depo Provera skudd. Ved å starte en øvelse diett eller tråkke opp en eksisterende treningsprogram, kan du forbrenne mange overflødige kalorier du har tatt i og brenne av fettet som har samlet seg på kroppen din.

Hold en matdagbok. Hvis du fortsatt tar Depo Provera skudd, vil dette bidra til å sikre at du faktisk ikke ta inn flere kalorier. Mange kvinner forteller at de fikk vekten uten å endre sine dietter. Hvis du føler at dette er tilfelle, så en matdagbok vil vise om hvorvidt det er sant eller ikke. Ikke glem å inkludere alle snacks og alkoholholdige drinker i din matdagbok. Alt du trenger er en enkel bærbar PC til å skrive ned hva du spiser og størrelsen på porsjonene.

Alltid spise frokost. Frokost stimulerer stoffskiftet første tingen i morgen og setter bordet for hele dagen. Hvis du hopper over frokosten, vil stoffskiftet slippe og kroppen vil begynne å holde tilbake energiproduksjon og lagre eventuelle overflødige kalorier som fett. Spis en sunn frokost som inneholder proteiner og frukt, men er fortsatt lav i fett.

Spis mindre måltider og spise oftere i løpet av dagen for å gå ned i vekt etter en Depo Provera skudd. Dette vil bidra til å tjene to formål. Først, det hjelper til å forbedre stoffskiftet, som å spise gir den et løft. Dernest, spise oftere i løpet av dagen kan bidra til å kutte ned på overspising som det holder deg fra å få virkelig sulten og spise et måltid som er for stor for en sittende.

Du må drikke mye vann. Vann hjelper til å skylle ut systemet og holde alle aspekter og systemer i kroppen din kjører problemfritt. Det hjelper også i regulering av stoffskiftet, noe som hjelper deg til å fortsette å brenne kalorier i løpet av dagen på en høyere rente.

supplere din diett med vitaminer. Å sørge for at kroppen får alle de næringsstoffene som trengs for å kjøre jevnt, kan det være lurt å vurdere en multivitamin og en B12 supplement. Vitamin B12 bidrar til å øke stoffskiftet og få de nødvendige vitaminer og mineraler hver dag kan bidra til å regulere alle kroppens prosesser, inkludert metabolisme.

Hint

  • Hvis du føler trang til å snack, gjør det med frukt eller grønnsaker som gulrøtter og selleri. Det er lett å ta med seg et eple eller banan med deg å jobbe, og de kan bidra sterkt til å tilfredsstille dine behov for en matbit og gjøre det på en sunn måte. Hvis du har råd til det, bør du vurdere å få en trener til å hjelpe presse deg i treningsøktene og for å bidra til å utvikle en diett plan spesielt for deg.
  • Ikke spis før du går til sengs. Kaloriene vil mest sannsynlig bli lagret som fett som kroppen din metabolisme bremser ned mens du sover, noe som gjør det mye vanskeligere å gå ned i vekt etter en Depo Provera skudd.