Digidexo.com

Hvordan bruke nesespray for å behandle Dust Mite Allergi

Hvordan bruke nesespray for å behandle Dust Mite Allergi


Mange leger og allergikere er forskrivning nesespray for sine pasienter å behandle støv midd allergi. Disse spray, som er relativt enkel å bruke, gir rask lindring av symptomer som nasal og brystet lunger, rennende øyne, nysing, hoste og tungpustethet.

Bruksanvisning

•  Snakk med din lege eller allergolog om å bruke en resept nesespray, for eksempel Nasonex, som bruker kortikosteroider for å lindre symptomer på støv midd allergi. Disse nesespray er spesielt effektive i healing irritert vev i lungene, neseganger og slimhinner, og gir rask og fullstendig lindring i løpet av noen timer. Den aktive ingrediensen i disse nesespray er Mometasone, som også brukes til å behandle kjæledyr allergi og høysnue.

Bruk en nesespray laget av naturlige ingredienser for å behandle støv midd allergi. Sniffet salt vann kan være en svært effektiv måte å holde sinus hulrom klar og fri for lunger, og noen over-the-counter nesespray er tilgjengelig som består utelukkende av naturlige ingredienser.

blåse forsiktig på nesen før du bruker en nesespray for å behandle en støvmiddallergi, slik at bihulene er klar av slim.

Sett nesesprayflaske i nesen, noe som gjør at det ikke er noe gap mellom neseboret og munnstykket av spray. Du må kanskje riste innholdet i flasken først, avhengig av medisinering.

Hold hodet nivå, og puster helt. Bruk fingeren til å lukke nesebor ikke får medisinen.

6. Klem sprayflaske for å levere den nødvendige dosen mens inhaling raskt. Gjenta prosedyren for det andre neseboret.

Unngå nysing eller blåser nesen for minst et par minutter etter å ha levert dosering.

Planlegg en oppfølging besøk med legen din eller allergolog for å diskutere de resultatene du får når du bruker en nesespray for å behandle støv midd allergi. Informer helsepersonell umiddelbart hvis du begynner å merke noen bivirkninger av å bruke disse spray.

Tips og advarsler

  • Noen pasienter har utgått bruk av nesespray til behandling av støvmidd allergi på grunn av forskjellige lidelser, slik som smaken av medisinen når det renner ned på baksiden av halsen, og variasjonen i doserings leveres med hver sprut av spray.
  • Bivirkninger fra bruk av kortisonnesespray er hodepine, nasal irritasjon, neseblod, og selv nese sår og brenning. I tillegg bør barn som tar nesespray for å behandle støv midd allergi bli regelmessig kontrollert av legen sin for tegn på hemmet vekst.