Digidexo.com

Hva er peeling spiker lidelser?

Hva er peeling spiker lidelser?


Negler Peeling kan være forårsaket av en rekke problemer. Lag av negleplaten separat og skrell, og etterlater en tynnere, mer sårbare spiker. Ved hjelp av en spiker herder vil ikke løse dette problemet. Noe av grunnen kan være fra mindre oljer i negl på grunn av aldring. Det er andre grunner til at dette kan forekomme, og det er måter å rette dem.

Sterke vaskemidler og vann

Hyppig bruk av sterke vaskemidler og setter hendene i vann for ofte kan svekke neglene. Ved hjelp av gummihansker ved rengjøring og oppvask kan hjelpe.

Nail Glue

Bruk av spiker lim for bruk av kunstige negler kan svekke neglene. Ikke bruk spiker lim. Du må gi neglene en sjanse til å helbrede og gjenopprette.

Aceton Polish Remover

Aceton neglelakkfjerner kan tørke neglene. Oljebaserte fjernere kan hydrat dem for å hindre dem fra peeling.

Næringsstoffer mangler

Mangel på næringsstoffer, for eksempel C-kompleks, vitamin C, folsyre, kalsium og omega 3 kan føre til myk, peeling negler. En multivitamin som inneholder jern og ekstra vitamin C kan hjelpe.

Tips

Massasje håndkrem eller olje inn i dine negler og neglebånd etter hendene har vært i vann og ved sengetid. Ikke bruk veldig varmt vann. Bruk en lighter-korn neglefil. Ikke fil sidene av neglene eller buff dem. Ikke misbruk neglene ved å bruke dem som verktøy.