Digidexo.com

Programmer som bistår med å betale medisinske regninger

Programmer som bistår med å betale medisinske regninger


Medisinsk gjeld står for halvparten av konkursene arkivert i USA hvert år. Men folk med medisinsk gjeld har alternativer for å redusere eller eliminere deres medisinske regninger.

Sykehus

Nesten alle non-profit sykehusene gi økonomisk hjelp eller har medisinske stipendprogram, så spørre her først når søker hjelp betale regninger. Vanligvis et eget utvalg eller regissør er tildelt for å avgjøre om du oppfyller sykehusets kvalifikasjoner, som er basert på pasientens inntekt og betalingsevne. Den amerikanske regjeringen krever at sykehusene for å gi et nivå av veldedig omsorg for de uforsikrede for å få skattefritak. Selv om sykehuset ikke godkjenner deg for økonomisk støtte, kan det i det minste ordne en nedbetalingsplan basert på din evne til å betale.

Veldedighetsorganisasjoner

Nasjonale og statlige hjelpeorganisasjoner, som for eksempel National Patient Advocate Foundation og The United Way, vil noen ganger tilby hjelp eller koble deg med organisasjoner som kan hjelpe betale legeregninger. Søkere må kunne bevise et behov for å få hjelp.

Føderale tilskudd

Helsepersonell tilskudd trenger ikke å bli smelt og kan brukes for reseptbelagte legemidler, medisinske tjenester og mer. Imidlertid kan slike tilskudd ofte være vanskelig å finne. Du kan søke på nettet, men du må være konkret. Ett sted å begynne er www.govbenefits.gov, noe som kan bidra til å avgjøre om du er kvalifisert for andre offentlige programmer også.

Oppgjør selskaper

Hvis du føler deg ute av stand til å gjøre opp en medisinsk gjeld selv, det er tusenvis av selskaper, både non-profit og for profitt-som kan håndtere forhandlingene og papirarbeid for deg.