Digidexo.com

Hva er Tegn og symptomer på MRSA hos småbarn?

Hva er Tegn og symptomer på MRSA hos småbarn?


MRSA (meticillinresistente Staphylococcus aureus) infeksjoner forekommer ofte i helsesentre, men kan påvirke sunne bestander i samfunnet også. Dette alvorlig infeksjon har bygget en motstand mot mange av de antibiotika som vanligvis brukes til å behandle den. Som et resultat, kan det føre til døden. Det ser først på huden, som det kan spre seg. Symptomene vil ikke variere mellom aldersgrupper, slik at en pjokk vil vise de samme symptomene som en eldre person. Enhver forelder som har mistanke om hans barn har en MRSA-infeksjon bør søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Hudsymptomer

MRSA hudinfeksjoner utgangspunktet manifest som en liten rød kul som kan ligne på en bug bite, koke eller kvise, ifølge Mayo Clinic. Hvis venstre ubehandlet, kan de utvikle seg til dype abscesser som ligner røde, hovne og pus-fylt lesjoner. Disse lesjonene vanligvis forårsake smerte ved berøring.

Lunge Symptomer

MRSA-infeksjoner kan ofte føre til lungeproblemer inkludert lungebetennelse. Symptomer på denne type MRSA-infeksjon inkluderer kortpustethet, feber, frysninger og hoste, ifølge WebMD.

Andre symptomer

Andre mulige symptomer inkluderer alvorlig hodepine, utslett, leddsmerter og lavt blodtrykk. En person bør huske på at siden infeksjonen kan ramme alle deler av kroppen, kan det føre til en rekke symptomer som ikke kan være fullt skissert. For eksempel, hvis bakteriene kolonisere i urinveiene, kan det føre til en urinveisinfeksjon. Siden denne infeksjonen kommer som en slags hudforandring, bør enhver person med en lesjon oppsøke lege hvis andre medisinske problemer dukker opp senere for å bekrefte eller utelukke MRSA.