Digidexo.com

Hvordan Unn Oral Gjær i Sjögrens syndrom

Sjorgen syndrom påvirker spyttproduksjon og forårsaker tørr munn. Denne tilstanden er resultatet av ditt immunsystem feilaktig angriper sunne kjertler og vev. Ditt immunsystem er også svekket og kan ikke bekjempe skadelige organismer så effektivt som det burde. De beskyttende effekter av spytt blir kompromittert, forlater munningen utsatt for bakterier og infeksjoner. Oral gjær infeksjoner, kjent som trost, er en av dem. Du kan gjøre flere ting for å behandle infeksjonen, inkludert medisiner, egenomsorg og naturlige kosttilskudd.

Hvordan Unn Oral Gjær i Sjögrens syndrom

Bruk oral soppdrepende medisiner. Ta nøyaktig som foreskrevet eller infeksjonen kan returnere.

Skyll munnen med varmt saltvann. Sett 1/2 ts. av salt i en kopp varmt vann. Swish rundt i noen sekunder og spytte. Ikke svelge blandingen. Du kan gjøre dette flere ganger om dagen.

Spis usøtet yoghurt eller ta probiotiske kosttilskudd som anvist på etiketten for å holde infeksjonen blir verre, og for å hjelpe kroppen din fylle sin tilførsel av "snille" bakterier.

Ta naturlige kosttilskudd som styrker immunforsvar og / eller har soppdrepende egenskaper. Bruke vitamin C (1000 mg daglig) for å styrke immunforsvaret. Drikk Pau d'arco te for sine soppdrepende egenskaper; foreslått dose er 3 til 6 kopper daglig. Spis et fedd hvitløk eller ta 4,000mg av et supplement daglig. Ved hjelp av en tea tree olje munnvann eller granateple gel vil drepe bakterier i munnen.

Hint

  • Konsultere med en lege med erfaring innen alternativ medisin for å designe et behandlingsregime.