Digidexo.com

coffee 2 ned i vekt. diett

Hvordan finne den beste gratis diett planer om å gå ned i vekt

I en tid da alle prøver å kutte overflødig utgifter for å spare penger, mange mennesker er å finne seg selv å sette ernæringsmessige behov på baksiden brenner. Det finnes en rekke dietter tilgjengelig som ikke krever at du betaler en medlemsavgift eller å kjøpe deres plateselskap av mat. Diett planer som er omtalt i denne artikkelen er ikke kjepphest dietter eller "miste vekt raskt" ordninger. Ved å spise riktig mat og lærer deg selv å ha porsjonskontroll ved hvert måltid, vil du lykkes med noen diett du velger.

Hvordan finne den beste gratis diett planer om å gå ned i vekt

Hvordan finne den beste gratis diett planer om å gå ned i vekt

•  Følg retningslinjene. Ved hjelp av næringspyramiden retningslinjer utarbeidet av US Department of Agriculture, vil du være i stand til å spise godt avrundet måltider på daglig basis. Du trenger å holde orden på ditt daglige kaloriinntak, for ikke å overskride de anbefalte mengder.

Opprett en meny. Utvikle din egen diett plan ved å telle kalorier av mat som du allerede har i ditt kjøkken. Ved hjelp av en kalender og en notatbok, lage en meny basert på kaloriinntaket som du trenger for å oppnå vekttap. For å finne ut hvor mye kalorier du bør ha på en daglig basis, multiplisere din nåværende vekt med 15, deretter trekke 500 fra det nummeret. I den bærbare, journal alt du spiser hver dag, samt et treningsprogram som du gjør. Ved å registrere dine daglige spise-og mosjonsvaner, kan du enkelt se hva du trenger for å legge til eller ta bort fra dagen.

Bli med på en gratis online diett nettstedet. Nettsteder som The miste vekt Diet og tenn Diet tilbyr verktøy for slankere. Den miste vekt Diet forenkler vekttap inn i tre ulike faser: lære å miste vekt, skape et vekttap diett plan og lære å holde vekten av. I den første fasen av programmet, hjelper nettstedet deg å forstå viktigheten av å telle kalorier. Spark Diet tilbyr vekt og måle sporing, pre-planlagte mat menyer og mosjon rutiner, samt interessante nyheter som påvirker verden av helse, slanking og ernæring. Spark Diet organiserer også grafer i henhold til den informasjonen du sette inn på kontoen din. Du kan bruke grafene for å bedre spore fremgang. Et annet alternativ er Livestrong.com der du kan spore kalorier, registrere fremgang og samhandle med en likesinnede samfunnet.

Hint

 • Noen diett plan bør ledsages med minst 20 minutters trening hver dag.
 • Alltid legen din før du starter noen spesialisert diett rutine.

Hurtig dietter for å gå ned i vekt

Hurtig dietter for å gå ned i vekt


Hurtig dietter for å gå ned i vekt er svært populært i disse dager, men ikke alle av de kjepphest dietter der ute er friske eller effektiv. Noen dietter produsere raske resultater på bekostning av helsen din, mens andre dietter er ikke bærekraftig. Spise en balansert kosthold mens begrense kaloriinntak er viktig for sunn og rask vekttap.

Væsker

Drikk rikelig med væske i løpet av dagen. Grønn te til frokost gir antioksidanter. Hold deg hydrert under resten av formiddagen og ettermiddagen ved å drikke minst 64 gram vann - omtrent åtte glass. Drikk mer hvis det er mulig å fylle magen og rense systemet når du begynner din vekttap diett.

Frukt og grønnsaker

Bruk sunn fornuft og unngå de fleste matvarer med fett og karbohydrater. Spis det meste frisk frukt og grønnsaker til frokost, lunsj og middag. Har appelsiner i morgen, gulrot og salat til lunsj og kokt brokkoli til middag. Glem kake og is til dessert. Fersk frukt som fersken og jordbær er et mye sunnere valg som vil kutte ned på inntaket av kalorier.

Lean Protein

Du trenger en kilde til drivstoff for å drive kroppen din selv mens du kosthold. Lean protein gir langvarig energi med begrensede kalorier. Ikke gå Atkins ruten og begynne å spise bacon og pølse hele tiden. Hold deg til magre proteinkilder som kylling, fisk, eggehviter, belgfrukter og nøtter. Aminosyrene i magre proteiner hjelper kroppen bygge og opprettholde muskelmasse, noe som gjør protein et essensielt næringsstoff for alle på en diett og mosjon regime rettet mot raskt vekttap.

Gode ​​dietter for å gå ned i vekt

Gode ​​dietter for å gå ned i vekt


Hvis du ønsker å gå ned i vekt, kan det være nyttig å slå til en diett plan for å hjelpe deg å avgjøre hva du skal spise. Mens noen mennesker er vellykket ved å erstatte junk food i kosten med sunnere kost, kan det hende du trenger mer struktur. Det er mange forskjellige diett planer, skjønt, og det kan være nesten like vanskelig å velge den rette som det er å miste vekt. Følgende typer planer er gode dietter for å gå ned i vekt.

Calorie telling dietter

For å gå ned i vekt, må du inntar færre kalorier enn du forbrenner. De fleste dietter fokuserer på kalorireduksjon på en eller annen måte, selv om du ikke kan bli direkte telle kalorier. Weight Watchers er en velkjent diett plan som fokuserer på kaloritelling gjennom deres poengsystem. Du kan også bare holde en journal som sporer mengden kalorier som du spiser på en dag. For å finne den mest suksess med en kalori-telling kosthold, spise mat som er fylling, men lite kalorier. Dette bidrar til å unngå sult, som kan føre til overspising. Men du kan også planlegge å tidvis spise høyere kalori godbiter ved å redusere kalorier fra et annet måltid.

Low-carb dietter

Low-carb dietter, som Atkins eller South Beach diett planer, tiltrekke folk fordi de har lov til å spise mye fett matvarer, for eksempel rødt kjøtt, smør og fløte, samtidig miste vekt. Dette er matvarer som vanligvis er forbudt eller begrenset på andre dietter. Når du starter en lav-karbo diett, må du drastisk redusere karbohydrater du spiser, inkludert noen sunne matvarer med karbohydrater som hele hvete brød, brun ris og frukt. Som du avanserer gjennom kosten, kan du gjeninnføre disse matvarene i kostholdet ditt. For å opprettholde vekttap, bør du fortsette å følge en lav-karbo diett. Den Georgia Department of Community Health bemerker at det ikke synes å være lettere å opprettholde en lav-karbo diett enn det er å opprettholde en annen type diett.

Vegetariske dietter

Bytte til et vegetarisk kosthold kan også hjelpe deg å miste vekt fordi det reduserer vanligvis det samlede kaloriforbruket. Noen vegetarianere spiser fisk eller meieriprodukter, mens andre spiser en helt plantebasert kosthold. Merk at vegetarisk kosthold er ikke nødvendigvis sunt. Chips, kjeks og godteri er alle vegetarianer og er ikke riktig mat når du prøver å gå ned i vekt. For å være mest vellykket på et vegetarisk kosthold, bør du fokusere på å spise sunn vegetariske matvarer, som frukt og grønnsaker og helkorn.

Egnede dietter for å gå ned i vekt for tenåringer

Fedme er et problem som fortsetter å vokse blant tenåringer, og mange tenåringer kan velge å diett for å miste den ekstra vekten. Selv om det er viktig for tenåringer å opprettholde en sunn vekt, kan enkelte dietter ikke være sikker på grunn av deres mangel på nærings-balansen. Det er noen måter tenåringer kan diett trygt.

Calorie Reduksjon

Ved å redusere kalorier, kan du gå ned i vekt uten alvorlige kosttilskudd restriksjoner. Jenter i alderen 13 til 19 bør spise 1600 til 2400 kalorier per dag hvis de er stillesittende til moderat aktiv. Stillesittende er definert som svært lite dag-til-dag aktivitet, som å gå rundt på skolen eller hjemme. Moderat aktivitet inkluderer din daglige rutine og du kan gå minst 1 1/2 til 3 miles daglig på 3 til 4 miles per time. Aktiv er å gå mer enn tre miles per dag på 3 til 4 mph i tillegg til daglig aktivitet. For å holde kalorier lav, men likevel føle deg mett, spise rikelig med frukt og grønnsaker. Disse er høy i fiber og vil redusere sultfølelse. Fordi protein er behandlet saktere enn sukker og andre karbohydrater, spise protein kilder som magert kjøtt, nøtter og nonfat meieriprodukter vil hjelpe deg til å føle fyldigere lenger og kan bidra til vekttap. Eliminer stifter av ungdoms kosthold som brus, chips og andre høy-kalori, lav-ernæring mat gradvis å miste vekt og ikke føler fratatt. Exercise 3-5 dager per uke i 30 til 60 minutter for å øke vekttap. Styrketrening som inkluderer vekter eller isometrics, samt aerobic trening, bør være en del av rutinen. Prøv å trene med venner, spille idrett på skolen din eller bli med en klasse for å gjøre trening morsomt.

Low Fat dietter

Mange tenåringer får en stor del av deres kosthold fra hurtigmat, eller bearbeidet mat kilder. Matvarer som kaker, iskrem, pasta, hamburgere og stekt mat kan bidra til økt vekt. Fett inneholder 9 kalorier per gram, og protein eller karbohydrater har bare 4 kalorier for det samme beløpet. Spise høy-fett matvarer kan bidra til fett butikker, fordi noen kalorier som ikke brukes til energi lagres i kroppen som fett. For å gå ned i vekt, velge magre matvarer som yoghurt, salater, frokostblandinger og frukt. For eksempel, når du spiser på en fest, en restaurant eller på skolen, velger salat i stedet for en høy-kalori pasta parabol og velge grønnsaker / frukt skuffen med dip i stedet for chips og dip. Les mat etiketter for å sikre at produktene inneholder mindre enn 30 prosent fett, og holde seg innenfor kalori grenser for din alder og aktivitetsnivå også. Utføre øvelser som forbrenner fett som kickboksing, stepping, dans, løping, jogging og sykling. Hvis du gjør aktiviteter du liker, er det mer sannsynlig å feste med dem.

Porsjonskontroll

Ved hjelp porsjonskontroll kan hjelpe tenåringer til å slippe pund sunt. På denne type diett, kan du spise mat du elsker, men i begrensede mengder. En nøkkel til porsjonskontroll er å spise små måltider ofte. Å spise i løpet av dagen vil bidra til å holde stoffskiftet høyt og øke kaloriforbrenningen. Spis frokost etter å ha våknet, og deretter noen få timer i løpet av dagen for å holde kroppen brenner kalorier og fett. En lav-fett granola bar med en liten yoghurt er et eksempel på en del-styrt frokost. Selv en høy-protein drikk blandet med fettfri melk vil bidra til å starte stoffskiftet for dagen. Kontroller antall porsjoner på mat etiketter for å sikre at du spiser bare én del av hver mat. En annen måte å kontrollere porsjonene er å sette mat i små skåler eller på sidemiddagstallerkenen. Dette gjør det ser ut som du spiser mer, og du kan "lure" magen din til å tro den er full. Spiser bare en servering av en prepackaged mat, som havregryn eller skiver ost, per måltid. Separate matvarer som druer eller tørt korn i individuelle porsjoner slik at du kan ta for en matbit på skolen eller på farten, eller lage et raskt måltid. Hold styr på kalorier og fett for å sikre at du er innenfor anbefalt nivå. Exercise 30 til 60 minutter noen få ganger ukentlig for å øke vekttap.

Hvordan Cut Alle Sukker ut av din diett for å gå ned i vekt

Folk sliter med vekttap kan føle at moderate endringer ikke gir dem de positive resultatene de søker. Hvis kutte ned på kalorier og trener et par ganger i uken er ikke hjelpe deg å miste vekt raskt nok, kan det være lurt å vurdere å redusere mengden av sukker i kosten.

Hvordan Cut Alle Sukker ut av din diett for å gå ned i vekt

Evaluer din diett og finne ut hvor du kan redusere sukker

•  Evaluer din nåværende matvaner. Mange undervurderer hvor mye sukker de spiser på en jevnlig basis. En god måte å få en ærlig visning av sukkerinntak er å holde en matdagbok for ca en uke. Skriv ned alt du spiser, og du vil innse at sukkeret du spiser er mye mer enn sukker du legge til matvarer, slik som din morgenkaffe. Det er sukker i mange matvarer du kan ikke mistenkt, som ketchup. Les etiketter og inkludere den i maten din journal for å gi deg et bedre inntrykk av hvor mye sukker du spiser hver dag.

Kutte ned på raffinerte eller "enkle" karbohydrater. Nå som du vet hvor mye sukker du spiser, kutte ned på de enkle sukkerarter. Dette betyr at ingen godteri, hvitt brød eller pasta, kjeks, kake, eller iskrem. Mange av disse matvarene har absolutt ingen ernæringsmessig verdi, og vil bare sette deg opp for en sukker krasj senere. Hvis du eliminere disse fra kosten, vil kroppen din regulere, og du vil til slutt stoppe craving dem helt.

Reduser inntaket av komplekse sukker. Nå her er den vanskelige delen: Det er sukker i noen matvarer, for eksempel frukt, som er bedre for deg enn de i en candy bar, men de er fortsatt sukker. Og noen frukter har mer sukker enn andre. For eksempel har vannmelon mye sukker i det, men epler har mindre. Bananer har også en rekke av sukker i disse sammenlignet med andre frukter. Bli kjent med sukker nivå av frukt og grønnsaker, og kutte ned på de med et høyt nivå av sukker. Dette vil også bidra til å redusere sukker cravings.

Lag en ny diett basert på å fjerne alle disse sukker fra kostholdet ditt. Nå som du er kjent med en no-sukker måte å spise, bør du sørge for at dine matvarer inkluderer ikke eventuelle uventede sukker. Denne nye planen vil hjelpe deg å gå ned i vekt fordi de fleste sukkerholdige matvarer gir liten eller ingen ernæringsmessig verdi på et høyt kalori kostnad. Når du gjøre plass i din diett for andre matvarer, vil du finne at du vil være full med færre kalorier.

Hint

 • Ikke forvent å kutte alt sukker ut av dietter umiddelbart. Dette vil kreve forberedelser og litt undersøkende arbeid. Du er nødt til å venne seg til å lese etiketter og leter etter "skjult" sukker.
 • Det er viktig å være klar over at et balansert kosthold er et sunt kosthold. Du bør sørge for å konsumere alle de matvaregruppene: frukt / grønnsaker, korn, kjøtt / fjærfe, fett / oljer, og meieriprodukter. Moderasjon er nøkkelen, men du bør også ha variasjon å sikre at du får alle de vitaminer og mineraler kroppen trenger for å fungere på et optimalt nivå.

Hvordan du enkelt kan gå ned i vekt On The Grapefruit Diet

Hvordan du enkelt kan gå ned i vekt On The Grapefruit Diet


Grapefrukt kosthold er en gammel diett som kjendiser, fitness entusiaster og tilfeldige Kosten har brukt gjennom årene for å gå ned i vekt raskt og detox kroppen. På denne planen, slankere spiser bare grapefrukt eller drikke usøtet grapefruktjuice til ønsket vekttap er oppnådd. Mange har med hell gått ned i vekt på denne dietten og se tilbake på grapefrukt diett når de pounds begynner å krype opp igjen. Fitness eksperter mener at grapefrukt diett arbeider for å øke hastigheten på stoffskiftet, rense kroppen for giftstoffer og begrense mengden av daglige kalorier forbrukes slik at vekttap er oppnådd.

Hvordan du enkelt kan gå ned i vekt On The Grapefruit Diet

•  Spis grapefrukt til hvert måltid. Frokost, lunsj og middag må bestå av en hel grapefrukt. Prøv å kombinere rubinrød grapefrukt med et lite stykke av fullkorn hvete brød og friske, grønne salater.

Ta grapefrukt vekttap kosttilskudd. Hvis du ikke liker smaken av grapefrukt kan du likevel gå ned i vekt på grapefrukt diett ved å ta grapefrukt kosttilskudd.

Drikk rikelig med vann mens du tar grapefrukt kosttilskudd og mens du spiser din grapefrukt. Unngå å bli dehydrert ved å drikke ett glass vann hver time.

Trening for å øke hastigheten på vekttap. Trening i minst tretti minutter om dagen, fem til seks dager per uke. Du vil gå ned i vekt raskt og føles lettere og sunnere på grapefrukt diett.

Hint

 • Fjerne denne dietten, eller noen diett, med legen din før du starter å unngå helse komplikasjoner.

Dietter for å gå ned i vekt og få Buff

Ønsket om å gå ned i vekt og få buff kan ha en rekke motivasjonsfaktorer. Mens noen mennesker bare vil se og føles bra, andre teller på betingelse av kroppen sin for karriere årsaker, for eksempel modeller, skuespillere og idrettsutøvere. Mens slanking kan hjelpe deg å forbrenne fett og bygge muskler, er det viktig for deg å erkjenne at dette er bare en del av ligningen. I tillegg til slanking, miste vekt og få buff krever også massevis av regelmessig mosjon. For å bygge muskler, anaerobe øvelser, for eksempel vektløfting, er det viktigste.

Høy protein diett

Den beste slanking strategi for å miste vekt og få buff er å opprettholde en høy protein diett. Protein er en organisk forbindelse som består av en eller flere kjeder av aminosyrer og er viktig for å bygge og reparere muskler. Ifølge Intense-Workout.com, flertallet av høy protein matvarer er også naturlig lav på karbohydrater og mettet fett, som er i stor grad ansvarlig legge fett til kroppen. Dermed vil en høy protein diett hjelpe deg å forbrenne fett i tillegg til å hjelpe deg å bygge muskler. Ifølge ovenfor kilden, vanlige matvarer som er høy i protein inkludere mager biff, kalkun, kylling, eggehviter, reker, og alle typer fisk. Vegetariske alternativer inkluderer avokado, nøtter og soyaprodukter som tofu og soyabønner. Listen kilde anbefaler at du spiser omtrent ett gram protein per kilo kroppsvekten din daglig. Så, hvis du Vekt 150 pounds, bør du spise 150 gram protein hver dag. De gangene hvor du spiser protein er også viktig for fettforbrenning og muskelbyggeprosesser. Intense-Workout.com anbefaler forbruker protein på tre viktige tider: etter å ha våknet opp, før du går søvn, og umiddelbart etter trening. Imidlertid har protein også vil bli levert til muskler i løpet av dagen, og Intense-Workout.com anbefaler å ha et måltid hver tredje time for å oppnå dette.

Protein Supplements

Å spise den daglige anbefalte mengden protein for å miste vekt og få buff kan være vanskelig. En praktisk løsning er å konsumere protein barer, som - ifølge Intense-Workout.com vanligvis inneholder ca 30 gram protein og er candy-bar størrelse. Kanskje den mest populære metoden for å øke proteininntaket, spesielt blant kroppsbyggere og andre idrettsutøvere, er gjennom forbruker whey protein shakes. Ifølge WheyofLife.org, er myseproteinet en pulverisert substans som er laget av et flytende biprodukt av oste gjør prosessen. Det er en utrolig rik kilde for forgrenede aminosyrer, valin, isoleucin og leucin, noe som er brukt opp under trening, og bidra til å bygge skjelettmuskulatur. Ifølge ovenfor kilden, drikker whey protein shakes også skaper en følelse av fylde eller metthetsfølelse, noe som kan bidra til å forhindre over spising og vektøkning.

Hvordan Diet Atkins Way Best og likevel gå ned i vekt og inches

Acai Berry, den Zone, South Beach, Jenny Craig, Weight Watchers, Nutrisystem - det er en million dietter der ute! En av originalene er Atkins diett, og dessverre, det har fått en dårlig rap. Når folk flest hører Atkins, sier de: «Å, det er der du spiser alle kjøtt og ost du vil, ikke sant?" Vel, ikke akkurat. Mens du kan ha store deler av kjøtt og ost, er det best å balansere matinntak, noe som kan være vanskelig og fortsatt holde seg innenfor program grenser.

Bruksanvisning

•  Den mest imporant ting med Atkins er å holde karbohydrater i sjakk. Dette betyr i utgangspunktet ingen brød, sukker, frukt eller godteri av noe slag. Invester i en carb teller, slik at du kan bedømme hvor mange karbohydrater du inntar per dag. I løpet av denne første to ukers periode, har du tenkt å bare ha 20 gram karbohydrater per dag, og også unngå nøtter og alkohol.

Selv om Atkins dietten sier å begrense grønnsaker til to kopper per dag, jeg aldri følger dette. Jeg tillater meg selv som mange grønnsaker per dag som jeg vil. Men jeg vet hvilke grønnsaker er tillatt og hvilke som ikke er det. Sjekk en Atkins hjemmeside for fullstendig liste. Grønne grønnsaker er tillatt, så hvis jeg vil ha tre kopper i stedet for to, jeg la meg ... og jeg fortsatt gå ned i vekt. Selv når du spiser masse mengder grønnsaker, har jeg aldri sett en stopp i mitt vekttap.

Forvent en stor nedgang i energi for om lag 3 eller 4 dager. Da vil det komme tilbake. I løpet av disse dagene, drikke store mengder vann, fordi du vil også være å miste vann (urinerer mye.) Hvis du ønsker å hoppe over treningen på denne tiden, er det sannsynligvis best. Du ønsker ikke å redusere immunitet for mye. Jeg finner ofte meg selv å bli syk under denne delen av programmet fordi jeg kjøre ned fra kostholdet. Du kan gå tilbake til å trene i løpet av uke 2 når energien kommer tilbake.

Når du spiser nøtter på denne dietten, hold deg til valnøtter og mandler. Begge er tett med nødvendige vitaminer og valnøtter har omega-3, som er så vanskelig å finne i enhver diett. Hvis du spiser egg, prøver bare å spise dem to ganger i uken.

Selv om du har lov til å spise store mengder kjøtt og ost, begrense deg for helsen din skyld. Ikke vær redd for å gå over grensen på grønnsaker. Velg lowfat ost, og gå med kylling eller fisk i stedet for biff. Redusere mettet fett i kosten er viktig.

Hint

 • Poteter og gulrøtter er et stort nei nei.
 • String ost er et sunt valg.
 • Du kan øke din carb inntaket gradvis, men jeg anbefaler ikke å gå over 30, fordi vekttap kan stoppe brått.

Hvordan spise fett og gå ned i vekt med Dr. Atkins 'diett

Hvordan spise fett og gå ned i vekt med Dr. Atkins 'diett


Selv om lav-fett dietter blir nå spioneringen som den beste måten å gå ned i vekt og forebygge mange kroniske sykdommer, fett forbruk i USA har faktisk gått ned i løpet av de siste tiårene, mens fedme, hjertesykdom og mange kroniske sykdommer har vært på øke. Også, karbohydrat forbruk - først og fremst av den raffinerte variasjon - har økt. Jeg tror fett er ikke den store synderen.

Bruksanvisning

•  Få ned til grunnleggende. Atkins dietten streker ferske matvarer. Det er ikke et fettrikt kosthold.

Eliminer junk food. Noen av de største kildene til fett i tradisjonelle dietter er junk mat og lettere mat. På Atkins dietten, kan du godt ende opp med å spise mindre fett enn du gjorde før, selv om du spiser en større mengde kjøtt, fisk, fugl, egg og smør.

Spis mindre. På en lav-karbohydrat diett, du faktisk spiser mindre enn på en lav-fett diett.

Les opp på vitenskapelige studier. Det er mye vitenskapelig bevis for å tilbakevise påstanden om at fett er den primære årsaken til hjertesykdom, kreft og andre kroniske sykdommer.

Indulge - spise smør, fløte og huden på kyllingen.

Unngå hydrogenert fett. Hydrogenering oppstår når vegetabilsk olje blir endret fra en væske til et fast stoff. Dette endrer den kjemiske bindinger, slik at fettet ikke lenger er sunt å spise. Margarin er et vanlig eksempel på et hydrogenert fett.

Unngå oppvarming vegetabilske oljer for høye temperaturer. Dette kan endre sine obligasjoner.

kontrollere blodsukkeret. Den grunnleggende Atkins dietten programmet har vært svært nyttig i å stabilisere blodsukkeret av diabetikere.

Curb cravings. Mange mennesker opplever at deres mat cravings kommer under kontroll med Atkins dietten.

Se statistikken. Mettet fett er ment å være skurken akkurat nå. Men statistikken viser at mellom 1910 og 1970, andelen av smør forbruket drastisk redusert, Fra 18 pounds per person i 1910 til bare 4 pounds per person i 1970. Forbruket av margarin og andre raffinerte vegetabilske oljer, som er flerumettet fett, steg 400 prosent . Hjertesykdom har økt drastisk i løpet av denne tiden.

Tips og advarsler

 • Atkins senter mener at fedme, hjertesykdom, diabetes og hypertensjon, som alle har økt dramatisk i løpet av de siste årene, og ikke er knyttet til mengden av fett i kosten. I stedet er disse tilstander forårsaket av blodsukker forstyrrelser og insulin lidelser forårsaket av overdreven raffinerte karbohydratforbruk. Den gjennomsnittlige amerikaner spiser nå 150 pounds av sukker i året, opp fra mindre enn 10 pounds i det 19. århundre.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, bør du kontakte en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan å følge den japanske Morning Banana Diet og gå ned i vekt

Hvordan å følge den japanske Morning Banana Diet og gå ned i vekt


En japansk lege og hans apoteket kone nylig opprettet banan kosthold. Dietten er alle raseri i Japan, og har forårsaket en mangel på bananer i flere deler av landet. Her er hvordan du kan følge kjepphest kosthold og gå ned i vekt.

Bruksanvisning

Spis så mange bananer som du vil til frokost. Spis til du er full, men alt du har lov til å spise på denne måltid er bananer. Å drikke, kan du ha et glass vann i romtemperatur. For å få vannet på riktig temperatur, helle en mugge med vann hver kveld, og la den sitte på telleren.

Spis et sunt og fornuftig måltid til lunsj. Selv om det ikke er noen restriksjoner, hvis du prøver å gå ned i vekt, bør du ikke forgifte kroppen din med stekt, bearbeidet mat. Gjør kloke, sunne valg. Igjen, må du drikke være romtemperatur vann.

Ha en matbit på 15:00. Du har lov til å ha en søt snack på denne tiden, og det er den eneste søte du har lov til å ha hele dagen.

Ha en sunn middag, og pass på at du er ferdig med måltidet før 20:00. Ingen spising er tillatt etter 20:00 om morgenen banan kosthold. Igjen, vaske måltidet med romtemperatur vann.

Unngå melkeprodukter, sukker og alkohol mens du følger morgen banan diett for vekttap.

Gå til sengs før midnatt hver kveld. En uthvilt kropp og sinn er viktig for enhver vekttap plan.

Hvordan å gå ned i vekt på en lav-carb diett

Hvordan å gå ned i vekt på en lav-carb diett


Vitenskapen har bevist at folk på en low-carb diett kan spise mer mat mens miste mer vekt enn på tradisjonelle lav-kalori eller lav-fett dietter. Følg disse trinnene for å lære mer om hvordan du kan gå ned i vekt på en lav-karbo diett.

Bruksanvisning

•  Forskning de forskjellige low-carb dietter. Atkins, South Beach og Sugar Busters er populære eksempler på low-carb dietter. Lære om karbohydrater og hvordan de fungerer i menneskekroppen.

Velg en low-carb diett eller kombinere elementer for å lage en plan som vil fungere for deg.

Kjøp en karbohydrat telling bok og bli kjent med karbohydrater teller for maten du allerede spiser. Denne lommeformat boken vil hjelpe deg å oppdage hva slags mat du kan spise på den nye kosten.

kvitt huset av eventuelle sukkerholdige eller high-carb produkter, og deretter gå innkjøp av mat for low-carb matvarer. Se på nettet eller i telefonboken for å finne en low-carb spesialitet butikken.

Hold en matdagbok. Skriv ned alt du spiser og inkluderer karbohydrater teller. Vær også oppmerksom på din daglige vekt. Dette vil holde deg på sporet og bidra til å identifisere eventuelle problem matvarer som stall vekttap.

Hvis du platå eller begynner å få vekt, ser tilbake på din matdagbok for å finne en mat som kan være den skyldige. Alle er forskjellige. For eksempel kan noen mennesker spiser alle tomater de ønsker på en lav-karbo diett og likevel gå ned i vekt. Andre kan ikke være i stand til å spise en tomat uten å få en halvkilo.

Ha litt fiber i kosten. Fiber er viktig når du er på en lav-karbo diett. Ikke bare hjelper det holde fordøyelsessystemet klart, det faktisk senker carb teller i matvarer. For eksempel, hvis et stykke brød har 15 karbohydrater og 5 gram fiber, trekke fiber fra karbohydrater for din "net carb teller." Bare telle 10 karbohydrater for det stykke brød.

Experiment. Suksess på en low-carb diett er avhengig av å finne ut hva som fungerer for deg. Prøv forskjellige low-carb produkter og måltidskombinasjoner for å oppdage hva slags mat gir deg mest energi og hjelpe deg å miste vekt raskest.

Hold deg til det. Spise lav-karbo er egentlig mer en livsstil enn en diett. Du vil miste vekt relativt raskt på en lav-karbo diett, men den eneste måten å holde den av er å fortsette å leve et low-carb livsstil.

Tips og advarsler

 • Studier har vist at folk på low-carb dietter vanligvis spiser mer grønnsaker enn den generelle befolkningen. Mens du er nødt til å begrense disse grønnsaker som er høy i stivelse og karbohydrater, det er nok av deilige alternativer for low-carb grønnsaker.
 • Husk å telle dine "netto karbohydrater" snarere enn dine "total karbohydrater." Gjør dette ved å ta mengden karbohydrater i en matvare og trekke beløpet av fiber og sukkeralkoholer fra dette nummeret. Den resulterende tallet er din "netto karbohydrater", og er det eneste nummeret du skal bruke når du carb teller.
 • Vær forsiktig med mat som er høy i sukker alkoholer, som malitol. Spist i svært små mengder at de kan føre til at du ingen problemer, men kontinuerlig spising fører ofte mageproblemer.
 • Før du starter en low-carb diett, bør du kontakte legen din hvis du har en medisinsk tilstand eller betydelig mengde vekt å tape.

Hypoglykemi dietter for å gå ned i vekt

Hypoglykemi går ofte udiagnostisert, men det refererer til personer som har problemer med å behandle glukose, en enkel sukker. Ofte disse personene føler deg svimmel, har ettermiddag hodepine, føler at bare mat kan kurere følelser av ubehag og er overvektig. Det finnes måter å kontrollere hypoglykemi og likevel gå ned i vekt.

Identifiser Your Type

Lær om hypoglykemi og dens årsaker først. Det er viktig å vite hvilken type hypoglycemic du er før du tar på noen vekt-tap programmet. Det er tre typer hypoglycemics.

Hvis du er neuroglycopenic, vil du legge merke til en rask økning i blodsukker i løpet av de første timene med spising, etterfulgt av et kraftig fall i den andre timen. Dette vil forlate deg humørsyk, ustabil og uberegnelig innenfor den andre timen etter slutt et måltid. Dette kan komme fra mage dumping, for stort et måltid og glukosetoleranse problemer.

Hvis du er adrenerge, stiger blodsukkeret for de første tre timer, etterfulgt av en rebound perioden fra fire til seks timer etter et måltid. Du vil merke en følelse av tretthet eller utmattelse i to timer etter måltider og en følelse av at du er allergisk mot noe du spiste. Det kan også føre til svetting, racing puls eller en følelse av at du skjelver.

I en flat kurve respons, ikke blodsukkeret ikke vakle for mye. Du kan føle tretthet, apati eller at du har dårlig muskel tone. Dette er forårsaket av dårlig fordøyelse.

Kosthold og trening

En av de gode tingene om hypoglykemi er at det er kontrollerbart uten medisinering. Tar en multivitamin er viktig - sørg for at den inneholder niacinamide - for å lette fordøyelsen.

Ta kontakt med din lege for en liste med komplekse karbohydrater og høy-fiber matvarer, som vil være lettere for kroppen å fordøye. Noen matvarer som skal unngås: enkle sukkerarter, noe med høy fruktose mais sirup, høy-fett ost og meieriprodukter, store mengder brød.

Se etter high-fiber matvarer, inkludert egg (med mindre du har også en kolesterol problem), spinat og mørke grønne blader og bønner.

Og gå. Walking virkelig hjelper kroppen å bryte ned mat og hjelpemidler fordøyelsen. Gå 15 til 20 minutter hver dag, og du vil umiddelbart føle seg bedre. Legg vektløfting og 30 minutter med cardio aktivitet og planlegger å miste ca 2 kg. hver uke.

Hvis du føler deg svak eller svimmel, sørg for at du spiser nok. Men sult er en av symptomene på hypoglykemi, så det kan være vanskelig å avgjøre om du faktisk er sulten. Prøv å holde en matdagbok for å forstå når og hvorfor din sult treff. Deretter se på hva du spiste før hendelsen og prøve å justere den til du er fornøyd og ikke ha hypoglykemiske hendelser.

Hvordan få av pillen og gå ned i vekt

Når du bestemmer deg for å slutte å ta p-piller produkter, vil kroppen ta omtrent to til tre måneder for å gjenopprette den naturlige nivåer av hormoner i kroppen din. I løpet av denne tiden, kan det være vanskelig å gå ned i vekt. Det er noen tiltak du kan gjennomføre når du bestemmer deg for å slutte å ta p-piller som kan hjelpe deg å miste vekt mer effektivt.

Hvordan få av pillen og gå ned i vekt

•  Ta kontakt med din gynekolog for å diskutere alternative metoder for prevensjon. Har hormonnivået testet for å se om syntetiske hormoner er nødvendig.

har en full fysisk undersøkelse vurdere din helsetilstand. Få legens godkjenning før du begynner noen form for trening plan. Snakk med legen om en passende vitamin supplement for kvinner.

Begynn en tre-dagers-en-ukers trening diett bestående av en halv-timers treningsøkter den dagen du slutter å ta p-piller.

Bestem din basal metabolic rate for å finne antall kalorier du trenger daglig for å opprettholde din nåværende vekt. Trekk fra 500 kalorier fra din basal metabolic rate og bruker ikke mer enn kaloriberegning på en daglig basis. Bruk mat skala for å bestemme riktig mat porsjoner.

Ta en daglig vitamintilskudd beregnet for kvinner for å sikre at legemet holdes på maksimal ytelse til enhver tid.

Vei inn en gang i uken på den digitale skala på samme tid på dagen hver gang, og dokumentere det i en journal. Hold styr på matinntaket etter hvert måltid, og inkluderer kalori beregninger.

sove åtte timer hver natt for å sikre at du er uthvilt. Drikk minst 8 oz. vann i løpet av dagen for å holde seg fuktet.

Hint

 • Motstå trang til å veie hver dag slik at du ikke bli motløs. Varier hvilken type trening du deltar i, slik at du fortsatt interessert og opptatt av treningsøkten.
 • Ikke kutt kaloriinntaket mer enn 500 kalorier om dagen; du kan tvinge stoffskiftet å bremse ned. Du kan også risikere å ikke få nok næring. Ikke bli overivrig i dine treningsøkter; trener mye kan forårsake skader og kan videre fraråde deg fra å fortsette en treningsøkt plan.

Hvordan å hjelpe min datter ned i vekt

Hvordan å hjelpe min datter ned i vekt


Childhood fedme er et stadig økende problem i USA, og overvektige barn er på et mye større risiko for helseproblemer som diabetes, for eksempel. Hvis datteren din er overvektig, er det bare naturlig å være bekymret for hennes helse og å ønske å gjøre så mye som du kan for å støtte og oppmuntre henne til å gå ned i vekt, slik at hun kan være så sunt og lykkelig som mulig.

Hvordan å hjelpe min datter ned i vekt

•  Ta kontakt med din datters lege før du får henne i gang på et vekttap diett. Han vil kunne hjelpe deg å beregne din datters Body Mass Index (BMI) og forstå hvor mye vekt din datter bør miste, samt hvor mye tid det skal ta for henne å nå henne idealvekt. Det er også viktig å følge opp med ham med jevne mellomrom i løpet av hennes vekttap reisen for å sikre at hun er på rett spor.

Involver din datter i shopping for familiens dagligvarer og lære henne hvordan å lese ernæring etiketter, så hun blir rustet til å ta smarte matvalg på egen hånd. Tillate henne å hjelpe deg med å planlegge og forberede sunt, godt balanserte måltider for familien, og erstatte snacks som potetgull og iskrem med mer fornuftige alternativer som popcorn, pretzels og lav-fett frossen yoghurt. Det kan også være fordelaktig å ha sitt arbeid med en ernæringsfysiolog, slik at hun vil ha verktøy for hun trenger for å holde seg friske gjennom hele hennes liv.

Oppmuntre din datter til å være fysisk aktiv. Aktiviteter som sykling, hoppe tau og dans vil brenne kalorier mens du fremdeles holder henne underholdt. For en valgt aktivitet for å være effektive, bør det øke hennes hjertefrekvens nok til å gjøre henne svette. Har henne starte med 15 minutter aktivitet per dag og øke mengden til minst 30 minutter per dag som hennes utholdenhet øker.

Sett oppnåelige mål. Et sunt vekttap mål er en eller to pounds per uke, og du kan hjelpe henne med å holde sporet ved å belønne henne for å gjøre sunne valg som drikker vann i stedet for sukkerholdig brus eller juice. Selvfølgelig bør disse belønningene ikke være mat, men i stedet et privilegium som ekstra tid for en favoritt aktivitet.

Fortsett å støtte datteren din selv etter at hun har oppnådd sitt mål ved å holde sunn snacks i huset og fortsetter å forberede balanserte måltider. Aldri slutte å oppmuntre henne til å trene og spise riktig for å opprettholde sin sunn vekt.

Hvordan du enkelt kan gå ned i vekt i lårene

Hvordan du enkelt kan gå ned i vekt i lårene


Lårene er et vanlig problem for mange slankere sliter med å gå ned i vekt. Når for mye fett samler i lårene de kan gni sammen og bli ubehagelig. Lær hvordan du kan bli kvitt "torden lår" en gang for alle, og komme i form i dag.

Hvordan du enkelt kan gå ned i vekt i lårene

Hit tredemølle. Du kan gå ned i vekt i bena dine den enkleste når du begynner en daglig kardiovaskulær trening som fungerer ut bena. Start med å gå i minst 20-30 minutter per dag og gradvis bygge opp din utholdenhet til du er i stand til å kjøre. Løping har størst innvirkning på underkroppen toning og vekttap. Running vil også hjelpe deg i all-over hele kroppen vekttap.

Delta i vekt-baring øvelser. Når du bygger opp musklene som ligger i lårene, vil du begynne å kaste overflødig fett og redusere forekomsten av låret cellulitter. Prøv grunnleggende knebøy og utfall for å tone og forbedre utseendet på lårene. Starter med 10 knebøy og 10 lunges hver dag og langsomt øke disse tallene. Du vil begynne å umiddelbart se en forskjell som lårene blir fastere.

Begynn en low-carb diett ved å eliminere sukker, hvitt mel og enkle karbohydrater. Fokusere på å spise magre proteiner som kylling bryst, kalkun og kvalitet kutt av biff. Spis grønnsaker og frukt (som anses gode komplekse karbohydrater). En lav carb livsstil vil hjelpe deg til raskt å kaste fett i lårene og hjelpe deg å slanke seg.

Bruk en cellulitt reduksjon lotion. Det er store lotions på markedet som bidrar til å stramme opp lår og redusere cellulitter og smilehullet. Kremer fungerer godt når de brukes i kombinasjon med kosthold og livsstil endringer. Lotions arbeide for å krympe og jevner ut lårene fordi de inneholder grønn te, koffein, sitrus ekstrakter og mentol. Bruk cellulitt skjold lotions daglig for best resultat.

Hvordan spise Fast Food og likevel gå ned i vekt

Gjør ingen feil, du leste riktig: Det er mulig å spise fastfood hver dag og likevel gå ned i vekt. Dette er ikke ved å få sunne salater og bakte poteter med en flaske vann heller. Nei, dette er om bestilling fettete hamburgere, pommes frites og store brus, så ser kroppen krympe i prosessen.

Hvordan spise Fast Food og likevel gå ned i vekt

•  Har rett tenkemåte. Seriøst, hvis du ikke har riktig tankesett, og kan ikke holde seg til en rutine, gjett hva? Det vil ikke fungere. Dette er grunnen til at mange mennesker mislykkes i å miste vekt selv når du spiser sunn mat. Ikke vær den personen!

Ingen flere sengetid blues. Hvis du spiser fast food før sengetid, vil du ikke gå ned i vekt, men i stedet få det. Dette er sunn fornuft del, så sørg for at deres er en cutoff tid som 19:00 eller 20:00

Du må ikke gå over. Det er mange mennesker der ute som bestiller mye mer hurtigmat enn de trenger i en sittende. Bestille en liten burger, liten yngel og liten brus er et flott sted å starte, men du må gjøre det hver gang du går, ikke bare en gang i blant.

Start en fast food diett. Høres morsomt ikke sant? Dette betyr bare at du ikke trenger å spise fast food hele tiden eller så mye som du gjør. Gjør det til en rutine å spise tre eller fire ganger i uken. Da kan du lese tipsene nedenfor.

Trening, trening, trening! Jepp, dette er hvor du sier: "Jeg visste det, må vi trene." Spørsmålet er; Hvorfor? Du kan få tid hvis du vil, akkurat som du gjør tid til å shoppe, se en film, og henge med venner og familie.

Hint

 • Utøve litt mer på de dagene du spiser fast food.
 • Hold deg til din rutine (ja vi allerede har sagt dette, men du trenger å bli minnet).
 • Hvis du ikke kan kjøre, gå, enten hver dag eller annenhver dag.
 • Kjøpe en MP3-eller MP4-spiller for å gjøre treningen morsommere.
 • Begynn å tenke utenfor boksen hvis du ikke mister vekt nå.
 • Tenk på dem som må gå ned i vekt for å vinne en konkurranse på TV. Hva gjør de hele tiden de er der? Trene.
 • Samfunnet lærer oss at hurtigmat er fryktelig, og er en del av årsaken til fedme i verden. Ikke hør.
 • Dietter og kosttilskudd er bare "raske løsninger" og når du slutter å ta dem, får du mer.

Hvordan spise og gå ned i vekt

Hvordan spise og gå ned i vekt


De fleste tror at for å gå ned i vekt, må du sterkt begrense din diett. Dette er usant. Hvis du ønsker å gå ned i vekt og holde den av, du må sørge for at du spiser riktig mat og gi kroppen din drivstoffet den trenger for å fungere skikkelig. Enkle endringer i dine vaner kan hjelpe deg til å spise og gå ned i vekt.

Hvordan spise og gå ned i vekt

•  Hold en diett journal. Skriv ned alt du spiser og drikker. Dette vil hjelpe deg til å se steder som du kan gjøre endringer for å hjelpe deg å miste vekt.

Ha største måltid til frokost. Lunsj bør være en mellomstor måltid og middag bør være din minste måltid. Ved å gjøre dette, har du hele dagen til å trene for å brenne de fleste av kalorier som du spiser.

Plukk sunn mat. Det er viktig å lese ernæring etiketter for å finne ut kalori-og fettinnholdet i maten du velger. Du bør sikte på å spise lite fett og lav kalori mat, slik at du kan gå ned i vekt. Husk at kroppen din trenger noen kalorier og fett for å fungere skikkelig. Snakk med din lege for å finne ut riktig mengde for deg.

Spis bare når du er sulten. Dehydrering er noen ganger forveksles med sult. Når du føler trang til å spise mellom måltidene, kan du prøve å drikke et glass vann. Hvis du fremdeles føler deg sulten ti minutter etter din drink, gå videre og ha en sunn snack for eksempel et eple.

Konsumere matvarer i riktig rekkefølge. Din plate bør være minst 2/3 grønnsaker. Hvis du spiser grønnsakene først, vil du være mindre sannsynlighet for å overspise de andre matvarene.

Trening for å forbrenne kalorier og øke stoffskiftet. Enkle øvelser som gåing eller svømming kan rev opp stoffskiftet. Når du øker stoffskiftet, kan kroppen forbrenne kalorier mer effektivt.

Fokus på målinger i stedet for vekt. Hvis du mister inches, men bor på samme vekt, er du sannsynligvis få muskelmasse. Muskler veier mer enn fett, og forbrenner mer kalorier.

Hvordan bli motivert til å gå ned i vekt

Det er lett å bli frustrert med ekstra kropps fat-- men det kan være vanskelig å jobbe opp motivasjon til å miste det. Med disse tipsene og ressurser vil du snart være på vei til et nytt liv!

Hvordan bli motivert til å gå ned i vekt

•  Ingenting inspirerer som suksessen til andre. Hvis du har venner som har gått ned i vekt, få dem til å åpne opp til deg om hvordan de gjorde det. Hvis du ikke har venner som har hatt stort vekttap prestasjoner, så kan du se på internett for inspirasjon.

•  Bli med gratis vekttap samfunnet på Sparkpeople.com for ekstra støtte og å surfe på websider av mennesker som lykkes i å komme i form. Gjør samfunnet søk for å finne folk som deler dine drømmer, bakgrunn, interesser, eller utfordringer. De vil inspirere deg.

Hver dag leser minst en inspirasjon historien på theweighwewere.com. Denne inspirerende nettsted er viet til suksesshistorier av mennesker som har hatt betydelig vekttap. Alle trygge og sunne tilnærminger er kjennetegnet. Enten du tror at lavkarbo er riktig for deg, eller du ønsker å gjøre et flytende måltid erstatning program; enten du er i Jenny Craig eller Weight Watchers; om du vil telle glukose faktorer eller fett gram, har dette nettstedet suksesshistorier som vil inspirere deg.

Gå til biblioteket og sjekke ut memoarene til mennesker som har mistet vekt og holdt den av. Mens du er i gang, sjekk ut bøker om fitness og ernæring.

Unngå folk som undergraver din innsats. Å være overvektig er en helse problemet og kan bli like livstruende som alkoholisme. Hvis du spiser mat compulsively, så unngå folk som bagatelliserer din innsats eller som fortsetter i en usunn livsstil. Du er verdt det.

Handel i svette og bag kjoler for flere figurbetont, skreddersydde klær. Du er virkelig ikke lure andre enn deg selv. Studier viser at folk som går med baggy klær er mindre klar over alvorlighetsgraden av deres vekt problem og har en tendens til å få mer vekt. Det vil være vanskelig i begynnelsen, men det er verdt det.

Få en full-lengde speil og sette den på soverommet eller badet. Se på deg selv på en jevnlig basis. Hvis du har unngått å se på deg selv, så du kan skjule seg fra virkeligheten av hvor viktig vekten problemet er. Men pass på å ikke skjelle deg selv. Bare vær ærlig. Ikke være grusom eller brutal til deg selv.

Begynn å føre dagbok om deg selv. Det bør ikke bare være en vekt-tap journal, men en helse journal-- en journal om hvordan livet ditt er som nå, og hva det vil være som når du er sunnere og har mer energi. Klipp ut bilder av hva du vil at livet skal bli som du mister vekt. Er det aktiviteter som du ikke lenger forfølge på grunn av en vekt-relaterte helsetilstand eller på grunn av slapphet eller forlegenhet? Lime bilder av disse aktivitetene i din journal. Deretter skrive om hva det vil være som å delta i dem.

9. Hvis du er en person av tro, så be Gud om å hjelpe deg. Hvis du er som de fleste av oss, kan du bruke all den hjelpen du kan få.

Hint

 • Hvis du ikke er vant til å lese helseinformasjon, eller hvis du ikke har trening i å vurdere gyldigheten av helseopplysninger, spør den lokale bibliotekar for å hjelpe deg å velge bøker om ernæring som kommer fra anerkjente kilder.
 • Alltid dele dine vekttap planer med legen din og spør om det er en sunn plan, og om du bør gå på den. Folk har blitt alvorlig skadet ved bruk av kjepphest dietter.

Hvordan gå ned i vekt uten å trene eller gi opp maten du elsker!

Det er mulig, men ikke lett, å gå ned i vekt uten å trene, og uten å gi opp din favoritt mat. Hvis du er vant til å spise din favoritt mat i overkant, men du kan ikke gå ned i vekt uten noen form for offer. Når alt er sagt og gjort, vekttap koker ned til en kald matematisk formel - du må forbrenne mer kalorier hver dag enn du forbruker. Selvfølgelig, hvis du spiser lavere kalori mat og trene mer, kan du spise mer og likevel gå ned i vekt. Men hvis du ikke ønsker å trene, og du ønsker å spise dine pommes frites og sjokolade barer, kan du gå ned i vekt - men du ikke kan konsumere nesten like mye av de tingene som du er vant til.

Hvordan gå ned i vekt uten å trene eller gi opp maten du elsker!

•  Velg en dag at du vil begynne denne dietten. Velg dato er svært viktig da dette vil være den dagen i uken som du vil gjøre dine ukentlige veie-ins. Som en del av programmet, er det bare tillatt å veie deg en gang i uken. Dette gir en mer nøyaktig registrering av vekttap. Veier deg hver dag er ikke en god indikator på hvor mye vekt du har tapt. Kontroller også at du veier deg om morgenen, uten klær, og før et måltid.

Hvis du ikke allerede har kjøpt din favoritt mat, gå videre og gjøre det. Det er ikke noe mat restriksjoner på denne dietten, men mengden av det du spiser kan være svært begrenset hvis du insisterer på å spise svært høye kalori mat. Hvis du er stillesittende, ønsker du å bo i mellom 1200 til 1300 kalorier om dagen for å gå ned i vekt. Hvis du gjør moderat trening - for eksempel hvis du går 30 minutter om dagen på et middels tempo - bump at opp til 1400 til 1500 i dag. Hvis du arbeider ut eller er involvert i en kraftig mosjon rutine - vektløfting i 30 minutter eller gjøre aerobic som gjør at du svetter i 30 til 45 minutter om dagen - bump at opp til 1500 til 1600 i dag. Dette er ikke mye: En enkelt Big Mac fra McDonalds vil koste deg 540 kalorier. Når du kjøper mat, sørg for at du kan lese kalorier på etiketten; du trenger et målebeger eller en diett skala for å sørge for at du forbruker nøyaktige proporsjoner. Ikke glem å telle drikke - inkludert alkohol - på med kalorier! En standard 12-oz. øl eller en 1-unse glass vin inneholder mer enn 100 kalorier per stykk, og sukkerholdig brus kan pakke enda mer.

Hold en journal over hva du spiste og kalorier, samt ukentlige veie-ins. Når du har en god forståelse av dette systemet, vil du ikke å telle kalorier lenger fordi du vet hva du kan sette sammen hele dagen.

Hint

 • Hvis du skal ut å spise, gå på restaurantens hjemmeside, klikk på ernæring og planlegge måltid på forhånd. Du vil bli overrasket over hva du kan spise, eller ikke.
 • Ikke prøv å spise mindre enn 1200 kalorier om dagen - dette kan være farlig. Du vil miste ca 2 til 3 pounds en uke ved hjelp av denne metoden, som er på den høye siden av den vanligvis anbefales sunt vekttap rate. Noe mer enn det, og du risikerer å skade helsen din.

Ned i vekt når du slutter å røyke

Stoppe å røyke for godt er en stor prestasjon. Det tar utrolig selvdisiplin og viljestyrke. En av downfalls av å slutte å røyke er vektøkning som vanligvis følger. Frykt ikke. Det er mulig å faktisk gå ned i vekt når du slutter å røyke.
Vektøkning etter røykeslutt sigaretter skyldes i hovedsak det faktum at nikotin er en appetitt suppressant. Når du ganske røyking, mange folk begynner å spise mer. Også sigaretter øker stoffskiftet litt, og de brenner ca 150-250 kalorier per dag avhengig av den enkelte røyker.
Alle av årsakene til vektøkning når slutte å røyke kan nullified av en liten know-how og samme type selvdisiplin og viljestyrke som fører deg til å slutte å røyke i første omgang.

Ned i vekt når du slutter å røyke

•  Finn ut hvor mye kalorier du trenger å spise i løpet av dagen. Dette kan gjøres ved å bestemme din Basal Metabolic Rate (BMR). Din BMR vil fortelle deg hvor mange kalorier kroppen din forbrenner på en gjennomsnittlig dag.

Tell kalorier på en daglig basis. Du trenger en bærbar PC for å holde tritt med maten du spiser i løpet av dagen og en kalkulator for å legge opp de forskjellige typer kalorier du tar inn. Dette kan virke kjedelig, men det vil hjelpe, og som du blir vant til å gjøre det , vil du finne at det blir mye enklere å gjøre.

Trening er like viktig som næring når det gjelder å miste vekt når du slutter å røyke. Øvelsen vil øke stoffskiftet og tillater deg å spise litt mer mat, mens på samme tid brenner kalorier. Enhver type trening vil være bra for deg og bidra til å holde pounds off, selv om vekttrening i forbindelse med kardiovaskulær trening er den mest effektive.

Drikk rikelig med vann hele dagen. Vann har flere viktige funksjoner når det gjelder å hjelpe deg å miste vekt. Vann er en appetitt suppressant, som kan være den viktigste i denne diskusjonen. Også inntak av vann faktisk hindrer kroppen i å holde på vann. Du bør drikke 6 til 8 glass vann per dag. Brillene bør inneholde minst åtte gram vann.

Prøv å unngå alkohol så mye som mulig. Du trenger ikke å helt gi opp alkohol, men du bør prøve å kutte ned. Alkohol inneholder en stor mengde kalorier, og de er faktisk ubrukelig kalorier. Også drikker for mye alkohol kan føre til et tilbakefall fordi det er en sterk sammenheng for de fleste mellom alkohol og røyking.

Unn deg selv hver gang en stund til en slem matbit eller et stort måltid som kanskje ikke passer inn i din diett planer. Dietter fungerer ikke hvis du ikke kan holde seg til dem. Behandle deg selv til tider vil ikke blåse opp midjen din, men det vil holde deg glad og bidra til å holde deg å spise sunnere.

Hint

 • Space ut dine glass vann så jevnt som mulig utover dagen. Spis frokost så raskt som mulig når du våkner. Frokost setter fart på stoffskiftet og bidrar til å holde det gående hele dagen. Du kan finne kaloriinnholdet i de fleste matvarer på nettet hvis de er ikke inneholder FDA ernæringsmessige etikettene på dem. Også de fleste restaurantene har nå den ernæringsmessige informasjon om sine matvarer tilgjengelige enten på nettet eller som en brosjyre på restauranten.
 • Unngå å spise rett før du går til sengs. Stoffskiftet er tregere når du sover, og du trenger tid for kroppen å begynne å brenne noen av kalorier før du går i dvale.