Digidexo.com

Virkningene av Proteinbarer

Protein barer er et kosttilskudd som vanligvis brukes av kroppsbyggere og idrettsutøvere. Anses å være en viktig tidsbesparende og ernæringshjelp av idrettsutøvere som lever travle liv, protein barer kan du motta nødvendige næringsstoffer i en praktisk og effektiv måte. De ulike typer av protein barer levere viktige næringsstoffer som forbedrer din generelle helse og fysisk ytelse.

Muskelvekst og fett tap

Whey protein, hovedingrediensen i mange ledende protein barer, har vist seg å øke muskelmasse og hjelpemiddel i å miste vekt, spesielt i form av fett tap. Konsumere protein barer i forbindelse med intens fysisk trening for å bygge muskelmasse "på mye høyere priser," ifølge Pris Plow. Barer med whey protein, snarere enn whey protein isolat, er funnet å være spesielt nyttig i å legge muskelmasse.

Recovery og energidepartementet

I tillegg til å ha et høyt proteininnhold, de fleste proteinbarer også innlemme viktige næringsstoffer, inkludert vitaminer, fett, karbohydrater og mineraler som hjelper kroppen i muskel utvinning og den totale energi vedlikehold. Ifølge Think Muscle, protein barer med et høyt proteininnhold og moderat til høyt innhold av karbohydrater er ideell for idrettsutøvere som ønsker å spesifikt støtte deres energinivå. Som for muskel utvinning, forbruker protein barer umiddelbart etter intense treningsøkter gjør at muskelvev til å lagre karbohydrater (glykogen), noe som gjør for en økt utvinning.

Negative bivirkninger

Noen individer opplever mindre bivirkninger når du spiser protein barer. Ifølge Bodybuilding For You, kan forbruker for mye whey protein potensielt føre til skade på leveren. Det er debatt om dette, men som Pris Plow sier at skade på leveren fra protein barer er en "vanlig misforståelse." En høy-protein diett gjør heve nitrogen nivåer i kroppen din, så det er viktig at du drikker rikelig med vann mens du spiser protein barer på en jevnlig basis. Personer som er laktoseintolerante kan ha nytte av å holde seg til protein barer laget med whey protein isolat, som inneholder mindre enn én prosent laktose, i motsetning til fem-seks prosent at whey protein konsentrat inneholder.