Digidexo.com

Slik fjerner en Varicose Vein

Slik fjerner en Varicose Vein


Åreknuter er ofte funnet i opptil 50 prosent av kvinnene i USA og påvirke 45 prosent av mennene. Én av to personer 50 år og over lider av åreknuter, ifølge Department of Health and Human Services. Åreknuter er store hevet årer som vises dyp blå eller lilla i fargen. De forhøyede vener er ofte funnet på legger og bein. Når blodet er utilstrekkelig pumpes tilbake inn i hjertet, og en backflow oppstår på grunn av svekkede ventiler, blod bassenger og samler i årer. Årer begynner å forstørre og slå varicose.

Bruksanvisning

•  Besøk en lege for en undersøkelse for å fastslå alvorlighetsgraden av varicose. Legen kan ta røntgenbilder samt ultralydbilder. Ikke alle åreknuter behandles det samme. Behandlingen er basert på alvorligheten så vel som plasseringen av venen, blant andre faktorer.

Injisering en løsning i venen er en vanlig form for behandling kjenner som skleroterapi. Prosedyren foregår poliklinisk og krever ikke anestesi. Den injiserte medisinering fører til at venen til å kollapse og segl stengt. Venen blir til arrvev og er ikke synlig etter to til tre uker. Av og gjentatt behandling kan være nødvendig. De fleste pasientene kommer seg med 50 til 90 prosent forbedring.

Behandling av åreknuter med laser terapi er en vanlig form for behandling. Preferanse er gitt til laserbehandling som det ikke invasiv. Sterkt lys er rettet spesifikt på varicose vein. Venen er truffet med lys omtrent fem ganger i hvert område. Hele behandlingen kan ta omtrent 15 til 20 minutter. Biting av laseren ligner på en gummistrikk treffer huden eller en svært vanskelig knipe, men laser terapi kan være smertefullt for de med sensitiv hud.

Ta dypere åreknuter innebærer endogene teknikker. Legen vil plassere en liten kateter eller tube, inn i venen. Kateteret så signaliserer en laser eller radiofrekvens for å krympe venen. Årer rundt behandlede venen vil gjenoppta sunn blodstrøm.

Ty til kirurgi er felles for svært dype vener. Både kirurgi og ligering flebotomi fjerne den skadede venen fra kroppen. Selv om alvorlige bivirkninger er mindre vanlige, pasientene er under lokal eller generell anestesi. Operasjoner er vanligvis utføres på poliklinisk basis.

Tips og advarsler

  • Iført kompresjonsSlangen kan redusere tilbakefall av åreknuter, men vil ikke eliminere den.