Digidexo.com

Nye Hepatitt C Cures

Hepatitt C er en tilstand forårsaket av et virus som påvirker leveren. I de fleste tilfeller, folk med hepatitt C er asymptomatiske og innser ikke at de har leverskade før mange år etter smitte. I noen tilfeller, har personer med sykdommen ikke kreve noen behandling. Men hvis leveren skaden er omfattende, er det noen alternativer som legen din kan foreslå å hjelpe deg å leve et normalt, sunt liv.

Antivirale legemidler

Legen din kan foreskrive anti-virus medisiner med intensjon om å få hepatitt C-viruset ut av kroppen din. Vanligvis må du ta disse stoffene i løpet av flere uker. Legen vil ta blodprøver daglig for tegn på hepatitt C. Hvis testene kommer tilbake positive, kan legen din så sette deg på en ny runde med medisinering. Disse anti-virals kan forårsake bivirkninger, for eksempel influensalignende symptomer og depresjon. Andre potensielle problemer inkluderer feber, utmattelse og hodepine. I noen tilfeller vil disse bivirkningene tvinge deg til å forlate denne ruten for behandling.

Liver Transplant

I tilfeller der skade på leveren er omfattende, kan det hende du må gjennomgå en levertransplantasjon. Denne operasjonen innebærer fjerning av skadet leveren og deretter erstatte den med et sunt leveren. Disse sunne lever høstes fra avdøde givere. Dessverre, hvis du lider av hepatitt C, er en transplantasjon ikke en kur som viruset vil da påvirke den nye leveren. Siden sykdommen er sannsynlig å gjenta seg, vil legen forsøke å behandle deg med anti-virals når du er godt nok etter operasjonen.

Alternative løsninger

Ifølge Mayo Clinic, har ikke noe alternativ eller komplementær narkotika vist seg effektive ved behandling av hepatitt C. Men melk tistel har nylig fått mye oppmerksomhet for sine ment leveren-helsefremmende egenskaper. Ifølge Mayo Clinic, er det ingen bevis som støtter effekten av melk tistel, selv om dens talsmenn tror det kan hjelpe med gulsott og andre leverrelaterte spørsmål. Alle kliniske bevis har vist blandede resultater og, ifølge Mayo Clinic, alle studier har blitt dårlig utformet.