Digidexo.com

Lasere som brukes i det medisinske feltet

Lasere som brukes i det medisinske feltet


Medisinske lasere har vært brukt i en rekke forskjellige måter i mange år. Medisinske lasere brukes for kosmetiske prosedyrer, kirurgi og diagnostiske prosedyrer. Varianter av frekvens, strøm og bølgemålinger skille både hvilke typer lasere som har blitt utviklet og de utallige måter som de ulike lasere kan brukes. Nye typer behandling har blitt utviklet i samarbeid med nye typer medisinske lasere.

Biostimulation Lasere

Biostimulation lasere brukes primært for å lindre smerte. Biostimulation lasere er også kalt myk lasere, fordi de ikke ødelegger vevet når de blir påført. Biostimulation lasere er et populært valg for hudleger, kiropraktorer og smerte spesialister.

Carbon Dioxide Laser

En karbondioksid laser er en veldig presis laser brukes for å skjære vev og cauterizing blodkar. Karbondioksid lasere brukes av kirurger, urologer og gynekologer. Behovet for minimal invasiv kirurgi har økt etterspørselen etter karbondioksid lasere fordi de anses som en veldig "low impact" laser.

Argon laser

Først brukt av øyet kirurger, er argon laser brukes til å ødelegge vev når en kraftig skjærende verktøy er nødvendig. Hudleger brukt Argon lasere for å behandle magesår, sår og polypper. En fordel med Argon lasere er deres evne til å bli tråden gjennom fiberoptiske elementer for mer presise anvendelser.