Digidexo.com

Hvordan bli kvitt av øret aches

Øreverk eller otalgia, er en vanlig medisinsk problem som deles av millioner av voksne og barn over hele verden. Denne sykdommen er vanligvis av en bakteriell infeksjon i den midtre eller ytre øret. Øret aches kan også være forårsaket av en infeksjon av nerver tett inntil øret, noe som kan ha startet fra halssykdommer, tannforholdene, bihulebetennelse, nakke og rygg sykdommer eller kjeve lidelser. Hvis venstre ubehandlet, kan otalgia forverres og forårsake ekstremt ubehag og eventuelt permanent skade på hørselen. Det er noen hjemme rettsmidler du kan prøve å effektivt eliminere øret aches.

Hvordan bli kvitt av øret aches

•  Ta en over-the-counter smertestillende som for eksempel Advil. Denne medisinen kan redusere smerter i ørene. Den kan også redusere feber forbundet med en ørebetennelse. Følg doseringen ved å lese den retningen på pakken.

Swallow vann eller mat. Svelging kan lindre øreverk ved å fjerne buildup av trykket forårsaket av en ørebetennelse eller endringer i høyde (fjellklatring, gå under vann). Tyggegummi kan gi deg den samme effekten.

Sett en varm pakke på øret. Varmen fører til at blodårene i og rundt øret for å utvide, redusere smerte. Husk å beskytte huden din ved å dekke varm pakke med en tykk klut før du setter den mot øret. Påfør pakken til øret i 20 minutter eller vente til den er avkjølt.

Drop hvitløk olje i det berørte øret ved første tegn til smerte. Ear smerter kan være forårsaket av en bakteriell infeksjon. Hvitløk inneholder en kraftig stoff kalt allicin, som er en naturlig antibiotika. Ved hjelp av en medisin dropper, påfør to eller tre dråper hvitløksolje til de berørte øret. La oljen i øret i 15 minutter. Vippe ned for å la oljen renne ut og vaske øret ut etterpå. Du kan kjøpe hvitløk olje på en helsekostbutikk.

Kontakt lege hvis smertene forverres eller er ledsaget av feber. Pulserende smerte med feber kan være en bakteriell infeksjon i mellomøret, noe som kan kreve behandling med antibiotika. Hvis venstre ubehandlet, kan pus danne og skade det indre øret, forårsaker døvhet.

Hint

  • Du bør rådføre deg med lege før du tar fatt på noen form for egenbehandling for øresmerter eller infeksjoner.