Digidexo.com

Hvordan å behandle kronisk hodelus

Hodelus er minutt vingeløse parasitter; de er en ætt-size insekt som lever i hodebunnen av en individuell og lever av blodet hennes. Mer vanlig hos jenter enn gutter, hodelus er et stort problem for barn mellom 3 og 12 år, ifølge Kids Health nettsted. Hodelus kan behandles ved hjelp av en spesiell medisin utviklet for å drepe lus og egg kalles en pediculicide, som kan fås gjennom en resept fra en lege eller over-the-counter.

Bruksanvisning

•  Vær sikker på å følge medisinering retninger til brevet. Pediculicides er i utgangspunktet insektmidler, så det er viktig å gjøre som instruksjonene sier. Behandlingen vil ikke bli vellykket hvis retningslinjene ikke betalt oppmerksomhet til, og bruke mer av medisinen enn retninger ringe for kan muligens være skadelig.

Fjern alle klær som potensielt kan være farget av medisiner før du bruker den. Har den personen som blir behandlet for hodelus endring i gamle klær som er unnværes i tilfelle de blir farget.

Påfør medisiner nøyaktig i henhold til etiketten og la den på personens hår og leder for den avsatte tiden av instruksjonene. Ikke vask persons hår på forhånd eller bruke noe slikt som en crème skylling eller balsam, og ikke vask igjen håret sitt for en eller to hele dager etter påføring av medisin.

Skyll medisinering av og sette på rene klær. Sjekk hodet til personen for tegn på bevegelige lus etter 8 til 12 timer. Ved å bruke en fintannet kam, forsiktig gre ut eventuelle gjenværende lus.

Retreat håret etter 9 eller 10 dager for å eliminere eventuelle lus som kan ha klekket fra egg som den forrige lus kan ha lagt. Vikende hodet på denne tiden dreper disse lus før de har hatt en sjanse til å legge egg. Hver 3 til 4 dager, bruker fintannet kam for å gre ut eventuelle lus egg som kan forbli bak.

6. Unngå muligheten for en reinfestation av hodelus ved maskinvask sengetøy, håndklær, klær og alt annet som personen kan ha slitt eller kommer i nær kontakt med. De nasjonale Centers for Disease Control og Prevention sier at vanntemperaturen må være minst 130 grader Fahrenheit å drepe lus og egg. Tørre slike elementer på høy varme syklus. Dersom klær ikke kan vaskes i maskin, kan det renses og forseglet i en pose i minst 2 uker.

Sug noen kammer som brukes på personen i 130 graders vann i 10 minutter for å drepe eventuelle lus eller egg på dem. Grundig vakuum området der personen vanligvis sitter eller sover. CDC hevder at hodelus dø innen en eller to dager etter å ha falt av en person, og at eggene ikke klekkes mindre i kontakt med en levende vert, men støvsuging lus opp er en ekstra sikkerhetsforanstaltning.