Digidexo.com

Svovel Soap for Seborrheic Dermatitis

Svovel Soap for Seborrheic Dermatitis


Seboreisk eksem, også referert til som flass eller vugge cap i babyer, er en hudsykdom som gjør at huden ser ut til å være eksentrisk, skjellete og fettete. Ifølge American Academy of Family Physicians, er hodebunnen oftest rammet. Huden på andre deler av kroppen kan også bli påvirket.

Prevelance

The American Academy of Family Physicians bemerker seboreisk eksem er mest utbredt hos nyfødte barn under tre måneder gammel. Voksne, oftere menn, er mest utsatt for sykdommen mellom 30 til 60 år.

Betraktninger

Behandlingen for seboreisk eksem er avhengig av hvor på kroppen huden er berørt, og personens alder. Spesifikke såper, sjampo og kremer (noen resept bare) som inneholder svovel er oftest brukt.

Fordeler

Svovel har bakteriedrepende, soppdrepende, parasiticidal effekter og fordeler når det brukes på huden. Det klarner opp tørr, flassende, kløende og betent hud og hodebunn.

Advarsel

Personer bør begynne behandlingen ved å vaske berørte huden en gang om dagen, som svovel såpe kan tørke på huden. Huden og / eller hodebunnen bør være nøye og grundig tørket. Gradvis, kan vasking med såpe svovel økes til to eller tre ganger om dagen eller etter behov instruert av en lege.

Teorier

Seboreisk eksem ser ut til å kjøre i familier og blir forverret av stress, tretthet, ekstremvær, fet hud, alkohol eller av uriktig hygiene.