Digidexo.com

Hvordan redusere Belly Fat Etter å miste vekt

Hvordan redusere Belly Fat Etter å miste vekt


Mange synes at å miste buk fett er svært utfordrende, selv etter å ha tapt vekt generelt. Belly fett er naturlig, beskytte de indre organer, men for mye av det kan være skadelig for generell helse, fører til problemer som hjertesykdom. Kombinere et sunt kosthold med regelmessig mosjon kan hjelpe i Shedding de siste par pounds. Roterende den type trening du gjør og holde opp intensiteten på treningsøktene dine resultater i raskere vekttap.

Hvordan redusere Belly Fat Etter å miste vekt

•  Redusere eller eliminere alkoholinntaket. Alkohol består hovedsakelig av sukker og karbohydrater, noe som kan slå seg til fett på magen. Alkoholinntak er ofte den primære årsaken til magefett hos både menn og kvinner, og eliminere alle alkoholholdige drikker ofte resulterer i rask tap av magefett.

•  Reduser mengden av raffinerte karbohydrater og sukker i kosten. Balansere karbohydrater du spiser med grønnsaker og protein. Det finnes mange typer dietter for å hjelpe med å finne den gode balansen for å redusere magefett. Eksempler på dette er Paleo kosthold og Dukan dietten.

Endre matvaner. Mange mennesker spiser større porsjoner og sukkerholdig, fet mat når de er stresset eller gå gjennom emosjonelle situasjoner. Lære å dempe trøstespising er nøkkelen til å miste magen fett. Spis mindre porsjoner og fokusere kostholdet på sunne matvarer som frukt og grønnsaker. Unngå å spise sent på kvelden.

Finn en øvelse rutine som fungerer godt for deg. Roter den type trening du gjør, og ta minst to dager fri fra trening. Disse to faktorene vil la musklene hvile og helbrede. Trening alene ikke kan fjerne magefett, men i kombinasjon med et sunt kosthold hjelper det å øke hastigheten ting sammen. Visse øvelser er spesielt rettet mot å eliminere magen fett, noe som kan være nyttig.

Gjør en cardio trening minst to ganger hver uke. Eksempler på en cardio trening som løping eller jogging, ved hjelp av en trimsykkel og bruker en romaskin. Hver av treningsøktene dine skal vare i minst 30 minutter.

6. Tren med vekter minst to ganger hver uke. Ved hjelp av vekter øker intensiteten på treningen og maksimerer resultatene, spesielt for magen. Eksempler på øvelser å gjøre med vekter inkluderer knebøy, skulderpress, benkpress og arm krøller.

Gjør en skånsom trening minst en hver uke. Eksempler på disse treningsøktene, som strekker og tone musklene, er pilates, yoga og svømming.