Digidexo.com

Hvordan å senke blodsukkeret hos diabetikere

Nesten 23,6 amerikanere har blitt diagnostisert med diabetes, ifølge American Diabetes Association. Komplikasjoner på grunn av økt blodsukker kan påvirke hele kroppen, som diabetikere har en økt risiko for å oppleve hjerteinfarkt, slag, nyresykdom og komplikasjoner under svangerskapet.
Opprettholde en lav blod-sukker nivå er nøkkelen til å opprettholde en sunn kropp, og som kan oppnås ved å spise en næringsrik diett og holde seg i form ved å delta i regelmessig fysisk aktivitet.

Hvordan å senke blodsukkeret hos diabetikere

Hvordan å senke blodsukkeret hos diabetikere

•  Trening en time daglig, som fysisk aktivitet kan senke blodglukosenivået. Prøv turgåing, hagearbeid, svømming og sykling.

Følg et hjerte-sunt kosthold rikt på frukt, grønnsaker og høy-fiber matvarer, og unngå raffinerte karbohydrater.

Meld deg på en diabetes-management program. Nesten 75 prosent av helse-forsikring planer dekke programmer for diabetikere. Disse programmene vanligvis inkluderer besøk til spesialister, slik som endokrinologer, diabetiske lærere og Fotpleie, samt helsesjekk i løpet av året.

The American Diabetes Association anbefaler regelmessig kontroll og overvåking av blod-sukker nivå, blodtrykk og kolesterol.

Administrere medisiner på riktig måte. Selv om mange diabetikere kan kontrollere blodsukkeret uten medisiner, er noen ganger medisinering er nødvendig. Både muntlige og injiserbare medisiner er tilgjengelige. Å forvalte riktig dose til rett tid er nøkkelen i riktig håndtering.

Hint

  • Søk på nettet for en rekke av diabetiske og hjerte-sunn oppskrifter.