Digidexo.com

Bruker for Nexium

Nexium (esomeprazol sodium) er en reseptbelagte medisiner klassifisert som en protonpumpehemmer. Produsert av Astrazeneca legemidler, medisiner indisert for å lindre halsbrann symptomer og helbredelse esophageal skade som langsiktig halsbrann kan skape. Den er godkjent for bruk i behandling av GERD (gastroøsofageal reflukssykdom), healing Erosive Esophagitis, noe som reduserer risikoen for magesår, kortsiktig pediatrisk bruk og som en behandling komponent for å utrydde H. pylori (Helicobacter pylori).

GERD behandling

GERD, også vanligvis referert til som syre reflux sykdom, er karakterisert ved forekomsten av halsbrann i minst to dager i uken i flere måneder. Problemet oppstår når ventilen som skiller spiserøret fra magen (esophageal sphincter) ikke klarer å lukke. Som et resultat, kan magesyre strømme inn i spiserøret og forårsaker ubehagelige symptomer og øker faren for skader spiserøret.
Symptomer inkluderer brennende smerte, oppstøt og vanskeligheter med å svelge. GERD kan også føre til astma, vedvarende hoste og en hes eller hese stemme.
Den anbefalte Nexium dose er 20 mg per dag for fire uker.

Behandling Erosive Esophagitis

GERD kan forårsake Erosive Esophagitis, en tilstand karakterisert ved betennelse og smerter i spiserøret. Over tid, forekommer som spiserøret blir utsatt for magesyre, irritasjon og skade. I noen tilfeller kan blødning oppstå med blod å være synlig i oppkast eller i avføringen. I avanserte stadier av EE, er du i faresonen for å utvikle esophageal kreft eller en tilstand som kalles Barretts øsofagus. Barretts øsofagus (BE) er en tilstand preget av celleforandringer i spiserøret, som setter deg i større risiko for å utvikle kreft i spiserøret.
For healing EE, er den anbefalte dosen 20 og 40 mg en gang daglig i en periode på fire til åtte uker. For EE vedlikehold den anbefalte doseringen er 20 mg per dag.

Behandling av magesår

Nexium bruk kan helbrede esophageal skade og redusere risikoen for å utvikle et magesår - forekommende i magen - og risikoen for tilbakevendende magesår.
Sår symptomer inkluderer magesmerter og en dyp, kjedelig verke som oppstår av og på i flere dager eller uker. Smerten oppstår på nytt vanligvis innen noen timer med å spise eller når magen er tom, og lindres ved å spise og / eller antacida.
Den anbefalte dosering av Nexium er 20 til 40 mg per dag for så lenge som seks måneder.

Pediatrisk bruk

Nexium er trygt for kortsiktig lindring av pediatriske GERD symptomer og EE. Det er indikert for pasienter eldre enn 1. Doser i området fra 10 mg til 40 mg, avhengig av alderen til pasienten og alvorlighetsgraden av symptomene.

H. pylori Treatment

H. pylori er en type bakterier som skaper en betydelig økt risiko for å utvikle magesår. Når smittet, bakteriene påvirker delikat fôr som beskytter magen din og gjør den mer utsatt for skade fra magesyre. Nexium, brukes i tillegg til klaritromycin og amoxicillin, er effektiv i å eliminere de H. pylori bakterier og redusere den tilknyttede risiko. Den anbefalte dosering av Nexium er 40 mg per dag i 10 dager.