Digidexo.com

Matvarer du kan spise med Type 2 Diabetes

Type 2 diabetes, en tilstand relatert til dårlige matvaner og fedme, er ofte styres ved å endre typer og mengder mat konsumert. Tre til fire "karbohydrater" (45g til 60g karbohydrater) eller færre lage et måltid er verdt.

Foods You Like

Ofte er det ikke hva du spiser, men hvor mye. Det anbefales å spise rå frukt og grønnsaker og yoghurt dipp som snacks i stedet for sukkerholdige matvarer og stivelse.

Frukt og grønnsaker

Ernæringseksperter anbefaler å spise minst ni porsjoner om dagen av fargerike frukter og grønnsaker - mørk grønn, rød, oransje og gul - for å legge vitaminer og fiber.

Hel-korn brød og korn

Hele korn (inkludert surdeig) legge fiber, en kilde til "gode karbohydrater" - sukker at det ikke forbrenne som de i raffinert mel.

Protein Foods

Fisk, fjærkre, nøtter og bønner legge lav-fett protein - selv om matlaging bør gjøres med umettede plante- og mutter oljer.

Kalsium Providers

Melk er en god kilde til kalsium, men tofu, lav-fett (hvit) oster, befestet soyamelk, bønner og grønnsaker som grønne grønnsaker og bok choy gir kalsium uten fett.

Forbidden Sweets

Søtsaker er ikke forbudt, bare begrenset - så karbohydratinnholdet i desserter og søtsaker må inkluderes i måltid planlegging. Kunstig søtstoff mate "behovet for søt" og må unngås.