Digidexo.com

Hvordan Skin Brush

Forynge huden din ved å tørre å pusse den. Huden din er din bodyâ € ™ s største organ. Det er ansvarlig for å regulere temperaturen, eliminere giftstoffer og beskytter deg fra bacteria.Dry børsting huden fjerner døde hudceller, fremmer hud vekst og stimulerer lymfesystemet. Lymfesystemet er din bodyâ € ™ s viktigste funksjon for å eliminere giftstoffer og en del av immunsystemet. Lymfe er væske som bader cellene, og bringer dem næringsstoffer og bortførelsen avfall. Dette er hovedsystemet kroppen din har til å fjerne avfall. Mye av dette avfall utskilles gjennom huden, via svette og døde celler. Tørr børsting holder lymfe bevegelse og hindrer porene tetter med død hud, slik at giftstoffer kan escape.Skin børsting er forfriskende, og er en sunn vane å utvikle. Alt du trenger er en børste og femten minutter. Les videre for å lære å flå børste.

Bruksanvisning

Hvordan Skin Brush

•  Kjøp en god hud pensel. En laget av myke naturfibre er best. Børster laget av syntetiske fibre er OK, men litt hardere. Du kan kjøpe en hud pensel på de fleste stoff og helsekostbutikker, eller på Internett. Hvis du ikke har en pensel, kan du bruke en grov håndkle å børste huden din.

Begynn ved føttene. Bruk sprek sirkulære bevegelser på topper, sidene og bunnen av føttene.

Flytt opp beina, bruke lange, feiende oppadgående strøk. Pensle alle områder av bena, inkludert for- og baksiden av knær og lår. Pusser alltid opp, til hjertet ditt. Børsting bort fra hjertet setter press på blodårene og sirkulasjons system.There er ikke nødvendig å bruke hardt press, forventer om steder hvor huden er tøff, som hælene av føttene. Vær forsiktig, spesielt på områder der huden er tynn, som brystene og på underarmer. De første gangene du hud pensel, kan det føles litt harde, så bare være forsiktig. Hopp genitalia.

Når du er ferdig med å pusse hofter og rumpe, flytte til hendene og armene. Bruk sirkelbevegelser og flytte fra dine hender, og opp armene. Forsiktig børste armhuler. Børst magen, ved hjelp av sirkelbevegelser. Pensle hele ryggen, bruke lange, oppover slag mot ditt hjerte. Når du når dine skuldre og nakke, pensel i lyse, sirkulære bevegelser og gå ned mot ditt hjerte.

Børst nakken, med korte, lette strøk. Flytt til kjeven, og børste i ett strøk, fra øre til haken. Gjenta på andre siden av ansiktet ditt. Børst kinn og panne med små, milde sirkulære bevegelser.

Når du er ferdig, ta en varm dusj. Vask kroppen med såpe eller en god kroppsvask. Følg varm dusj med en 15 andre kaldtvannskylling. Den kald skylling vil simulere din lymfesystemet og lukke porene. Etter dusjen, tørk kroppen din og bruke en god, vegetabilsk olje eller lotion. Du kan bruke olivenolje eller kokosolje eller lotion som er fri for sterke kjemikalier, som for eksempel parabener.

Tips og advarsler

  • Skin børste daglig. Som enhver god vane, vil du trenge litt tid til å se og oppleve resultater. Etter to uker, bør du begynne å legge merke til at du har mer energi og huden din er mykere å ta på.
  • Unngå å børste områder hvor huden er brutt, infiserte eller svært tørr. Dette kan føre til sår for å åpne og infeksjoner å spre.