Digidexo.com

ursodiol og amming

Amming tips for nye moms

Amming tips for nye moms


En ny mor som ikke har ammet før har alle slags nøling, frykt og selv forvirring om amming et spedbarn som ikke kan følge hva hun lært fra bøker og informasjon lese mens gravid. Ammende mødre må også kjempe med motstridende informasjon fra familie og venner. Så forvirrende som alt kan være i starten, ikke amming ikke å være frustrerende.

Tid til å gro

Når du tar med babyen hjem, venner og familie besøk, håper å tilbringe tid med deg og den nye babyen. Å ha en baby er utmattende, spesielt hvis du hadde din baby ved keisersnitt eller på annen måte hadde en vanskelig fødsel. Og du har nå total vare på en hjelpeløs nyfødt.

Har noen kjøre forstyrrelser for deg med besøkende. Hvis du blir syk, blir amming et problem. Ikke be om unnskyldning for å ta den tiden som trengs for å komme seg. Begrense tid med besøkende, selv om det betyr å forlate rommet eller, hvis alene, innledet besøkende ut døren.

Ikke la angst over separasjon fra spedbarn holde deg fra å la klarert familie eller venner se babyen din mens du hviler. Gjøre det klart at barnet er å bli brakt til deg når sulten. Ikke la velmenende venner til å mate babyen eller bestemme at du må hvile mer enn barnet trenger å sykepleier. Tillat barnet å amme på etterspørsel, og motstå fristelsen til å tilby kunstige brystvorter eller supplerende feedings. Et ofte utilsiktet konsekvens av supplement feedings er å redusere mengden melk du har tilgjengelig.

Know Your Mind

Ikke la andre snakke deg ut av sykepleie. Morsmelk har færre allergier og generelt gråte mindre. Amming er den tryggeste, billigste og enkleste måten å mate en baby. Amming er sunt for mor også. Ikke la andres meninger eller ammende utfordringer stoppe deg fra å gjøre det du vet er sunt for barnet ditt og for deg selv.

Stress

JoAnn Wagner, mor til fire i "Hjelp! Jeg er en ny mor" sa, "Babyer forstår følelser. Når du er opprørt, de aner det. Prøv å slappe av når du mater barnet ditt. Du vil bli belønnet med en roligere baby. "

De første ukene og månedene, fokusere på å være en ammende mor, ikke på en ellers travel hverdag. Stress kan føre til breastfeeding problemer for deg og / eller din baby. Hvis stresset holder deg anspent, kan barnet ditt ikke mate godt. Ikke helt uttrykke deg melk kan føre til tap av melk eller infeksjon.

Sårhet

Regelmessig sykepleie bidrar til å holde melkekanalene fra clogging opp. Tette rør kan føre til at brystene til å bli sår. Med hvile, bruk av varme og hyppig sykepleie, kan dette løse seg naturlig. Røde striper og smerte indikerer et bryst-infeksjon og krever en lege besøk og antibiotika. Du må kanskje også å uttrykke og kaste bort melk fra at brystkreft før mastitt vinner. Regelmessig pleie og ikke bruker såpe eller andre tørking produkter bidrar til å lindre såre brystvorter. Påføring lanolin til brystvortene kan også bidra til å avlaste sårhet.

Support

La Leche League, en organisasjon for ammende mødre, har støttegrupper i mange områder. Det kan også være tilgjengelig online. Bli med denne eller andre støttegrupper kan vise seg avgjørende for å hjelpe du føler deg komfortabel med din beslutning om å amme. En støttegruppe hjelper deg å lære ammeteknikk, forstå hva som er normalt og hva er ikke, og kjenne igjen når du trenger medisinsk intervensjon.

Be om hjelp

Det er ikke uvanlig å ha problemer med amming. Ikke vær redd for å be om hjelp fra sykepleiere eller fra andre som har ammet. Ikke la forlegenhet å holde deg fra å få fram hjelp. Amming kan ta både engasjement og utholdenhet før du bryte gjennom til den søte bånd opplevelse du har lest og andre snakker om.

Hvordan forberede Breast for Amming

Hvordan forberede Breast for Amming


Under svangerskapet, vil kroppen naturlig forberede seg på amming - du trenger ikke å gjøre veldig mye for å forberede brystene. Men hvis du har veldig sensitiv hud, inverterte brystvorter, eller flate brystvorter, er det et par ting du kan gjøre for å gjøre overgangen til ny morskap enklere.

Hvordan forberede Breast for Amming

•  Masser noen dråper råmelk i brystvortene hver par dager, som starter noen uker før barnet er født.

Påfør ren lanolin krem til brystvortene flere ganger om dagen for å berolige sår, øm hud etter at du begynner sykepleie.

Hold flaps av din sykepleier bra åpen når det er mulig, slik at brystene blir eksponert for luft.

Spør legen din, lokale La Leche League leder eller lokal amming konsulent om de ulike metoder du kan bruke til å trekke ut inverterte brystvorter.

Delta på et La Leche League eller annet amming støttegruppen under svangerskapet for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha før babyen kommer.

Få en god bok om amming og lese den i løpet av svangerskapet, slik at du får den informasjonen du trenger av den tiden babyen kommer.

Hint

  • Amming kan være utfordrende i begynnelsen. Unn brystene dine forsiktig.
  • Ring din lokale La Leche League eller sykehus amming klinikk for støtte.
  • Hvis brystvortene er invertert, spør legen din om bryst skjold som vil trekke dem ut.
  • Hvis du oppdager en klump, kutt eller blemme på eller rundt brystvorten din, har du kanskje en brystinfeksjon kalt mastitt, eller betennelse i brystet. Symptomer inkluderer sårhet, hardhet, varme, rødhet, hevelse av bryst duct, feber, trøtthet og frysninger. Antibiotika, kan mange sykepleie på de berørte brystet, sengeleie, is eller varme behandlinger og smertestillende alle gi lindring.
  • Hvis du kjøper sykepleier bras før barnet er født, husk at brystene vil bli større når melken kommer inn. Hvis mulig, holde ut på å kjøpe sykepleier bras før de siste ukene før forfallsdato.

Brewers Yeast Sikkerhet og Amming

Ølgjær, eller Saccharomyces cerevisiae, er en encellet sopp som brukes i øl. Tradisjonelt er det brukt til å forbedre en breastfeeding morsmelk forsyning.

En tradisjon

Ølgjær (og øl som inneholder det) er en gammel rette for lav melketilførselen. Kjent amming ekspert Dr. Jack Newman sier at tradisjonen oppsto i Nord-Europa.

Sammensetning

Spiselige gjærprodukter slik som ølgjær inneholder respektable mengder av de fleste B-vitaminer, samt spormineraler som for eksempel krom og selen.

Morsmelk Transfer

Bare svært små mengder av kosttilskudd og medisiner er faktisk gått inn i morsmelk og absorberes av barnet. En mors bruk av ølgjær er svært lite sannsynlig å ha noen effekt på barnet.

Bivirkninger

Når bivirkningene oppstår for en mor å ta ølgjær, de er vanligvis svært mild og kan omfatte gass eller oppblåsthet. En svært følsom ammet barnet kan også oppleve gass.

Interaksjoner

Ølgjær kan samhandle med diabetes medisiner, MAO-hemmere, og smertestillende Demerol. Ammende mødre som tar disse medikamentene bør konsultere lege før du bruker ølgjær.

Amming Etter Brystreduksjon

Amming er et givende og positivt valg, men det kan også være utfordrende for noen. Legg i en historie med brystreduksjon eller andre bryst operasjoner, og du kan lett føle seg overveldet eller redd. Hvis du har planer om å amme etter brystoperasjon, ha litt fred i sjelen å vite at er mulig.

Er det mulig?

Mange kvinner feilaktig anta at amming etter brystreduksjon eller noen form for brystoperasjon er ikke mulig. Andre mener at det vil føre til problemer, og bare gjøre ammingen vanskeligere enn det er nødvendig.

Dagens brystreduksjon operasjoner kan gjøres mens du holder melkeproduserende vev intakt. Hvis operasjonen ikke resultere i brystvorten din blir helt fjernet, har du en god sjanse til amming. Nøkkelen er forberedelse, og vite hva du kan forvente og forstå hvordan man skal håndtere eventuelle komplikasjoner, for eksempel en lav melketilførselen.

Forberedelse

Hvis du har hatt brystreduksjon, kan du oppleve en lav melketilførselen. Dette er ikke alltid tilfelle, og selv kvinner som aldri har hatt noen form for brystoperasjon ofte håndtere dette problemet. Hvis melkekanalene ble skadet under operasjonen, kan det ta fem år for dem å fullstendig gjenopprette. Men i løpet av svangerskapet de vokser tilbake raskere. Hvis du synes du ikke produserer nok melk, er det mange ting du kan gjøre for å stimulere til mer melkeproduksjon. Snakk med din lege, jordmor, eller amming konsulent for å lære om den beste måten å starte amming.

Tilstrekkelig melk levere

Hvis du tror du ikke produserer nok melk, bør du kontakte lege eller amming konsulent. Noen ganger kvinner ikke tror de produserer nok melk til barnet sitt, når de egentlig er. Dette fører bare til ekstra stress. Noen måter du kan vite at barnet ditt er å få en tilstrekkelig mengde melk er:

Du kan høre babyen svelger som han feeds. Hvis du ser nøye etter, kan du fysisk se ham svelge også.

Når barnet er tre dager gammel, bør han ha seks til åtte våte bleier per dag og 04:58 avføring.

Etter at barnet er fire dager gammel, bør han få minst 4-7 gram per uke

Økende melk levere

Noen ganger kvinner ikke tror de produserer nok melk til barnet sitt, når de egentlig er. Hvis du virkelig ikke produserer nok melk, vil legen eller amming konsulent hjelpe deg å avgjøre hvilke metoder som er best for deg.

Holde brystene varme og amming (eller pumping) i et varmt miljø kan bidra til å stimulere en bedre melkestrømmen. Ta en varm dusj, og forsiktig massasje brystene dine eller pakk dem i et fuktig, varmt håndkle i noen minutter før du starter en amming (eller pumping) økt.

Flere naturlige urter er kjent for å bidra til å øke melkeproduksjonen inkludert geit rue, bukkehornkløver og shatavari.

Drikk rikelig med vann. Mange kvinner har hatt positive resultater med havregryn og bygg når du prøver å øke sin melk forsyning.

Finne Support

Hvis du prøver å amme etter brystreduksjon eller annen type brystoperasjon, det er steder å finne spesifikk støtte for dem i dine sko. Du kan lese historier fra andre mødre som har delt sine erfaringer på http://www.bfar.org/stories-reduction.shtml . Dette kan være en stor motivasjonskilde, selv om det bare hjelper du innser at du ikke er alene.

Du kan samhandle med andre mødre som kan gå gjennom samme dilemma samtidig på den offisielle Amming Etter brystreduksjon fora. Du kan bli med på http://www.bfar.org/joinFora.php?cmd=JoinList .

Amming Nursing Diagnosis

Amming er anerkjent som den sunneste og beste måten å mate spedbarn for de fleste mor-barn par. Men mange mødre har vanskeligheter med amming og bytte til enten delvis eller full formel fôring før anbefalt alder av 1 år. The American Academy of Pediatrics (AAP) anbefaler at spedbarn skal fullammes frem til fylte seks måneder, og at de fortsetter å amme mens også spise fast føde før fylte 1 år. The North American Nursing Diagnosis Association, eller NANDA, har definert en diagnose av ineffektiv amming for mor-barn par som står overfor utfordringer i amming i henhold til retningslinjene AAP.

Definisjon

Den NANDA definisjonen av en ineffektiv amming diagnose er "misnøye eller vanskelighets en mor, spedbarn eller barn erfaringer med amming prosessen." Dette kan inkludere fysisk ubehag samt mangel på kunnskap eller ferdighet for mor og dårlig vektøkning for barnet.

Identifikasjon

De identifiserende kjennetegn ved ineffektiv amming er nesten alle typer problem med amming. Disse kan være problemer knyttet til barnet, som ikke suger effektivt, ikke latching på riktig måte eller ikke ønsker å klinke, protesterer brystet, ikke å bli vekt eller ikke produsere den anbefalte mengden av eliminasjon etter fôring. Ineffektiv amming kan også diagnostiseres fra problemer knyttet til moren, som stadig såre brystvorter som varer lenger enn noen få uker, utilstrekkelig tilførsel av melk eller ikke slik at babyen hyppige nok muligheter til å klinke på og sykepleier.

Effekter

En av de vanligste effektene av ineffektiv amming er en unnlatelse av å amme eller å opprettholde ammingen gjennom den anbefalte alders. Det resulterer ofte i supplerende feedings av formel eller tidlig avvenning fra brystet.

Betraktninger

Mange faktorer påvirker en breastfeeding pair suksess i amming. Mangel på støtte er en vanlig årsak til ammeproblemer. En annen vanlig årsak er å tilby supplerende feedings for tidlig, før ammingen er etablert. Mødre med bryst anamolies eller forrige brystoperasjon har en høyere rate av ineffektiv amming, og baby anomolies i munn eller kjeve kan også påvirke ammingen suksess.

Forebygging / løsning

Mors utdanning og støtte fra familien er de viktigste faktorene i å fremme amming suksess. Mødre bør være utdannet samtidig gravid om betydningen av amming og om amming teknikker. Amming skal begynne innen den første timen etter fødselen, så det er viktig at omsorgspersoner ikke rutinemessig separate mødre og babyer, og at nyfødte gis anledning til å die umiddelbart etter fødselen. Hvis problemene er mistenkt, skal barnets låsen vurderes av en kvalifisert amming konsulent så snart som mulig, og bruk av kunstige brystvorter eller supplerende feedings bør unngås så mye som mulig for å unngå nippel forvirring.

Hydroklortiazid og Amming

Hydroklortiazid og Amming


Amming er en naturlig og sterkt anbefalt metode for å mate en nyfødt. Når mor er under medisinsk behandling, men medisiner som hun tar kunne gjøre henne morsmelk giftig for barnet sitt. Hydroklortiazid er et slikt medikament som utgjør en potensiell skade på sykepleie babyer.

Preparat Hydroklortiazid

Hydroklortiazid er et reseptbelagt medikament som brukes for å bekjempe høyt blodtrykk og væskeansamlinger i kroppen. En lege kan forskrive denne medisinen til gravide og ammende kvinner.

Overvåking Hydroklortiazid Intake

Hydroklortiazid er et av flere reseptbelagte medisiner som bør monitoreres nøye, spesielt når foreskrevet til ammende mødre som det vil gå over i morsmelken.

Breast Milk Forurensning

The American Academy of Pediatrics viser at, selv om mengden av hydroklortiazid kan være lav i morsmelk, bør narkotika forskrifter se nærmere forby denne medisinen for ammende kvinner på grunn av de negative effektene det kan ha på barn.

Forskning

Ifølge MayoClinic.com, har det ikke vært en betydelig mengde forskning gjort på barn for å finne ut hva effekter hydroklortiazid har på barn. På grunn av dette, bør leger foreskrive medisiner med forsiktighet.

Komplikasjoner

Selv om mengden av hydroklortiazid er lavt i morsmelk, kan medisinen likevel føre til problemer for pleie spedbarn. Det er rapportert tilfeller av spedbarn opplever lavt blodtrykk, slapphet, diaré og forstoppelse.

Relpax og amming

Relpax og amming


Relpax er en reseptbelagte medisiner ofte foreskrevet for å behandle migrene og hodepine. Relpax har flere negative bivirkninger som kan gjøre det farlig for gravide eller ammende mødre å ta. Det er viktig å diskutere dette med legen din før du starter noen ny medisinsk behandling.

Om Relpax

Relpax er et merkenavn versjon av eletriptan, et medikament som brukes til å forkorte lengden av migrene hodepine som de skjer. Det forhindrer ikke en migrene oppstår. Det er klassifisert som 5-hydroksytryptamin-reseptor-agonist.

Bivirkninger av Relpax

Relpax kan føre til mange bivirkninger, slik som tetthet i brystet, svimmelhet, munntørrhet, hodepine, kvalme, søvnighet, prikking og svakhet. Relpax kan også føre til et hjerneslag eller hjerteinfarkt hos personer med tidligere helseproblemer.

Relpax i morsmelk

Relpax kan overføres til fosteret hvis gravide og til et barn gjennom amming. Effektene at dette kan ha på et barn har ikke blitt tilstrekkelig undersøkt for å fastslå den sanne risikoen, ifølge MediResource på Canada.com.

Barn og Relpax

Det er ikke anbefalt at barn under 18 år tar Relpax. Er ikke etablert sikkerheten og effektiviteten av denne medisinen på små barn ennå. Dette omfatter små barn som kan få noen gjennom morsmelk.

Alternative behandlinger

Andre medisiner, for eksempel paracetamol, butalbital og ketorolac er moderat trygt å ta mens du ammer. Før du tar noen medisiner, bør kvinner diskutere alternativer med sine leger.

Estrace og amming

Estrace og amming


Estrace, en resept form av hormonet østrogen, blir brukt for en rekke medisinske lidelser hos både menn og kvinner. Mens det kan være svært nyttig når det brukes riktig, gir den også flere bekymringer for kvinner som ammer. Videre forskning er nødvendig for å fullt ut bekrefte risikoen forbundet med amming og Estrace.

Beskrivelse

Estrace er resepten merkenavn østradiol, en form av hormonet østrogen. Det er oftest brukt for symptomer på overgangsalder, som hetetokter og vaginal kløe, tørrhet og brenning. Denne medisinen er også brukt til å behandle visse former for hormonrelatert kreft hos både menn og kvinner. Tar Estrace kan også bidra til å forebygge osteoporose og korrigere enkelte hormonelle ubalanser.

Fødselsskader

De største bekymringer med å ta Estrace under graviditet kommer fra den høye risikoen for fødselsskader knyttet til medisinering. Faktisk klassifiserer FDA Estrace som en kategori X narkotika for gravide kvinner på grunn av den alvorlige risikoen det utgjør for det ufødte barnet. I tillegg til å forårsake fødselsskader, Estrace øker også risikoen for visse typer kreft hos barn når de er tatt under svangerskapet.

Estrace i morsmelk

Vanligvis kan små mengder Estrace bli funnet i morsmelk av kvinner som tar denne medisinen mens de er sykepleier. Mens ulike meninger om hvorvidt disse beløpene er nok til å skade barnet, vil alle leger er enige om at risikoen for barnet er langt mindre enn risikoen knyttet til fosteret før fødselen.

Forsinket vekst

I tillegg til disse bekymringene, må legene bruke forsiktighet ved forskrivning Estrace til barn fordi det kan holde dem fra å utvikle med en normal hastighet. Barn som tar Estrace må overvåkes nøye for å være sikker på at deres vekst ikke er forkrøplet. Mens det er ingen medisinske bevis som støtter at Estrace hos ammende mødre forårsaker forsinket vekst hos spedbarn, denne bekymringen har heller ikke blitt overstyrt.

Redusert Amming

Endelig er Estrace ofte foreskrevet for å begrense amming hos kvinner som velger å ikke amme barna sine. På grunn av dette, mødre som tar Estrace mens du ammer ofte produsere lavere kvalitet morsmelk i mindre mengder. Dette problem alene kan hindre babyens vekst, selv om de hormoner som finnes i brystmelk ikke.

Konklusjoner

Profesjonelle ulike meninger om sikkerheten ved å ta Estrace mens du ammer. Mens noen leger er villige til å forskrive det i noen tilfeller, andre mener det å være farlig for spedbarn. På grunn av dette er de fleste kvinner som tar Estrace bedt om å slutte å amme, eller vente til fortsatt behandling med Estrace.

Amming & Robitussin

Amming & Robitussin


Amming er nesten alltid det sunneste alternativet for mødre og deres babyer. Imidlertid krever breastfeeding mødre til å ta forsiktig med medisiner fordi alt de spiser passerer gjennom til melk som strømmer sine babyer. Heldigvis flertallet av kalde medisiner er trygt for ammende mødre, men det finnes måter å ytterligere å redusere risikoen.

Robitussin

Robitussin er en over disk kaldt medisin som brukes oftest som en hoste suppressant. Robitussin kommer i flere varianter med flere ingrediens formuleringer. De ulike typer av Robitussin behandle brystet lunger, hoste og influensa.

Medisinering Transfer

Alle medisiner overføre over i morsmelk, inkludert kalde medisiner. Forskere undersøke mengden av medikament som overfører i melk i noen tilfeller og evaluere effekten av medikamentet på pleie spedbarn. Ifølge boken Medisiner og Mothers Milk av Dr. Thomas Hale, en av standard bøker detaljering trygge medisiner under amming, er Robitussin vurderes som lav risiko.

American Academy of Pediatrics

The American Academy of Pediatrics (AAP) vurderer resultater fra studier utført på medisiner overføring til amming og gir anbefalinger for sikkerheten til bruk hos ammende mødre. Imidlertid har AAP ikke anmeldt sikkerheten Robitussin spesielt for ammende mødre. Regjeringen byrå Indian Health Service anbefaler Robitussin som en akseptabel kaldt medisin til bruk mens du ammer.

Forsiktig

Mens Robitussin antas trygt for ammende mødre, er forsiktighet fortsatt nødvendig. Robitussin reduserer melkeproduksjonen og mødre som tar medisiner i flere dager på rad bør se sine barn for å sikre at spedbarn er tilstrekkelig næring og ikke får dehydrert.

Minimere risiko

Selv tar Robitussin mens du ammer regnes som trygt, det finnes måter å minimere risikoen ytterligere. Ammende mødre tar Robitussin bør drikke mer vann og sykepleier oftere enn vanlig for å sikre at melkeproduksjonen holder seg høy nok. Ta den laveste effektive dose av stoffet og unngå flere ingrediens medisiner når det er mulig.

Hvordan bruke en TENS Unit til hjelp i Amming

Hvordan bruke en TENS Unit til hjelp i Amming


Aided amming blir et problem for familier adopterer nyfødte og som ønsker å amme adoptivbarnet. Siden mors kropp ikke har gått gjennom de hormonelle endringer i svangerskapet, må hun kunstig stimulere amming gjennom manipulering av nerveender rundt brystvorten. Amming adoptivbarn bringer mor og baby nærmere med naturlig liming, og morsmelk har en rekke helsemessige fordeler til en nyfødt, selv uten råmelk produsert av svangerskapet. Hjelpe amming med en transkutan elektrisk nervestimulering enhet (TENS) er en diskret måte å hjelpe amming for kvinner som er i arbeidslivet hver dag.

Hvordan bruke en TENS Unit til hjelp i Amming

•  Ha på TENS enhet rundt halsen eller livet i en liten pose for enkel tilgang. Enheten er liten, omtrent på størrelse med fire stablede ispinner.

Fest elektrodene til brystene dine på hver side av brystvorten og i tråd med brystvortene. Fest en rød pute og en svart pad til hvert bryst.

Still TENS enheten til muskelstimulering. Du prøver å stimulere nervene i brystet for å imitere en baby dier, noe som vil føre til at kroppen til å produsere Prolaktin, hormonet som kreves for amming.

Slå enheten på i 15 minutter annenhver time døgnet rundt. En mild kriblende følelse bør være alt du føler.

Kontroller for amming med jevne mellomrom. Når melken kommer og du er ennå ikke sykepleier et barn, bruker et sykehus grade brystpumpe for å tømme brystet etter du bruker TENS enhet. Tømming brystene hjelper deg laktat mer.

Hint

  • Sjekk alltid med legen din eller OB / GYN før du forsøker å laktat å sikre bryst helse.

Hva bidrar til å øke Amming med Ølgjær?

Ølgjær har vært brukt som en amming supplement i århundrer i mange land. I dag kan det kjøpes i en kapselform som et vitamin, eller i en pulverform som kan bli lagt til bakevarer og smoothies. Mens noen mødre rapportere en økt mengde gassiness i sine spedbarn når du bruker ølgjær og en større forekomst av gjær infeksjoner, de rapporterer også en markert økning i amming. Selv om den eksakte element av ølgjær som ser ut til å øke morsmelk forsyning er ukjent, amming konsulenter som Kelly Bonyata stor grad tilskriver det til vitaminer og essensielle næringsstoffer som finnes i gjær. Effektiviteten av ølgjær på amming, om noen, har ennå ikke bevist vitenskapelig.

B-vitaminer

En studie publisert i Journal of Nutrition viser at den ledende årsak til lav amming var mangelfull ernæring. Ølgjær gir en ammende mor med en rekke viktige næringsstoffer. De mest fremtredende næringsstoffer i gjæren er fra vitamin B familien og omfatter riboflavin, tiamin, pantotensyre, niacin, folinsyre, biotin, pyridoksin og i noen tilfeller B12.

Protein

Om lag 40 prosent av ølgjær består av komplette proteiner. For hver 1 spiseskje ølgjær er det 8 gram protein. Proteiner er rike på aminosyrer som er avgjørende for vekst og utvikling. Proteiner er en viktig komponent i brystmelk og tilstedeværelsen av komplette proteiner i ølgjær kan bidra til en økning i produksjonen, eller forbedring av kvalitet i melk.

Kosttilskudd Mineraler

Ølgjær er også en verdifull kilde for diett mineraler avgjørende for en mors helse og melkeproduksjon. Ølgjær inneholder betydelige mengder av selen, krom, sink, kobber, mangan, jern, kalium og natrium. Ifølge University of Maryland Medical Center, disse mineralene hjelpe moren i regulering av blodsukker og insulin produksjon.

Dosering

Nøyaktig dosering av ølgjær avhenger av merke og supplerende ingredienser. Kelly Bonyata, amming konsulent og mor, anbefaler å ta 04:57 caplets tre ganger om dagen, eller 1 ½ til 2 ½ ss pulver tre ganger om dagen. Ta ølgjær med et måltid for å minimere gassrelaterte bivirkninger.

Sunt kosthold Foods for amming moms

Sunt kosthold Foods for amming moms


Hvis du er som de fleste mødre, du er engstelig for å miste barnet i vekt så snart du føder. En flott måte å gå ned i vekt er å amme babyen. Amming brenner ytterligere 500 kalorier per dag. Det er viktig å spise riktig mat mens du ammer for å være sikker på at du får riktig næring mens du prøver å gå ned i vekt.

Gjenopprette kroppen din

Kroppen din har mest sannsynlig blitt utarmet av noen viktige næringsstoffer butikker takket være graviditet. Nå som du har gitt fødsel, er det viktig å fylle disse næringsstoffene. Du vil føle deg bedre og være i stand til å gi barnet ditt mer komplett næring gjennom morsmelken.

Ting å spise

Spis et balansert kosthold. Du bør spise minst 1800 kalorier per dag. Hvis du spiser for få kalorier, vil du bli sliten, har dårlig melkeproduksjon og gå ned i vekt for fort (som også fører til dårlig melkeproduksjon).

Spis en diett rik på hele korn, magre proteiner, egg, meieriprodukter, bønner, grønnsaker, frukt og nøtter eller frø (hvis barnelege sier det er greit). Du bør spise litt mer protein enn vanlig for å hjelpe kroppen din gir protein som babyen trenger. Det vil også hjelpe deg å føle deg mett lenger.

Hele korn gir fiber og andre næringsstoffer og samtidig hjelpe deg til å føle full. Frukt og grønnsaker gir tonnevis av viktige vitaminer, mineraler og fiber. Det er best å spise enten friske eller frosne frukter siden hermetisert frukt har ofte mye sukker lagt til dem. Prøv å spise mye av mørkegrønne bladgrønnsaker siden disse er spesielt høy i næringsstoffer, inkludert kalsium.

Du kan spise fisk, men vær forsiktig med å spise det mer enn to eller tre ganger i uken på grunn av potensielle kvikksølvforurensning.

Foods å begrense eller unngå

Det kan være lurt å unngå peanøtter og peanut produkter mens sykepleie selv om dette ikke har vist seg å fullstendig hindre peanut allergier. Du bør begrense koffein til bare én eller to kopper om dagen. Begrenser også dine alkoholholdige drikkevarer. Prøv å drikke noe alkohol fire timer før du skal pleie igjen slik at alkohol ikke vil bli utskilt i morsmelken.

Ta hensyn til din baby

Prøv å ta hensyn til hva du spiser, spesielt hvis du begynner å legge merke til at barnet ditt har tider når han er overdrevent gassy eller ubehagelig. Noen matvarer som er vanlige utløsere av ubehag er meieriprodukter, hvitløk, bønner og brokkoli. Snakk med legen din om å kutte disse matvarene ut hvis du mistenker at de kan være årsaken babyen ubehag.

Vil Amming hjelpe meg ned i vekt?

Vil Amming hjelpe meg ned i vekt?


Det er mange gode grunner til å velge amming, men et vekttap garanti er ikke en av dem. The American Society for pediatri, og American Medical Society både anbefaler fullamming i seks måneder for optimal barnets helse, vekst og utvikling.

Betraktninger

Amming tilbyr et bredt spekter av helsemessige fordeler for både mor og baby, men ikke nødvendigvis hjelpe med postpartum vekttap. Selv om en fersk studie publisert i september 2010 utgaven av American Journal of Medicine, tyder på at amming kan hjelpe en kvinne holde vekten av senere i livet, samt redusere sin risiko for å utvikle diabetes.

Individuelle erfaringer

Eksklusiv amming kan brenne en ekstra 200-600 kalorier per dag, men vekten ikke akkurat smelte av i de fleste kvinner. Dette kan være fordi hormonet prolaktin stimulerer appetitten, samt stimulerer melkeproduksjonen, så en breastfeeding kvinne kan forbruke mer kalorier enn hennes ikke-amming motstykke. Noen kvinner opplever ikke en retur til sin pre-graviditet vekt til de stopper sykepleie.

Trening og ernæring

De fleste kvinner mister postpartum vekt gradvis, og moderat trening kan hjelpe til med vekttap. Spis en sunn, fettfattig diett, med mye fiber og drikke mye vann. Øvelse ikke forstyrrer din evne til å amme.

Konklusjoner

En litteraturgjennomgang viser forskningen er blandet på dette emnet, slik at amming er effekter på vekt og kroppsfett uklart. Personlige erfaringer varierer mye, og noen kvinner faktisk opp i vekt mens du ammer. Vekttap mål bør ikke være en viktig faktor når de vurderer personlig avgjørelse å amme.

Bivirkninger av ursodiol

Ursodiol er et medikament foreskrevet for å forebygge og løse opp visse typer gallestein og å behandle skrumplever. Tilgjengelig under merkene Actigall og Urso og også i generisk form, er ursodiol nyttig for pasienter som ikke trenger å ha sin galleblæren fjernet eller som ikke bør ha kirurgi. Utallige bivirkninger er mulig.

Gastrointestinale bivirkninger

De vanligste bivirkningene forbundet med ursodiol er gastrointestinale og vanligvis er midlertidige. De inkluderer forstoppelse eller diaré, gass, dårlig fordøyelse, tap av matlyst, metallisk smak, magesyke, kvalme og oppkast.

Andre vanlige bivirkninger

Andre vanlige og vanligvis forbigående bivirkninger omfatter hoste, depresjon, svimmelhet, tørr eller kløende hud, tretthet, håravfall, hodepine, søvnløshet, ryggsmerter, muskel eller leddsmerter, nervøsitet, rennende nese, nysing, sår hals og svetting.

Alvorlige bivirkninger

Bivirkninger som krever legehjelp omfatter langvarig diaré, kvalme eller oppkast og sterke magesmerter, spesielt i øvre høyre side. Hyppig vannlating eller smerter ved urinering også bør rapporteres til en lege.

Allergisk reaksjon

Selv usannsynlig, noen mennesker har en allergisk reaksjon på ursodiol. Tegn er utslett eller elveblest, kløe, problemer med å svelge eller pustevansker.

Legemiddelinteraksjoner

Ursodiol kan samhandle med noen andre legemidler og kosttilskudd, inkludert antacida som inneholder aluminium, kolestyramin, clofibrate, kolestipol, medisiner som senker kolesterol, medisiner som inneholder østrogen, og vitaminer og urteprodukter.

Sunneste matvarer for amming

Sunneste matvarer for amming


Ekspertene på womenshealth.gov enige om at amming gir mange fordeler for både baby og mor at formelen fôring ikke gjør. Selv om mange kvinner kan finne ammingen å være en uendelig tilfredsstillende opplevelse, er det en tidkrevende oppgave som krever en ny mor å forbli så flittig i hennes kosthold og ernæring som hun var da hun var gravid. Heldigvis finnes det mange deilige, sunne matvarer som kan hjelpe en ny mamma forsyne seg selv og hennes baby med balansert ernæring de trenger.

Proteiner

Spis tilstrekkelige mengder protein når du er sykepleier til å levere nødvendig næring til både kropp og barnets kropp. Noen kvinner er bekymret konsumere animalske proteiner når de ammer på grunn av veksthormoner, tilsetningsstoffer og giftige nivåer av kvikksølv og andre tungmetaller. Hvis du ikke er vegetarianer, er det ikke nødvendig å eliminere animalske proteiner fra kosten mens sykepleie. Velg kjøtt og fjærfe som har vært organisk matet og fisk som er fersk-fanget i stedet for oppdretts.

WebMD kategoriserer laks som en av de beste mat for ammende mødre fordi den er fullpakket med næring og en viktig type fett som kalles DHA. DHA bistår i utviklingen av din pleie baby nervesystem. I tillegg studier tyder på at DHA i laks kan bidra til å forhindre fødselsdepresjon. Bekymringer om kvikksølv forbruk forårsaker noen ammende mødre for å unngå laks og andre næringsrike seafoods; Men FDA Retningslinjene slår fast at laksen er en lav-kvikksølv fisk og er trygg når konsumert i mengder av ikke mer enn 12 oz. per uke.

Magert kjøtt er anbefalt for ammende mødre fordi det er jern-rik og en god kilde til vitamin B-12. Tilstrekkelige mengder jern og vitamin B-12 vil holde deg fra å bli tappet for energi samtidig møte kravene til omsorg for og pleie spedbarn.

Egg er allsidig og lett å lage mat. De er også en av de få matvarene som gir en naturlig kilde til vitamin D. Vitamin D vil bidra til å holde skjelettet sterkt mens du ammer og vil hjelpe barnet å utvikle sterke bein og tenner.

Magre melkeprodukter som yoghurt, ost og melk er også gode kilder til vitamin D og kalsium. Spise tre eller flere porsjoner per dag som en del av din ernæringsmessige plan.

Belgfrukter som svarte bønner, kidneybønner, linser og peanøtter er en god kilde til protein og jern hvis du er vegetarianer breastfeeding mor, eller hvis du bare ønsker å legge til litt variasjon i kostholdet ditt. Belgfrukter er også billig, noe som kan være en fordel når du justerer til kostnadene ved å ha en ny baby.

Frukt og grønnsaker

Blåbær er sterkt anbefalt for ammende mødre som en måte å møte sine to-serverer daglige behov av frukt eller juice. Blåbær ikke bare gi deg viktige anti-oksidanter, vitaminer og mineraler, men de gir også en energi-raising dose av karbohydrater.

WebMD sier at ammende mødre trenger enda mer vitamin C enn de gjorde mens hun var gravid. Appelsiner er en rask, bærbar snack som vil gi deg den ekstra boost av vitamin C. For en middels dag pick-me-up, nippe litt appelsinjuice når du setter deg ned for å amme babyen din i ettermiddag.

Grønne blader er den sunneste type vegetabilsk en ammende mor kan spise. Spinat, bladbete, sennep greener, grønnkål og brokkoli er alle en god kilde til vitamin A og en ikke-meieri kilde til kalsium. Spise grønne greener kan også myke opp avføring, som er en bekymring for noen barselkvinner.

Korn

Du kan være fristet til å kutte ut karbohydrater når du prøver å miste overflødig baby vekt, men hele korn frokostblandinger, brød, pasta og brun ris vil hjelpe deg å opprettholde energinivået og gi kalorier du trenger for å produsere en tilstrekkelig tilførsel av morsmelk. Hele korn er også rik på folic syrer, som er avgjørende for barnets utvikling under svangerskap og barndom. De leverer også fiber, som kan hjelpe deg å opprettholde regelmessig avføring.

Vann

Drikker minst åtte kopper vann daglig vil forhindre dehydrering, et vanlig problem for ammende mødre, og vil øke din evne til å produsere melk. Unngå brus, kaffe og te mens sykepleie som koffein i disse drikkene vil bli konsentrert i babyens system. Sats på vann i stedet.

Hvordan stoppe Lactating Etter Finishing Amming

Prosessen med å ikke lenger ammende varierer etter hvordan moren slutter å amme. Hvis stoppet brått, kan prosessen involvere mer ubehag. Med gradvis avvenning, kan vanskelighetene være minimal. Det finnes en rekke teknikker for å bruke hjemme som vil bidra til å gjøre en myk overgang fra amming til ikke lenger ammende. Det er valget av hver enkelt mor når du skal stoppe ammingen. Jeanne L. Ballard, MD fra University of Cincinnati Children Hospital tilbyr praktiske råd om hvordan å stoppe ammende uansett situasjon.

Bruksanvisning

Bråstopp

Bruk en brystpumpe å uttrykke bare nok melk til å lindre ubehag og brystspreng. Må ikke tømmes brystene.

Legg kalde kompresser eller ta en kald dusj for å lindre smerten etter pumping. Plassere kål blader inne i BH i ca 20 minutter hver fire til seks timer er også nyttig.

Pump sjeldnere; melk forsyning stadig synker.

Fortsett denne gradvis syklus før kroppen slutter å produsere melk.

Sage og mynte-te er naturlig rettsmidler for å hjelpe fremskynde prosessen. Sudafed er også kjent for å fungere bra, men bør ikke tas av kvinner med hypertensjon. Ta en dose på 60 mg daglig.

Gradvis Avvenning

Pass på at barnet er komfortabel med å bruke en flaske eller kopp i stedet for brystet.

Sakte kutte ned på antall bryst feedings. Start ved å slippe en foring på en gang.

Vent en uke, hvis mulig, før slippe en annen fôring. Dette gjør at både babyen og mors melk forsyning tid til å justere.

Redusere varigheten av hver fôring, noe som vil øke tiden mellom feedings.

Vær tålmodig; denne gradvise prosessen vil tillate morsmelk forsyning å sakte avta. Det tar vanligvis fire til seks uker å fullstendig stoppe ammende, men tiden kan variere avhengig av avvenning prosessen.

Tips og advarsler

  • Avvenning ikke bare er en vanskelig prosess for mødre, men også for babyer. Foreldre ekspert, Heidi Murkoff, foreslår å være tålmodig med babyen din og gi henne masse ekstra kjærlighet og kos mens avvenning, spesielt hvis du har til å stoppe brått.
  • Dersom det under avvenning prosessen du er ekstremt oppblåste og har også feber og influensalignende symptomer, bruke Tylenol og varm dusj for å lindre smerten. Hvis symptomene ikke avtar i løpet av 24 timer bør du kontakte legen din så sjansen for infeksjon eller komplikasjoner er høy.

Amming og Vaginal gjær infeksjon

Amming og Vaginal gjær infeksjon


Vaginal gjær infeksjoner kan være problematisk; men de kan være spesielt plagsom under amming stadium av en mors liv, som en vaginal gjær infeksjon kan også føre til trost for mor og baby. Forstå symptomer og behandlinger for både mor og baby kan hjelpe lindre noen ubehag og stress.

Gjær infeksjoner og trost

En overvekst av candida albincans --- sopp ansvarlig for gjær infeksjoner --- kan føre til vaginal gjær infeksjoner og også trost i breastfeeding mor. Finnes i skjeden, brystvortene, munn og babyens diapered område, trives candida albicans i fuktige, mørke omgivelser. Selv om candida albicans er alltid til stede i kroppen, sykdom, graviditet eller bruk av antibiotika kan føre til et overskudd av dette gjær. Når en ammende mor utvikler en gjær infeksjon, er sjansen stor for denne infeksjonen vil være tilstede i andre Ares av kroppen, for eksempel brystvortene, som kan føre til en infeksjon i babyen også.

Identifikasjon

I tillegg til symptomer på vaginal gjær infeksjoner, for eksempel svie eller kløe på kjønnsleppene, kan en kvinne oppleve plutselige smerter i brystvortene som varer gjennom fôring, eller kløende eller brennende brystvorter med en candida albicus vekst som også har smittet brystvortene i form av trost. Berørte brystvorter kan se rød, skinnende, flassende eller selv har små blemmer. "The Breastfeeding Svar Book" råder til å se etter spor av hvit sopp i foldene av brystvorten eller bryst, eller sprukne brystvorter. En infisert diende barnet kan også ha hvite flekker på hans tannkjøttet, kinn, gane eller tunge. Også, bleie utslett, gassiness eller generell fussiness er alle tegn på trost og at gjæren har spredt seg til babyen.

Behandling av mor

Å behandle vaginal gjær infeksjoner og trost, har en mor flere alternativer. Dr. William Sears sier en mor som ammer kan trygt behandle henne gjær infeksjon på tradisjonell måte ved hjelp av over-the-counter gjær infeksjon kremer eller reseptbelagte stoffet Diflucan. Sears sier det er viktig, men å behandle brystvortene hvis det viser seg at gjæren har spredt seg til brystvortene. Over-the-counter behandlinger som klotrimazol (Lotrimin eller Mycelex) eller mikonazol (Mycatin eller Monistat-Derm) kan brukes på brystvortene etter feedings to til fire ganger om dagen. Bruke inntil symptomene har ryddet opp i to dager.
Disse medikamentene er trygge å ta mens pleie og påvirker ikke en kvinnes evne til å amme.

Behandling av baby

Når en mor har en vaginal gjær infeksjon som også infiserer brystvortene i form av trost, ofte, trenger barnet å bli behandlet også. Behandling for et berørt babyen er lik som for moren. Orale flytende reseptbelagte behandlinger som Klotrimazol, Miconazole og Fluconazole har vist seg å være effektiv i doser spedbarn. I tillegg kan Genetian fiolett være en nyttig over-the-counter middel.

Forebygging / løsning

Når trost eller en vaginal gjær infeksjon oppdages, ta forholdsregler slik at trost ikke oppstår på nytt eller spre seg til andre familiemedlemmer. Vask hendene nøye, spesielt etter bleie endringer og bruk av toalettet. Kok alle kunstige brystvorter i 20 minutter en dag, inkludert alle brystpumpedeler. Bruk tørkepapir og engangsammeinnlegg, og kast etter ett bruk. Endelig hvitvaske alt som kommer i kontakt med mor og baby i veldig varmt vann og bære en ren bra hver dag.

Hva er ursodiol?

Ursodiol, også kjent som ursodeoxycholsyre, er en sekundær gallesyre anvendt under fordøyelsen å behandle fett. Ursodiol syntetiseres som en reseptbelagte medisiner og solgt under forskjellige navn, blant Actigall, Urso, Urso 250, Urso Forte, Urso DS og Ursosan. Ursodiol brukes primært til å oppløse kolesterol gallestein og for å hindre dem i overvektige personer på raske vekttap programmer. Det kan også regulere kolesterolnivåene ved å hemme produksjonen i leveren og dens absorpsjon i tarmen. Dessuten er ursodiol noen ganger brukt til å behandle primær biliær cirrhose, en autoimmun leversykdom forårsaker gallegangene bryte ned.

Bruk for gallestein

Ursodiol sin hovedoppgave er å oppløse gallestein hos pasienter som ikke er kandidater for en kolecystektomi (kirurgisk fjerning av galleblæren, den vanligste behandlingen for gallestein). Det fungerer bare på noncalcified gallestein med en høy andel av kolesterol i sine makeup (kjent som "floaters" eller "flytende steiner"). Det kan også hindre at disse gallestein fra forming i overvektige mennesker på dietter designet for hurtig vekttap. Ursodiol kan ikke brukes til å behandle andre gallestein, inkludert radiolucent galle pigment steiner eller radioopake steiner.

Effektivitet

Ursodiol effektivitet varierer sterkt mellom pasienter. Flere faktorer påvirker resultatet, blant annet en pasients vekt, aktivitetsnivå, kosthold, og størrelsen og sammensetningen av gallestein. Vanligvis tar flere måneder til et år, har de fleste studier har funnet at om lag to tredjedeler av pasientene vil oppleve fulle oppløsning av sine gallestein. De fleste andre vil se sine gallestein krympet betraktelig. Halvparten av folket foreskrevet ursodiol har gallestein tilbakefall innen fem år. Høy forekomst av gallestein tilbakefall med ursodiol og andre ikke-kirurgiske behandlinger er hvorfor cholecystectomies er den foretrukne behandling for pasienter som kan gjennomgå prosedyren.

Indikasjoner

Ursodiol kapsler eller tabletter tas oralt sammen med et måltid. Doseringsmengder vil variere, slik pasientens fysikk og diett må tas i betraktning, så vel som størrelsen av gallesten. Hvis du glemmer en dose, ta den så snart du husker. Eller, hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den forrige og gjenoppta normalt med påfølgende dose. Ursodiol resepter generelt vare i minst flere måneder, så det kan ta så lang tid for resultater. Regelmessige legebesøk vil være nødvendig for å overvåke utviklingen av gallestein sammenbrudd, og noen ganger for å sjekke leverfunksjonen. Oppbevar ursodiol ved romtemperatur, på et tørt sted, utilgjengelig for barn.

Advarsler

Ursodiol kan samhandle med flere legemidler. Ikke ta ursodiol med aluminiumbaserte antacida (som mylanta og Rolaids). Disse, så vel som gallesyre avsondringsmidler medisiner, i betydelig grad kan redusere effektiviteten av de ursodiol. Tar estrongen kosttilskudd, p-piller eller noen lipidsenkende medikamenter i forbindelse med denne medisinen kan negere sine effekter. Alltid legen din om eventuelle medisiner eller kosttilskudd du tar. Ursodiol er ikke kjent for å ha noen mat eller drikke interaksjoner. Mens antas å være trygt for gravide og ammende kvinner, er ursodiol fortsatt ikke anbefalt i slike situasjoner, det er heller ikke godkjent for bruk av barn.

Bivirkninger

Ursodiol er kjent for å forårsake mange mindre bivirkninger. Disse inkluderer magesmerter, kvalme, diaré, forstoppelse, oppkast, gass, metallisk smak, utslett, kløe og hodepine. Et utslett eller elveblest kan være et tegn på en allergisk reaksjon. Flere alvorlige bivirkninger kan oppstå. Du bør fortelle legen din om dem umiddelbart dersom du opplever dem. Disse kan omfatte smertefull vannlating, grumsete eller blodig urin, blodig oppkast, sår hals, kronisk hoste, kortpustethet, svimmelhet, økt hjertefrekvens, feber, brystsmerter, muskel- og leddsmerter, hovne kjertler og vedvarende svakhet.

Er Perioder Uregelmessig Hvis Amming?

Er Perioder Uregelmessig Hvis Amming?


Opplever uregelmessige perioder under amming er ikke uvanlig, og forekommer i nesten alle kvinner som ammer sine babyer. Omfanget av dine uregelmessige eller fraværende perioder avhenger av hvor lenge du amme og nivået på dine postpartum hormoner.

Time Frame

Siden hver kvinnes kropp reagerer forskjellig på amming, varierer tidsrammen for normal avkastning av mensen. Noen kvinner kan få sine perioder etter tre eller fire måneder, og andre kanskje ikke får en menstruasjon i seks måneder eller mer, mens du ammer. Noen ganger vil mensen ikke kommer tilbake før du har sluttet å amme helt, selv om de fleste kvinner opplever retur av sine perioder når deres babyer begynner å sove gjennom natten.

Betydning

Amming fører til forstyrrelser i eggløsning, noe som fører til at perioder å bli uregelmessig. Melkeproduksjon øker hormon, prolaktin, som undertrykke eggløsning og bidrar til uregelmessig eller fraværende perioder.

Misforståelse

Mange kvinner har vanlig misforståelse at siden deres perioder er uregelmessig eller fraværende under amming, kan de ikke bli gravid. Selv om fruktbarheten reduseres når du ammer, er du ikke gjengis helt infertile. Hvis muligheten for å bli gravid mens du ammer bekymringer deg, diskutere prevensjon alternativer med helsepersonell.

Amming og hyperglykemi

Amming og hyperglykemi


Hyperglykemi, eller høyt blodsukker, presenterer helserisiko for gravide og ammende mødre, og det kan påvirke sine babyer. Høyt blodsukker indikerer metabolsk syndrom, svangerskapsdiabetes og type 2 diabetes. Helsepersonell anbefaler amming når det er mulig for både babyer og mødre, da det gir mange helsemessige fordeler for begge, herunder å bidra til å håndtere høyt blodsukker hos mødre og bidra til å forebygge utviklingen av diabetes hos barn senere i livet. Type 1 diabetes også utgjør en risiko for å heve den nyfødtes blodsukkernivå.

Hyperglykemi

Type 2-diabetes, svangerskapsdiabetes og metabolsk syndrom er alle forårsaket av insulinresistens. Generelt, produserer kroppen nok insulin, men det er ineffektiv i å kontrollere blodsukkernivået. Disse typer blodsukkerproblemer styres av kosthold, livsstilsendringer, muntlig medisiner og noen ganger insulin. De er vanligvis utviklet i voksen alder, og kan utvikle seg som følge av graviditet, men også fra andre faktorer og kan bare bli forverret av graviditeten. Type 2 diabetes er i økende grad blir diagnostisert hos barn. Type 1-diabetes er et resultat av insulin ikke blir produsert krever insulininjeksjoner.

Blodsukker og Nyfødte

Høyt blodsukker kan utløse en høyere insulinrespons hos spedbarn i utero som kan føre til en lavere blodsukkernivå når babyen er født. Noen ganger kan ingen behandling er nødvendig, som barnet justerer; men noen ganger de trenger å bli gitt glukose gjennom en IV. Mødre med eksisterende type 1 diabetes eller som utvikler svangerskapsdiabetes må overvåkes i løpet av svangerskapet, og babyene blir overvåket for et par uker etter levering.

Fordeler for barnet

Amming i minst en uke, har vist seg å gi i det minste noen nytte for spedbarn blodglukosenivåer, selv ammer lenger er foretrukket, og det er foreslått at minst ni måneder er ideelt. Type 1 diabetes, type 2 diabetes og svangerskapsdiabetes øke sjansen for at akutt leveranser kanskje må utføres, noe som kan forstyrre den vellykkede etableringen av amming. Både formel og kyr melk har vist seg å øke sjansene for at et barn vil utvikle type 2-diabetes når de vokser opp.

Fordelene for moren

Amming er svært nyttig for nye mødre som det bidrar til å senke blodsukkeret. Amming krever en betydelig kalori utlegget og kan bidra til en ny mor ned i vekt. Dette kan redusere sjansene for å utvikle metabolsk syndrom som igjen minsker sjansene for å utvikle type 2 diabetes senere.

Andre faktorer

Fordelene ved amming kan motvirkes av andre helserisiko. Fedme, røyking og mangel på mosjon kan alle bidra til blodsukker kontroll problemer. Alder er en annen indikator, som mange mødre som utvikler svangerskapsdiabetes er eldre når de blir gravide.