Digidexo.com

Hva er en osteopat doktor?

Hva er en osteopat doktor?


Osteopatisk leger (DOS), som leger (MDS), studerte medisin i fire år; de er lisensiert til å utføre medisin, foreskrive medisiner og utføre kirurgi. I tillegg osteopatisk leger gjennomgå 300 til 500 ekstra timer med opplæring i praktisk hands-on manuell medisin og muskel- og skjelettsystemet. Deres tilnærming er å hele pasienten, snarere enn bare komponentsystemer og organer.

Historie

Osteopati ble grunnlagt etter den amerikanske borgerkrigen av Dr. Andrew Taylor Still, en amerikansk lege som ble forskrekket over de medisinsk praksis han observerte under krigen. Han begynte American School of Osteopati i 1892 for å fokusere på forebyggende medisin, kroppens naturlige evne til å helbrede seg selv, og viktigheten av muskler og bein i overordnede organ helse.

Osteopatisk manipulerende bevegelse

De manuelle hands-on trening osteopater motta tillater dem å vurdere helse og funksjon av muskler og underliggende bein. Det gjør dem også til å bruke informasjonen til å stille diagnoser for å behandle sykdommer og skader. De gjør ikke kiropraktikk-lignende manipulasjoner.

Forekomst

I 2007 var det mer enn 41.000 osteopatisk leger i USA, som er om lag fem prosent av lege befolkningen. Osteopatisk medisinske skoler trene DOS i primærhelsetjenesten medisin, så over 50 prosent av osteopater øve på grunnleggende områder, som for eksempel obstetrikk og gynekologi, pediatri og indremedisin.