Digidexo.com

Rensing av tarmene

Intestinal rensing dietter

Den beste renset for innvoller er en som vil tømme dem ut, så vel som å fjerne giftstoffer fra vevet. The Master Cleanse er designet for å gjøre nettopp dette. Rens består av faste på en spesielt forberedt kosthold samt skylle ut innvollene. Colonics kan tas i løpet av denne dietten for å legge til et ekstra nivå av avgiftning til tykktarmen. Effektene av den raske og rens kan være intense først før de blir enklere. Vær forsiktig når du gjeninnføre matvarer for å beskytte din gut og merke Foods 'effekter.

Fasting

Fasting er en utmerket måte å starte rensing av tarmen. Når du faster, du dramatisk redusere eller slutte å spise. Dette reduserer mengden av mat saken i tarmen. Når det kombineres med andre tiltak som tas som flushing colonics, resulterer det i en renset ut mage-tarmkanalen. En populær faste teknikk er Master Cleanse. Rens gir kalorier gjennom lønnesirup, og det er i utgangspunktet en klar væske du livnære på ca 10 dager.

Protokoll

Protokollen for Master Cleanse er som følger. Hver dag i rens du begrense inntaket til 1200 kalorier som forbrukes fra en lemonade blandingen. The lemonade er laget av sitronsaft og lønnesirup blandet med en klype cayenne pepper i noen liter vann. Denne drinken er alt du vil forbruke over 10-dagers periode. Samt begrense din diett, du også drikke en lakserende te eller en saltvann flush som bidrar til å vaske ut kolon. Etter 10 dager med denne kombinasjonen av kosthold og flushing, eliminere deg alt restavfall fra deg kolon. Den sekundære effekten av denne dietten er at du også fullstendig kutte ut andre stoffer, som koffein og alkohol.

Effekter

De første dagene av denne dietten er ofte ganske vanskelig som folk rapporterer sult og hodepine. Folk som gjør det gjennom den innledende fasen rapporterer det blir enklere og at på slutten av 10 dager, de ikke bare har gått ned i vekt, men føler ren og oppfrisket. Mange rapporterer å ha negative effekter for mat som de begynner å spise igjen. Dette rens fungerer også som en eliminasjonsdiett. Når du ikke spiser mat i 10 dager, effekten at enkelte matvarer har på deg stoppe. Når du gjeninnføre dem til spising diett, legger du merke effektene du ikke hadde tidligere bemerket.

Colonics

En colonic er en prosedyre hvor en slange føres inn i rektum for å spyle ut i kolon. Varm saltvann eller forskjellige urteblandinger er pumpet forsiktig inn i tykktarmen, og deretter suges ut. Dette gjøres flere ganger for å fjerne avføring som kan ha blitt påvirket på tykktarmen fôr. Når dette er gjort i forbindelse med Master Cleanse, kan det være avgiftende. The Master Cleanse tømmer kolon mens colonic spyler slimhinnen.

Eating

Folk rådes til å ta sin tid når du gjenopptar sitt normale kosthold. Over rensing perioden, krymper mage-tarmkanalen og motilitet bremser. Hvis det er vanskelig å fordøye mat er innført umiddelbart, kan det resultere i magesyke. Start med å spise supper og juice, arbeider veien tilbake til fast føde.

Hvordan å tømme tarmen og Colon

Tarmene og kolon er svært viktige deler av menneskekroppen. Sammen disse organene hjelpe kroppen utføre sluttfasen av eliminering, samt gjengi eventuelle gjenværende næringsstoffer fra maten og rense kroppen for giftstoffer. Når mat kommer inn i kroppen det begynner straks en fremgangsmåte for å bryte ned. Fra magen, maten går til kolon, hvor næringsstoffene er ment å bli absorbert. Men når slimhinnen i tarmen blir belagt med overflødig slimete genereres fra et usunt kosthold, tarmen kan ikke absorbere næringsstoffer som effektivt. Dermed er mye behov for vitaminer og mineraler ofte gått inn på tykktarmen. Du kan ta forebyggende tiltak ved å bruke denne fremgangsmåten for rensing.

Hvordan å tømme tarmen og Colon

•  Bland opp din diett. Det finnes flere ulike tilnærminger til kosttilskudd endring. I tillegg til et sunt kosthold, kosttilskudd, slik som eple pektin, hvete gress og psyllium frø skall, kan brukes til å fremme tarmfunksjonen, lindrer slimhinner og letter galle utskillelse. Bruk disse kosttilskudd for å bidra til å forberede kroppen for en rensing diett.

innlemme mer fiber i kosten endres. I tillegg til kosttilskudd og diett-additiver, fiber er en viktig del av tykktarms og intestinal rensing. Ifølge Federal Drug Administration (FDA), er fiber nummer én kost tiltak for å forebygge kreft i tykktarmen. Grønne grønnsaker og frukt, samt hvitløk vil bidra til å rense kroppen. Kostfiber er også tilgjengelig på stoff butikker og helsekostbutikker. I tillegg er det viktig å øke inntaket av fluider, slik som vann og juice. Kombinasjonen av væske og fiber fungerer som en høy drevet skrubbe til tarmen og tykktarm, presser ut rusk igjen fra usunne så vel som den vanlige kolon og tarm oppbygging forårsaket av aldring.

Hvis alt annet mislykkes, kan du prøve over-the-counter tykktarm og tarm rensing produkter. Natural Healing dag, en alternativ helsemagasin, og tilbyr en omfattende gjennomgang av flere populære kolon rensing produkter på sin hjemmeside. The Perfect rens av Garden of Life, Puristat av Abbott Industries og Colpurin av Huntington Nutraceuticals er blant sine anbefalte renseprodukter. Det finnes imidlertid en rekke andre anerkjente merker tilgjengelig på helse og narkotika butikker over hele landet.

forstå at for langtidshelse er det viktig å rense regelmessig og som omfatter rensing av tarmen samt tarmen og kolon. Etter under kosttilskudd endringer som fremmer rensing av tarmen og deretter tykktarmen, prøve faste å hjelpe rense tarmen. Den vanligste form av faste for kolon, intestinal og tarm rensing omfatter inges ingen matprodukter for en tidsperiode. Imidlertid er utvannet juice og vann ofte forbrukes i kvantum for å hjelpe kroppen i eliminering og de mest grunnleggende livsviktige funksjoner. En 24-timers rask er generelt trygt, men alle med diabetes eller annen medisinsk tilstand bør søke råd fra en lege før du begynner en fort.

Vet at å bryte en rask er like viktig som begynner en. Den siste fasen av tykktarm og tarm rensing er å gjeninnføre kroppen til sunn mat. Jo lenger den raske, jo saktere kroppen bør gjeninnføres til fast føde. Bryte en rask med små myke deler av tørt mat og gradvis bygge opp igjen til ditt vanlige kosthold.

Hint

 • Søk medisinsk hjelp hvis langsiktig tarm problem, s slik som forstoppelse eller diaré, er utbredt.

Naturlig Kolon stimulerende Rensing

Tykktarmen er en av kroppens renseorganer, sammen med nyrer, lever, hud og lunger, melder Patricia Bragg i sin artikkel "Fasting for Detox" på Pure Inside Out nettside. Tykktarmen renser kroppen ved å eliminere avføring og andre skadelige stoffer som akkumuleres i kroppen. Naturlig kolon rensing stimulerer tarmen slik at orgelet utfører jobben sin mer effektivt.

Øvelse Mer

Trening er en av de beste måter å rense kolon. The Mayo Clinic sier i sin artikkel "forstoppelse" at fysisk aktivitet stimulerer tarmaktiviteten. Gjennom en serie av muskelsammentrekninger i tykktarmen, fordøyd maten går gjennom fordøyelseskanalen. Hvis muskelaktivitet er svak, oppstår forstoppelse. Forstoppelse er definert av Mayo Clinic som sjelden avføring tre ganger i uken eller mindre, hard, tørr avføring eller anstreng under eliminering. Trening lindrer forstoppelse og får tarmmusklene fungerer bedre. Enhver type trening er nyttig. Walking er ofte anbefalt som en trygg, lav effekt form for aerobic trening.

Spis Fiber

En annen måte å stimulere kolon er med high-fiber matvarer. Disse matvarer inneholder grønnsaker, hele korn, bønner, belgfrukter og frukt. Fiber er et viktig næringsstoff for sunn kolon, sier Mayo Clinic. The fiber holder kolon flytte ved å legge mer bulk eller volum til avfallsstoffer. Dette gjør avfall store og myke, slik at de lett kan flyttes av muskelsammentrekninger. Den "forstoppelse" artikkelen anbefaler også 20-35 gram fiber hver dag. Fiber supplement, for eksempel fibercon, er også tilgjengelig. Mengden fiber du trenger avhenger av din vekt, alder, fysisk aktivitetsnivå og andre variabler.

Vann

En annen måte å stimulere kolon er med væsker. Fluider hjelp av tykktarmen ved smøring av fordøyelseskanalen. Væskene hjelpe matvarer og avfall beveger seg jevnt gjennom fordøyelsessystemet. Væsker også vaske bort giftstoffer og avfall fra vev og organer. Væsker også gjøre avføring vassen og hindrer forstoppelse, rapporterer Mayo Clinic. Drikk minst 64 gram vann hver dag, foreslår American Dietetic Association. For å stimulere kolon rensing, drikke vann, fruktjuice eller grønnsaksjuice i løpet av dagen. Koffein og alkohol bør reduseres eller unngås. Disse drikker kan faktisk føre til dehydrering, rapporterer Mayo Clinic.

Detox med Kolon Rensing Urter

En detox med kolon rensing urter er effektiv i å fjerne bygget opp avfall fra tarmen og kolon for en sunnere livsstil. Naturlige urter er trygge å bruke, og et kolon rens bør gjøres minst en gang i året for å fjerne buildup. Holde kolon ren vil forbedre generelle helse og energinivå.

Rensende urter

Rensende urter fungerer på samme måte som avføringsmidler, stimulere tarmen og tykktarmen for å fjerne avfall og giftstoffer gjennom avføring. Naturlige urter er trygge å bruke, og kan finnes på helsekostbutikker. Ta urt som anvist, helst på dinner. Start med en kapsel om dagen, og øke med en kapsel før avføring er hyppig i løpet av kolon rensing program.

To rensende urter som brukes ofte i løpet av et kolon rens er cape aloe blad og Senna. Cape aloe blad er relatert til aloe vera-planten, og dens høye fiberinnhold bidrar til å fjerne oppbygging fra tykktarmen og tarmene. Senna er en populær kolon rensing urt, som stimulerer tykktarmen for å fjerne avfall.

Absorberende Urter

Andre kolon rensing ingredienser inkluderer absorberende urter. Disse naturlige urter trekke ut urenheter fra tykktarmen og fjerne dem gjennom avføring. Absorberende urter er også gunstig for å redusere betennelse i tykktarmen. I motsetning rensende urter, må disse urtene være hadde med en tom mage. Absorberende urter er mer grundig i sine rensing av tarmen og kolon vegger, og kan gjøres så ofte som nødvendig hver dag for tilstrekkelig rengjøring.

To populære valg av absorberende ingredienser er aktivt kull og bentonitt leire. Leiren trekker ut giftstoffer, avfall og parasitter fra tarmen og kolon vegger, og er trygg å bruke ofte hele dagen. Charcoal fungerer på samme måte, ved at det absorberer giftstoffer fra tarmen og renser tarmen.

Disse bestanddeler må forbrukes med juice eller vann for å hindre forstoppelse, da de absorberer vann i tarmen og kolon. Bland en spiseskje av leire eller kull med åtte gram vann, og drikke. Konsumere en ekstra åtte unse glass vann for å gi rikelig med fuktighet til kroppen. Ta kosttilskudd med en åtte gram glass vann, etterfulgt av en ytterligere glass etter hver dosering.

Hva Urter kan du bruke til å rense kolon?

Hva Urter kan du bruke til å rense kolon?


Kolon er en del av tykktarmen og fordøyelseskanalen. Alt du spiser må passere gjennom kolon. Kolon rensing er gjort for å tømme ut giftstoffer og oppsamlet avfall før de føre til helseproblemer. Det er mange urter som kan hjelpe deg med din kolon rens.

Slik fungerer det

Kolon rensing fungerer ved å skylle giftstoffer ut av fordøyelseskanalen ved å fremkalle løsere tarmer og muligens diaré. Vær svært forsiktig under kolon rensing for å drikke rikelig med vann, slik at du ikke blir dehydrert. Noen kolon rensing dietter inkluderer å spise en diett rik på fiber, frisk frukt og grønnsaker, som er alltid sunt.

Symptomer

Hvis du føler deg svak, vektet ned eller oppsvulmet det kan være at fordøyelsessystemet trenger et løft fra et kolon rens. Kolon rensing sies å hjelpe med plager som astma, allergi og leddgikt. Selv om mange mennesker regelmessig gjør kolon rensing, bør du definitivt sjekke med et kolon rens ekspert eller lege før du blander eller tar noen urter på egen hånd. Kolon rensing urter kan blandes og settes i kapselform eller nedsenket i en te. Noen urter kan brukes til å legge smak til matvarer.

Lakserende effekt

Følgende urter har en lakserende effekt, noen effekter er milde og andre er sterke.

Aloe vera brukes til å avlaste forstoppelse og berolige tarmen; det er en naturlig klyster. Aloe vera er en sterk avføringsmiddel. Ikke bruker aloe vera hvis du er gravid.

Linfrø inneholder fiber og sunne omega oljer; Det gir næring til cellene og reduserer betennelse. Den har en mild avførende effekt.

Senna blad er et avføringsmiddel. Når du drikker det som te, vil du merke mye løsere avføring og muligens diaré innen 10 timer. Senna blad er et sterkt avføringsmiddel.

Psylliumskall mykner fekalt stoff fanget i tarmene ved å produsere fiber og vann i tykktarmen. Dette er en mild avføringsmiddel.

Seaweed hjelper som en krakk softner, men har også viktige næringsstoffene kroppen din trenger. Den har en mild avførende effekt.

Svetter ut giftstoffer

Det er urter er krydder som kan hjelpe deg til å svette ut giftstoffer. Cayenne pepper er en blod purifier og bidrar svette ut giftstoffer. Ginger frisker pusten og hjelpemidler i fordøyelsen. Det hjelper også rense kroppen for giftstoffer ved å indusere svette.

Hjelpemidler i fordøyelsen

Noen urter hjelpe på fordøyelsen og berolige og lindre magesmerter og gass. Kamille blomst kan lindre ubehag i magen og hjelpe med irritabel tarm syndrom. Fennikel frø holder pusten frisk, reduserer gass og lindrer magesmerter. Ginger frisker pusten og hjelpemidler i fordøyelsen. Det hjelper også rense kroppen for giftstoffer ved å indusere svette. Kale bidrar til å hindre oppblåsthet og inneholder glutamin som forebygger kreft i fordøyelsessystemet. Persille hjelpemidler i fordøyelsen og frisker pusten. Det fungerer også som et vanndrivende og bidrar til å rense nyrene. Peppermynte lindrer fordøyelsesbesvær og hjelper til med spenning og hodepine.

Gi Næringsstoffer

Noen urter ernære celler og gi næring. Linfrø inneholder fiber og sunne omega oljer; Det gir næring til cellene og reduserer betennelse. Grønn te detoxifies kroppen. Den inneholder cathechins som vil knytte til molekyler til å avgifte og fjerne oksidanter fra systemet, og det gir også næringsstoffer. Seaweed hjelper som en krakk softner, men har også viktige næringsstoffer som kroppen din trenger.

Avgifte

Noen urter avgifte og rense kroppen for bakterier / parasitter eller virus. Hvitløk er bra for å drepe bakterier og rensing av tarmen og er bra for behandling av viruset som forårsaker vorter. Golden segl stopper hevelse i tarmen og dreper bakterier. Grønn te detoxifies kroppen. Den inneholder cathechins som festes til molekyler til å avgifte og fjerne oksidanter fra systemet. Lakris rot er en detox. Det kan bidra til å fjerne giftstoffer fra leveren og blodet. Gresskar frø eliminerer parasitter. Gurkemeie er en anti-sopp og fungerer som en blod purifier. Malurt pulver bidrar til å fjerne parasitter.

To ukers Detox Diet

Starter en to-ukers detox diett krever nøye planlegging og noen samråd med helsepersonell. Selv om denne guiden ikke vil skissere eller godkjenner en bestemt detox diett program, vil det gi grunnleggende strategier for mat, drikke og fiber inntaket.

Advarsel

Ifølge Health24.com ("Health 24"), bør vitaminer og kosttilskudd tas før du starter en detox diett program samt i løpet av programmet og umiddelbart etter ferdigstillelse. I tillegg til å ta kosttilskudd, er tilstrekkelig hvile også sterkt oppmuntret. Uavhengig av type to-ukers detox diett programmet du ønsker å begynne, er det en rekke grunnleggende strategier som vil hjelpe eliminering prosessen.
Det er alltid best å konsultere en medisinsk faglig om kosttilskudd restriksjoner og antall kalorier som bør forbrukes (helsepersonell kan gjøre en beslutning basert på din alder, vekt, høyde og kjønn).

Foods

I løpet av to-ukers detox program, unngå sukker, meieriprodukter, hvete og gluten. I stedet for disse matvarene, legge friske eller frosne frukter, friske grønnsaker, ris og annet korn, bønner, nøtter og frø. Bruk olivenolje og krydder som vegetabilske salt, havsalt, og tamari å legge smaken.
Lag variasjon med hvert måltid og avverge kjedsomhet i løpet av to-ukers detox program ved å planlegge måltidene på forhånd. For eksempel spise en bolle med brun ris med ferske grønnsaker strødd med gresskarkjerner og olivenolje.

Drikkevarer

I løpet av to-ukers detox program, unngå kaffe, brus, sukkerholdige drikker, kunstig søtet diett drikker og sportsdrikker. I stedet for disse drikker, drikker te inkludert grønn og hvit, vann, sitron vann, rene usøtet frukt og grønnsaker og ris melk.
Under detox program, sørg for å drikke minst åtte glass varm eller romtemperert vann per dag. Varmt vann hjelper til å rense kroppen. For variasjon, legg sitron å tone nyrene, lime å tone leveren din, oransje for vitamin C eller kiwi for vitamin C.

Fiber-Intake

Når detoxing, er det viktig å rense ut tarmen. Ifølge Health24.com ("Health 24"), "Frisk, rå, skrellet frukt og grønnsaker, tørket frukt, wholewheat brød, høy-Bran frokostblanding, havre, brun ris, wholewheat kjeks og snacks brød er gode kilder for fiber."
Nettstedet anbefaler også soaking tørket frukt i varmt vann over natten slik at vannet for å nå en byll og deretter småkoke i hele natt. Legg honning for smak. Kompliment med frisk frukt og havregrøt for en deilig, fiberrik frokost.
Til lunsj, bruke en kombinasjon av fiberrike grønnsaker som agurk, rød, grønn og gul paprika, bønnespirer, gulrøtter, sopp, babygresskar og selleri.

Hvordan å miste 10 pounds veldig raskt

Vekttap er en utfordring for millioner av mennesker rundt om i verden. Mer enn ¾ av voksne i USA ble funnet å være overvektige i 2008, ifølge Centers for Disease Control. Dårlige matvaner og mangel på mosjon har bidratt til den voksende befolkningen av overvektige voksne, og mange mennesker har ingen motivasjon til å forbedre sin helse miste vekt kan være en kamp, ​​men med litt hardt arbeid og engasjement, Shedding 10 pounds kan sette deg godt på vei til bedre helse på kort tid.

Hvordan å miste 10 pounds veldig raskt

Hvordan å miste 10 pounds veldig raskt

•  Snakk med legen din før du starter noen vekttap programmet. Legen din vil gi deg en fysisk å konstatere at ingen medisinsk tilstand har forårsaket vektøkning, og vil sørge for at du er frisk nok for fysisk aktivitet.

Vei deg om morgenen du ønsker å starte din diett. Den beste tiden å gå på vekten er første om morgenen, før du kler og før frokost. Du kan også ta et sett med målinger for å se hvordan kroppen din form endres med vekttap. Måle overarmen, din byste, midje, hofter og øvre lår, og bemerker dine mål, slik at du kan sammenligne dem med de endelige resultatene.

Eliminer dreven sukker fra kostholdet ditt. Produkter som kaffedrikker og brus er fulle av tomme kalorier, og fjerne dem fra kosten kan spare hundrevis av kalorier om dagen. Hvis du ønsker å ta det et skritt lenger, kan du begrense inntaket av karbohydrater som hvitt brød og pasta. Karbohydrater brytes ned i kroppen, og konvertere til sukker, så reduserer karbohydrater fra kosten din kan få fart på vekttap.

Konverter deg selv til en grønnsak eller juice diett. Inntar ingenting, men ferskpresset juice og grønnsaker i noen dager vil hjelpe kroppen din skylle ut giftstoffer og rense ut tarmene, som begge kan hjelpe deg å miste en rekke pounds veldig raskt. Vær forsiktig når du går tilbake til god mat diett. Kroppen må gradvis justeres til fast føde, så gjeninnføre dem sakte å forebygge sykdom.

Legg til urte kosttilskudd til din diett for å hjelpe til med vekttap. Nesle te, for eksempel, er en appetitt suppressant som vil holde deg fra å være sulten. Alfalfa er vanndrivende, og vil hjelpe deg å kaste overflødig vann vekt. Hagtorn bær kan bidra til å stimulere kroppen til å skylle ut gamle, ufordøyd mat, hjelpe deg å miste et annet par pounds.

Øk treningsnivåer. En viktig del av raske vekttap brenner overflødige kalorier og fett fra kroppen din, så legge til minst 30 minutter til en time med cardio arbeid til din daglige rutine. Turgåing, jogging, løping og svømming er alle gode kilder til cardio arbeid. Endre din trening rutine, og du vil være 10 pounds lighter før du selv har en sjanse til å gå lei.

Hint

 • Vær konsekvent i ditt kosthold og mosjon. Arbeide kroppen din virkelig hardt en dag så slacking off for en dag eller to er ikke effektiv, og kroppen din vil ikke brenne kalorier også. Følg en fast rutine hver dag for best resultat.
 • Aldri sulte deg selv i et forsøk på å gå ned i vekt. Når du slutter å spise, går kroppen inn i sult-modus, og vil horde eventuelle fett og kalorier du tar inn. Fasting kan virke som en god måte å slippe pounds raskt, men det kan resultere i vektøkning i stedet for tap.

Slik Cure hjerte smerte

Når det gjelder hjerte smerte er det alltid best å følge retningslinjer for forebygging. Du ønsker ikke å vente til et hjerteinfarkt skjer og du ikke klarer å løse problemet. Så begynn å forebygge hjerte smerte nå så du ikke lider et hjerteinfarkt senere.

Slik Cure hjerte smerte

•  Spis en diett som inneholder frisk frukt og grønnsaker, sunt fett og havsalt. Prøv å unngå en diett som inneholder toksiner eller en usunn nivå av dårlige kjemikalier som fett, kolesterol og sukker.

Rens kroppen din. Dette inkluderer rensing av tarmen, nyrer og lever. Du bør rense tarmen en gang i året, leveren minst seks til ti ganger hver to til tre uker og nyrer skal være renset kontinuerlig gjennom de riktige urter.

Kople inn rikelig med fysisk aktivitet for å lindre stress og balansere ut kroppens systemer. Noen gode former for trening inkluderer turgåing, jogging, dansing, svømming og vektløfting.

Svette er en god måte å kvitte kroppen for giftstoffer. Dette kan oppnås ved å drikke varm te, spise pepper eller slappe av i badstuen.

Hvis du lider av et hjerteinfarkt gå til legevakten.

Hint

 • Aldri eksos selv mens du trener.
 • Ikke trening på full mage med mindre det er ikke-anstrengende som å gå eller lys svømming.
 • Hvis du lider av et hjerteinfarkt må du søke medisinsk behandling innen tretti minutter fra de første symptomene.
 • Aldri ta vente og se tilnærming med et hjerteinfarkt.

Miracle Enzyme Lemonade Detox

Miracle Enzyme Lemonade Detox


The Miracle Enzyme Lemonade Detox programmet er utviklet for å rense ut tarmene, spesielt fordøyelseskanalen. Programmet omfatter lemonade, cayenne pepper, og lønnesirup. Det ble først opprettet av Stanley Burroughs, og han hevder det er langt bedre enn noen annen form for renselsesprosess. Variasjoner av den rens har blitt funnet å være effektive. Teorien er fordøyelseskanalen og kroppen får en pause for å prøve og bli kvitt giftstoffer som har bygget opp fra dårlige matvaner og stress.

Hvordan å detox

For å gjøre detox, bland åtte gram vann, en halv sitron, (ca to spiseskjeer), to spiseskjeer med lønnesirup, og en tiendedel av en teskje av Cayenne pepper.
Drikk seks til tolv glass blandinger om dagen i ti dager. Mens du står på programmet bør du ikke ta noen vitaminpiller eller spise annen mat.

Sitroner og Cayenne Peppers er de rengjøringsmidler. Cayenne pepper er høy i vitaminer og mineraler. Lønnesirup brukes for mineraler. En kalk kan være substituert for sitron, som det også er høy på vitaminer og mineraler. Programmet kan gjøres tre til fire ganger i året.

Effektivitet og Risiko

Mange som starter programmet rapport influensalignende symptomer. Dr. Burroughs tilskriver dette legemet rensing seg selv. Han sier at hvis du ikke føler deg frisk er det sannsynligvis fordi du ikke kommer på do nok. Du bør ha 3-4 avføringer i døgnet. Hvis dette er et problem, kan du ta litt urtete eller ta en salt vannbad.
Alvorlige bivirkninger er sjeldne. Er de vanligste klager fra noen detox plan tretthet og sløvhet fra å ikke spise. Lange perioder med detox kan ha samme effekt som faste. Det er når kroppen begynner å mate på muskel. Hvis dette skjer, kan du oppleve hodepine, dårlig ånde, og forstoppelse.

Endre det opp

Jeg vet ikke om deg, men for meg har ingenting i mitt system, men lemonade for nesten to uker høres nesten umulig. Jeg har også hørt at cayenne pepper smaker forferdelig og er veldig varmt. Noen oppgir å ha stor suksess med cayenne pepper piller. De tok 450 mg tabletter. De spiste også to frukter og to grønnsaker hver dag. I en gruppe på åtte kontorarbeidere som prøvde det, bare en var i stand til å holde på den i sju dager. Hun rapporterte å miste 12 pounds og får noen lindring av smerte i hennes leddene, spesielt knærne. Dr. Elson Haas, en lege av California, prøvde det og sa at han mistet 20 pounds, hans allergi gikk bort, og han begynte å spise veldig annerledes. Det hele høres ut som det er verdt et forsøk, men den største utfordringen er å holde seg med det.

Hvordan å fullføre Master Cleanse Diet

Hvordan å fullføre Master Cleanse Diet


En gjennomsnittlig person bærer rundt 10 til 20 pounds av giftstoffer i deres system hver dag. Mange av disse giftstoffene forårsake mindre hjelpe problemer som tretthet, tarmproblemer og forstoppelse. The Master Cleanse Diet gjør at du føler sunnere og også hjelper deg ned i vekt. The Master Cleanse Diet er en flott, naturlig måte å avlaste kroppen av disse giftstoffene og få deg ett skritt nærmere en sunnere livsstil.

Hvordan å fullføre Master Cleanse Diet

Velg en god tid for deg å fullføre Master Cleanse Diet. Gjennom hele dietten du trenger å være nær et toalett.

Ta 2 avføringsmidler dagen før du begynner dietten for å rense ut tarmen. Denne dietten inkluderer ikke noen fiber så ta et avføringsmiddel eller stikkpille en gang om dagen under dietten.

Bland din Master Cleanse Diet drikke med ingrediensene som er oppført i hva du trenger delen. Doble mengden du ønsker å tjene nok til å vare gjennom en hel 8-timers arbeidsdag.

Drikk juice. Drikk en servering hver 4. time, eller nippe til drinken over en 4-timers periode. Under diett du ikke har lov til å spise eller drikke noe annet enn for vann og diett drikke.

holde på med Master Cleanse Diet 2 til 4 dager, avhengig av dine behov. Dietten renser kroppen for giftstoffer gjennom urin og bolle bevegelser. Under dietten, forventer din toalett pauser for å inkludere en kjemisk lukt. Dette er normalt. Hvis lukten vedvarer etter 2 dager, prøv å holde på diett for en eller to dager å fullføre rens.

Har et lite måltid etter at du har fullført Master Cleanse Diet. I stedet for splurging, jobbe deg tilbake til vanlige matvaner ved å spise et lett måltid som en grillet kyllingbryst eller en sandwich.

Hint

 • Din urin og avføring kan være forskjellige farger under dietten; dette er normalt.
 • Fullfør denne dietten en mye som en gang i måneden.
 • Ikke prøv denne dietten hvis du er allergisk mot noen av de nødvendige ingrediensene.
 • Hvis du begynner å ha muskelkramper, kvalme eller svimmelhet, stopp kosthold.
 • Denne dietten er ikke trygt for diabetikere.
 • Ikke bruk noen tobakksvarer under dietten.

Candida rens oppskrift

Alternative medisinske utøvere tror at overvekst av candida albicans (gjær i tarmen) er ansvarlig for symptomer som tretthet, tette bihuler, hodepine, humørsvingninger, tap av hukommelse / konsentrasjon og suget etter søtsaker. Overskudd av candida i tarmen antas å trenge gjennom tarmveggen, forårsaker gjær og andre giftstoffer for å bli absorbert inn i kroppen. Den absorberte gjær utløser så en reaksjon i immunsystemet, noe som resulterer i en overfølsomhet for candida. For å rense kroppen for candida, må en streng diett følges.

Candida Diet

En candida rens tar sikte på rensing av tarmen. Diet spiller den avgjørende rolle i en candida rens, som ofte blir referert til som candida diett. For å kvitte kroppen med den uønskede gjær, må dietten være endret for å skjære av de gunstige forhold som disse mikroorganismene formere seg. Fatt på en candida rens en gang eller to ganger i året bidrar til å holde candida nivået lavt.

I løpet av denne dietten, er målet å sulte kroppen av elementene som trengs for å vokse patogene gjær forårsaker problemer.
Denne dietten bør være ganske disiplinert i minst tre måneder. Når symptomene begynner å forbedre, kan du begynne å legge matvarer tilbake igjen. Candida vil komme tilbake når du går tilbake til tidligere usunne former for spising.

Kutt ut sukker

I minst sju dager eliminere raffinert sukker, inkludert frukt som sukker fremmer gjær vekst. Etter en uke kan du legge frukt i dietten din sakte, oppdager endringer i symptomer.

Matvarer for å eliminere

Unngå alderen oster, alkohol, muffins, kaker, sjokolade, tørket frukt, frisk frukt, sopp, eddik, gluten, sukker, honning, sirup, gjær eller mugg, brød, bakevarer, tørket frukt, meloner og peanøtter. Begrense karbohydratinntak. Alle stivelsesholdige matvarer bør elimineres.

Også eliminere fermentert mat som for eksempel øl, pickles og tomatpuré som de fremmer gjær-vekstaktiviteter.

Ting å spise

Spis grønnsaker (spesielt rå hvitløk), egg, ikke-glutenous korn (som ris kli, hirse, brun ris, og havrekli), levende yoghurt kulturer (både meieri og ikke-meieri,) grønne alger (spirulina og chlorella), whey , acidophilus, nøtter, frø og oljer.

Lav-karbohydrat, er høy-protein matvarer som magert kjøtt, kalkun og kylling tillatt.

Lemon Cleansing Diet

En sitron rensing diett er ment å avgifte kroppen din ved å rense ut tarmen. Som et resultat, kan du gå ned i vekt lettere. Imidlertid er sitron renser seg selv ikke en diett plan. Når du ikke er på sitron rens, bør du spise et sunt kosthold og trening for å gå ned i vekt. Ifølge www.dietspotlight.com, andre fordeler av sitron rensing inkluderer en økt metabolisme, en libido boost, humør ekstrautstyr, og redusert fettlagring. Før du starter noen form for rens, bør du sjekke med legen din for å være sikker på at du er i god nok helse til å faste.

Ingredienser

Ifølge www.falconblanco.com, for hver servering av en sitron rens drikke, trenger du følgende: en halvparten av en sitron eller to spiseskjeer sitronsaft; to spiseskjeer organisk Grade B lønnesirup; og 1/10 ts kajennepepper. Sett inn en 8 oz. glass og topp med kildevann. Prøv å lage en frisk blanding for hver servering, i stedet for å lage en hel dag er verdt av porsjoner.

Fasting

www.falconblanco.com anbefaler å drikke sitron blandingen i 8 oz. doser hver og en til to timer, eller 12 glass hver dag i minst 10 dager. I løpet av denne tiden, trenger du ikke spise mat eller drikke noe annet enn sitron blandingen. Falconblanco.com sier også at dette fort kan også gjøres for opptil 40 dager om gangen.

Når fasten er over, kan du ikke gå tilbake til dine tidligere eller usunne matvaner med en gang, da dette kan angre rensing fordeler. På den første dagen etter at den raske, drikke 8 oz glass en blanding av en halv appelsin juice og halvparten vann. Under den andre dagen, drikk hel appelsin juice. Om natten, anbefaler www.falconblanco.com du spiser en nylaget vegetabilske lapskaus, laget med rødbeter, cayenne pepper, selleri, gulrøtter, belgfrukter, grønnkål, løk, persille, og squash. På den tredje dagen etter sitron rens, drikke appelsinjuice i morgen og spise den vegetabilske lapskaus til lunsj og middag.

Under den fjerde dagen, drikk appelsin eller sitron juice om morgenen. Spis frukt og grønnsaker, eller salat til både lunsj og middag. Du kan spise fritt på den femte dagen, med unntak av animalske produkter, kaffe, te, junk food, og beriket mel produkter, som hvitt brød. Gjenta sitron rens når du føler det nødvendig.

Hva Er lønnesirup, Lemon & Water Diet?

Hva Er lønnesirup, Lemon & Water Diet?


Sitronsaft, lønnesirup og vann er de viktigste komponentene i en avgiftning diett kalt Master Cleanse. Denne korttids diett er utformet for å spyle ut tarmkanalen.

Funksjoner

The Master Cleanse er en avgiftende diett skapt av Stanley Burroughs. Det innebærer en tre-dagers "lette i" perioden, etterfulgt av en 10-dagers flytende diett av vann, sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper. Det ender med en tre-dagers "lette ut" fra fasten.

Formål

Den limonade dietten er utformet for å rense tarmen. Lønnesirup gir kalorier mens de andre ingrediensene er ment å skylle giftstoffer fra kroppen. Kosten er bedt om å drikke et glass lemonade oppskrift hver gang de er sulten eller har lyst til å spise i løpet av fasten. Å drikke vann hele dagen assists i den totale rensing av tarmen.

Advarsler

Ernæringseksperter har kritisert Master Cleanse. Kathleen Zelman, tidligere talskvinne for American Dietetic Association, skriver på WebMD at Master Cleanse er en kortsiktig løsning på vekttap og tapper kroppen for viktige næringsstoffer og energi for varigheten av fasten.

Positivt og ulemper av Sea Salt Water Flush

Positivt og ulemper av Sea Salt Water Flush


The Sea Salt Water Flush, eller SWF, blir ofte brukt i kombinasjon med andre avgifte regimer for å hjelpe løsne avføring og rense tarmer. Over tid, kan overskytende avfall og giftstoffer bygge opp i tykktarmen, som er påstått å føle deg trøtt eller syk. I forbindelse med en detox som Master Cleanse, bygget opp giftstoffer skylles ut av systemet. Flere viktige faktorer bør vurderes når du prøver en SWF.

Rensing av tarmen og Colon

Som annonsert, kan SWF rense tarmer ved å fungere som en naturlig avføringsmiddel. Dette er nyttig for folk som er detoxing eller har problemer med avføring på egenhånd. Det er påstått, men ikke bevist, at SWF kan bidra til å avlaste kronisk hodepine, visse sykdommer og ødelagte tarmen samt forbedre hud, pust og kroppslukt.

Manglende effekt

Noen hevder ingenting i det hele tatt skjedde etter forsøk SWF. Dette betyr at de bare inntatt en stor mengde salt og nyrene må arbeide for å filtrere eller den kan være lagret i kroppen som forårsaker overskytende vann vekt. Noen pre-laget havsalt Flush pakkene inneholder opptil 4700 mg av salt, nesten det dobbelte av det daglige anbefalte mengden.

Oppkast

En mulig effekt av å forsøke SWF er at du ikke kan holde blandingen ned og oppkast det opp før det er i stand til å gjøre sin vei gjennom kroppen. Dette er mest sannsynlig på grunn av mengden av vann være drakk og den ubehagelige smak. Følelser av kvalme er ofte en advarsel fra kroppen at noe ikke er riktig, og det er viktig å lytte til disse reaksjonene.

"lekk" Tarmer

Avfallet blir "spyles" fra systemet må gå et sted, og det sies å ta fra ett til seks timer for flush å jobbe sin vei gjennom systemet. Dette betyr flere avføring og mulige lekkasjer når passerer gass. På grunn av dette anbefales det at du blir hjemme for den tiden, og hvis du trenger å passere gass, gjør det på toalettet.

Makrobiotiske Intestinal Cleanse

Makrobiotiske Intestinal Cleanse


En makrobiotiske diett som mål å fremme fysisk og åndelig velvære ved å bringe balanse til kroppen. Hele korn og grønnsaker som utgjør en makrobiotisk diett kan hjelpe rense tarmen ved å flytte raskt gjennom fordøyelseskanalen og hjelpe kroppen i å kvitte seg med avfall.

Tarm Virkninger av en makrobiotiske diett

Makrobiotiske diett ble grunnlagt i 1920 av George Ohsawa og vokste i popularitet på 1970-tallet. Det støtter forbruket av milde, ubehandlet mat for å fremme harmoni i kroppen. Matvarene som er involvert i en makrobiotiske diett er spesielt utvalgt for å være lett å fordøye og passerer jevnt gjennom fordøyelsessystemet. De avgifte kroppen ved å hjelpe rent ut fordøyelses avfall dvelende i tarmen. Mens noen helsepersonell er opptatt av at de som følger denne restriktiv diett lider risikoen for ikke får nok næringsstoffer, de fleste er enige de grunnleggende prinsippene i en makrobiotiske diett fremme god helse og er ernæringsmessig lyd.

Makrobiotiske diett Plan

Å følge en makrobiotisk diett, bør halvparten av ditt daglige matinntak kommer fra hele, uraffinert, økologisk dyrket korn som brun ris, hel hvete, havre, mais, bygg og rug. Spise produkter laget av raffinert mel som de fleste kommersielt lagde brød og pasta i begrensede mengder eller unngå dem helt. Omtrent en fjerdedel av mattilbudet daglig bør være ferske økologiske grønnsaker, spesielt squash og cruciferous grønnsaker som kål, brokkoli, blomkål og grønnkål. Unngå poteter, søtpoteter, tomater, grønn paprika og spinat. Resten av matvarene spises daglig bør bestå av bønner, supper og buljonger og sjø grønnsaker som tang. Små mengder av fisk og nøtter er tillatt ukentlig. Storfe, fjørfe, lam, svin, koffein, egg, meieriprodukter, raffinert sukker og kunstige søtstoffer alle er forbudt under en makrobiotisk diett plan.

Prinsippene for en makrobiotisk livsstil understreke viktigheten av å spise bare for å tilfredsstille sult. Tygg maten grundig og dvele over måltider. Spis sesongens frukt og grønnsaker og unngå mat ikke høstes lokalt. Forbruker matvarer ikke hører hjemme i området, som i spise tropiske frukter i en ikke-tropisk område, er antatt å forårsake en usunn ubalanse i kroppen.

Matlaging teknikk og måten av mat forberedelse også er viktige hensyn i følge en makrobiotisk diett. Makrobiotiske mat bør kokes, press kokt, dampet eller stuet. Unngå baking, broiling eller steke matvarer. Bruken av en mikrobølgeovn eller elektrisk komfyr er motløs. Som med alle diett plan som krever en betydelig justering til matvaner, ta kontakt med lege eller ernæringsfysiolog for å se om en makrobiotiske diett er en lyd individuelle valg for rensing av tarmen og avgifte kroppen.

Hva Foods Rens tarm?

Regelmessig rensing av tarmen tilbyr flere helsefordeler og arbeider primært for å forbedre fordøyelsessystemet og gjenopprette sunn tarm funksjon. Visse matvarer bidrar til å rense tarmen, og holde i fordøyelsessystemet for. Disse matvarer er høy på kalsium, magnesium og fiber, og kan spises i regelmessig som en del av en tarm rensing diett.

Typer matvarer

De beste matvarer som renser tarmen inkluderer: fersk frukt med skall, gjær flak, friske grønnsaker, hvete produkter, sjø grønnsaker, kornspirer, spinat, brokkoli, mandler, grønnkål, rødbeter greener, sesamfrø, brønnkarse, belgfrukter, acerola kirsebær, pysllium fiber og linfrø. Alle disse matvarene skal spises i sin reneste form og spist på tom mage.

Hvis du foretar en tarm rens, er det også viktig å drikke så mye renset vann som mulig, da dette bidrar til å forbedre eliminering og fremme renselsesprosess.

Effekter

Økende inntak av tarm-rensing matvarer bidrar til å eliminere giftstoffer og avfall bygge opp i tarmen og tykktarmen, og dermed forbedre fordøyelsen fungerer. Når fordøyelsessystemet ikke fungerer som det skal, de fleste opplever tretthet, forstoppelse, en manglende evne til å konsentrere seg, og har problemer med å sove. Vektøkning og fordøyelsesbesvær er også vanlig når tarmene ikke fungerer som de skal.
Å spise mer mat som renser tarmen kan redusere risikoen for helseproblemer og gjenopprette sunne avføring.

Fordeler

Å spise mer mat som renser tarmen tilbyr flere helsefordeler. En tarm rens kan la deg følelsen avslappet og gi deg mer energi. Fjerne avfallsstoffer og giftstoffer i kroppen kan også føre til vekttap, sunnere hud og en økt følelse av velvære.

Ifølge HealingDaily.com, den typiske amerikanske holder omtrent åtte måltider av ufordøyd mat i hennes kolon. Dette er fordi avfalls biprodukter ikke elimineres regelmessig gjennom tarmene. En av de beste måtene å bli kvitt avfallet buildup er å spise mer fiber og foreta en tarm rens.

Betraktninger

Når du øker mengden av høy-fiber, rå matvarer i kostholdet, kan du forvente å ha flere avføringer i løpet av dagen. Matvarer som renser tarmene må forbrukes med jevne mellomrom i løpet av dagen, og i forbindelse med mye vann. Alle bearbeidet mat, sukker, koffein, stivelse og kjøtt må elimineres fra kostholdet under rens, eller effektene vil bli dempet.
Kosttilskudd som lecitin, klorofyll og Triphala kan følge en tarm eller kolon rens.

Misforståelse

Å spise mer mat som renser tarmene garanterer ikke vekttap eller gi lindring fra visse sykdommer og helseproblemer. De fleste mennesker opplever liten ubehag fra avrusning prosessen. Dette kan omfatte hodepine, kvalme, svimmelhet, svakhet og tretthet. Imidlertid, så snart som giftstoffer er ute av kroppen, er helsegjenopprettet.

Tarm rensing kosttilskudd kan brukes som en del av rens for å fremme flere avføringer og fremskynde avrusning prosessen. Imidlertid bør noen kosttilskudd bli vurdert av en lege for å sikre at det ikke er noen ingredienser som kan utløse uønskede bivirkninger.

Foods å spise i løpet av en Colon Cleanse

Foods å spise i løpet av en Colon Cleanse


Kolon renser hjelpe deg å rense ut tarmene og tarmer, gå ned i vekt, få mer energi og rebalansere din skrantende helse. Men mange feilaktig tror at de kan spise hva de vil i løpet av et kolon rens. Spise feil mat kan hindre kolon rens fra fungerer og forårsake store ubehag og sykdom.

Juice

Bruk en høy kvalitet juicer å forberede friske grønnsaker og frukt juice i løpet av et kolon rens. Den juicer vil separere massen fra saften, og fraværet av fiberen vil gjøre det lett for vitaminer og mineraler for å bli absorbert raskt og benyttes av kroppen.

Drikk utvannet fruktjuice i morgen. Kroppen din er i topp rensing sykle i morgen, og utvannet fruktjuice vil hjelpe din kolon renset ved å bli kvitt enda mer giftig bygge opp fra tarmen. Du kan følge din fruktjuice ritual med fersk, organisk rå frukt for resten av formiddagen.

Drikk ferske grønnsaker juice i løpet av dagen, som grønnsaksjuice hjelpemiddel i healing og ombygging fordøyelseskanalen.

Grønnsaker

Rå grønnsaker salater til lunsj spiser i løpet av din kolon rens. Til middag spiser lett dampet eller kokte grønnsaker for å gi fordøyelsessystemet en pause når du går inn i kveldstimene. Over tid, som fordøyelsessystemet vokser seg sterkere, kan du spise mer rå grønnsaker senere på dagen. Når du først begynner et kolon rens, forbeholder de rå grønnsaker til lunsj for å unngå magesyke.

Korn

Spis fullkorn spiret brød, quinoa, vill og basmati ris og amaranth i moderasjon under et kolon rens. Selv om disse korn er kompatibel med kolon rensing, vil overspising forsinke kroppens renselsesprosess.

Kjøtt

Spis fisk, kylling, rødt kjøtt og kalkun med grønnsaker bare under et kolon rens. Å spise kjøtt med karbohydrater vil føre til at fordøyelsessystemet til betydelig tregere og motarbeide kolon rensing innsats.

Væsker

Drikk minst halve kroppen din vekt i gram i løpet av dagen. For eksempel, hvis du for tiden veier 140 pounds, drikke 70 gram vann om dagen i løpet av et kolon rens.

Drikk varme væsker med måltider. Kalde drikker kan forsinke fordøyelsessystemet, så drikke kalde drikker minst 20 til 30 minutter før et måltid for å gi fordøyelsessystemet en sjanse til å hente inn før et måltid. Drikk romtemperert vann og juice eller varm, koffeinfri te med måltider.

Om leveren og galleblæren Flushing

Om leveren og galleblæren Flushing


Leveren er et av kroppens mest vitale organer, fordi den er ansvarlig for å sile ut potensielt giftige stoffer som passerer gjennom den. Mennesker som opplever leverproblemer og hyppige galleblæren steiner i forbindelse med magesmerter kan slå til konvensjonelle leger til å behandle sine symptomer. Men de som ønsker å behandle leveren lunger og galleblæren steiner med alternativ medisin for å unngå unødvendig kirurgi kan velge første til å gjøre en leveren og galleblæren spyling.

Typer

Det er mange spyle alternativer og du må forske for å finne den som er riktig for deg, men en type leveren og galleblæren rødming er eplejuice fasting. Forbered leveren og galleblæren for flush. Ta 1 ss. av kinesisk urt, Cold Coin Grass, en gang daglig i 2 til 3 uker. Hvis du er forstoppet, rense ut tarmen med en blanding av bentonittleire og psylliumskall. Sug 1 ss. av leire i en kopp vann i 12 timer. Tilsett 1 ss. av psylliumskall til leire og rør det sammen. Konsumere hele blandingen, sammen med en kopp med varmt vann, før sengetid. Drikk 2 kopper vann første om morgenen, og gjenta hele prosedyren til du ikke lenger er forstoppet. Hvis du ikke har noen forstoppelse problemer til å begynne med, hoppe over dette trinnet.
På dag en av flush, drikke to kopper romtemperert eplejuice hver 2 time i 12 timer. Du kan også drikke vann, men du bør ikke spise noe mat i løpet av denne faste perioden. På dag to, følger du samme fremgangsmåte. På slutten av dag to, drikke en blanding av ½ kopp extra virgin olivenolje og ½ kopp sitronsaft. Gå til sengs, og sove på høyre side. På dag tre, drikke en blanding av 4 kopper varmt, filtrert vann og to teskjeer av un-iodized havsalt. Vent i 30 minutter og deretter innføre buljong og myke, kokte grønnsaker tilbake i dietten. Hvis du ikke passere alle galleblæren steiner, må du kanskje decongest leveren før din neste spyling. Gjør dette ved å ta kinesiske Bitters, i tillegg til Cold Coin Grass.

Time Frame

Du kan gjøre en leveren og galleblæren flush så mye som annenhver måned eller så lite som to ganger i året. Hvis du har mye av galleblæren steiner, vil du trenger å gjøre flere flush før du er helt steinfrie. Hvis du prøver å gjøre en flush for tidlig etter din siste, kanskje steinene ikke være klar til å komme ut og du innsatsen vil være bortkastet. For å opprettholde sunn leveren og galleblæren funksjon, har tenkt å gjøre minst to tømminger i året.

Effekter

Når du har gjort en leveren og galleblæren flush, bør enhver abdominal ubehag og smerter forbundet med galleblæren steiner forsvinner for en kort tid. Galleblæren vil da trekke noen gamle galleblæren steiner til fronten, og du bør være i stand til å kaste ut dem ved neste forsøk. Ved spyling, vil du ha vannaktig avføring. Dette er faktisk leveren din skylle ut gamle galle.

Fordeler

Folk som gjør vanlig leveren og galleblæren flushing rapporterer mindre ubehag forbundet med en overbelastet lever og galleblæren steiner. Flushing lindrer magesmerter, samt smerter som stråler ut i nakke, rygg, skulder og bryst. Regelmessig spyling reduserer også sjansen for infeksjon i gallegangen eller galleblæren. Du kan også merke en nedgang i akne, sure oppstøt, allergier, fordøyelsesbesvær, tretthet og høyt kolesterol.

Betraktninger

På grunn av det høye sukkerinnholdet i eplejuice, alle med diabetes, kreft, hypoglykemi, magesår, eller som er utsatt for gjær infeksjoner bør ikke drikke store mengder eplejuice. Substitute 1000-2000 milligram av eplesyre i kapsel eller pulverform, og drikke med to kopper varmt vann. Selvfølgelig nøkkelen til å opprettholde en sunn organfunksjon er å spise en godt balanse diett. Unngå høy-fett, frityrstekes og raffinert sukker i maten. Som med alle diett eller avgiftning program, bør du søke råd hos helsepersonell.

Hvordan Kolon Renset at Home

Et kolon rens er en effektiv måte å fjerne giftstoffer som har akkumulert i systemet. Det er flere måter å rense kolon. Og mens mange mennesker foretrekker colonic vanning administrert av en profesjonell, er det mulig å rense kolon hjemme. Regelmessig kolon rensing kan lette en rekke mage plager som forstoppelse. Videre kan det redusere sjansene for å utvikle tykktarmskreft og andre fordøyelses forhold.

Hvordan Kolon Renset at Home

•  Ta urte kosttilskudd. Flere urter og kosttilskudd fungere som et naturlig avføringsmiddel og effektivt kan rense kolon. Disse inkluderer kalkun rabarbra, som er en tarm renere, og Cascara Sagrada, som er en mild kolon cleanser. Andre kosttilskudd vist seg å fremme et sunt fordøyelseskanalen omfatter linfrø, Senna, snekke frø og oliven blad ekstrakter.

Bruk en klyster for å rense tykktarmen. Det finnes ulike typer klyster - vann, leire og kaffe. Dessverre, Klyster er rotete og noen ganger ubehagelig. Hva mer er, har de ikke rengjøre hele tykktarmen. Denne type kolon renset hovedsakelig fjerner avfall og toksiner som ligger i den nedre tarm.

Øk fiber inntaket. En naturlig og enkel måte å fullføre et kolon rens hjemme innebærer å redusere fett og natrium inntak, og øke fiber inntaket. Ta 30 mg fiber om dagen. Kjøpe fiber kosttilskudd, eller øke inntaket av frukt og grønnsaker. Et høyt fiber diett letter constipates, hjelper med vekttap og reduserer risikoen for å utvikle fordøyelsesproblemer.

Fullfør en avgiftning diett. Fjerne avfall og giftstoffer fra kroppen er en av de beste måtene å forbedre din generelle helse. Toksiner kan bygge opp i tarmen eller tykktarmen; og mens kolon renser kvitt tarmen hos disse giftstoffer, kan en komplett avgiftning eliminere giftstoffer ligger i hele kroppen, og forbedre lever, nyre og hjertefunksjon. Effektive avgiftning dietter inkluderer frukt og grønnsaker dietter, grønnsaksbuljong og suppe dietter og juice dietter (se Ressurser nedenfor).

Drikk rikelig med vann. Som avfall og giftstoffer forlater kroppen din, så gjør væsker. Holde kroppen hydrert under et kolon rens ved å drikke 8 til 10 glass vann om dagen.

Lindrende hemorroider

Innledning

Mange mennesker får hemoroider. Det er en vanlig lidelse i fordøyelsessystemet. Hemorroider er betent og hovne årer i anus. Det er mange grunner til at folk får denne tilstanden. Vanligvis spiller kostholdet en stor rolle. Tilstanden påvirker også mennesker på ulike måter. Med hemorroider, kan det også være smerte, kløe og rektal blødning, avhengig av typen av hemoroide personen har. Det er medisinske og hjemmelagde behandlinger for å lindre eller fjerne symptomer. Alle som lider av hemorroider er sikker på å finne en behandlingsmetode som fungerer for ham.

Typer Hemorroider

Det er interne hemorroider og eksterne hemorroider. Innvendige hemoroider er usett og smertefri. Tegn på en mulig intern hemorrhoid er blod på toalettpapir eller på toalettsetet. Dette indikerer rektal blødning. Membraner i endetarms årer er delikat og forstoppelse eller diaré kan sprekke membranen og forårsake blødninger. Eksterne hemorroider stikker ut fra endetarmen og forårsake smerte.

Lindrende Hemorrhoid Pain hjemme

Det er flere måter å lindre hemorrhoid smerte. I de fleste tilfeller går en hemorrhoid unna på egen hånd. Mange synes over-the-counter salve og kremer som forberedelse H for å være nyttig. Disse stoffene har vanligvis en anti-inflammatorisk bestanddel som hydrokortison eller andre steroider. Sittende i et varmt bad med Epsom salter er et hjem rettsmiddel som er foreslått av alternative medisinske utøvere. Tar urte kolon rengjøringsmidler er en god måte å rense ut tarmene og regulere avføring. To av de viktigste årsakene til hemorroider er diaré og forstoppelse. De hyppige vannaktig avføring og belastende på grunn av store, hard avføring er et stort press på de skjøre blodårer i endetarmen. To måter å bekjempe dette på er å spise høy fiber mat og drikke masse vann hver dag. Holde aktiv og trener er også viktig fordi hemoroider kan dannes fra sittende for lenge.

Medisinske alternativer

Hvis disse enklere rettsmidler ikke fungerer, kan medisinsk intervensjon være i orden. En lege har noen måter å fjerne hemoroider som kan gjøres på kontoret hennes. Legen kan injisere en kjemisk inn i hemorroider å krympe dem. En annen fremgangsmåte er å tie av den hemorroider med band slik at blod ikke kommer til dem. Uten blod, hemorroider tørke opp og falle av. Laser kirurgi bruker infrarødt lys til å også stoppe sirkulasjonen av blod i hemorroider. For hemorroider som er vedvarende, store eller svært smertefullt, kirurgi kan være svaret. En hemorrhoidectomy fjerner hemorroider med et kirurgisk innsnitt. Disse operasjonene er gjort som polikliniske operasjoner.