Digidexo.com

Hvordan Kjemp Psykiske lidelser mens du arbeider en jobb

Hvis du noen gang har hatt en psykisk lidelse mens du arbeider en jobb, det er visse strategier for å lykkes. Kjemper mental sykdom handler om ikke presser deg selv for hardt og vite når du skal be om hjelp. Du kan kjempe psykiske lidelser mens under ekstremt trykk, og denne artikkelen forteller deg hvordan.

Bruksanvisning

•  Få en nedre enden jobb. Problemet med visse jobber er at de er høyt trykk. Det er som å sette en redd soldat på frontlinjen: hendene skjelver, han kan ikke se venn fra fiende, og derfor er han i trøbbel. Så vær klar med sjefen din. Hvis du må, forklare situasjonen. Vanligvis han eller hun vil være villig til å ta imot deg. Det er ikke en negativ i det hele tatt å jobbe en jobb mens kampen noe sånt som schizofreni eller manisk-depressiv lidelse. Working kan faktisk hjelpe visse deler av psykisk sykdom.

hjelp. Rushing gjennom dagen, noen ganger du glemmer den mentale problemer i første omgang. Det er ingen tid til å tenke på depresjon mens du har tjue kunder som venter i kø. Arbeidet kan ha sunne effekter på hjertet.

3 Utvide tid. Nå som du er opptatt, vil tilstanden kommer og går. Det kan komme tilbake sterkere enn hver når du tar en lengre permisjon, eller bare få mindre timer for visse uker. Verden, en gang klart før, vil være annerledes. Jeg la merke ettervirkningene av å jobbe mange timer. Du vil kanskje legge merke til at administrerende tid er avgjørende så alltid gå tilbake til å være opptatt, eller i det minste sosiale. La ingen timers pass hvor dine tanker kontrollere deg. Det er et gammelt ordtak for avhengighet, "En rusavhengig alene er i dårlig selskap."

Når man skal slutte. Presset med å jobbe lange timer for lav lønn vondt kan skade din mentale tilstand. Noen ganger vil du se tegnene på når det tid for å avslutte. De kan komme i fysiske effekter, som dine hender risting, eller et alvorlig tilfelle av nerver, muligens depresjon. Dette betyr ikke bare slutte jobben. Jeg sier til å vurdere det.

Når å være lykkelig. Bare fordi du jobber en jobb, kjemper en mental sykdom og prøver å bli opptatt i mellom betyr ikke at du vil ha noen problemer. Du trenger andre hobbyer, fordi utbrenthet ofte vil treffe deg raskere enn normale mennesker. Tenk på det slik: mennesker med psykiske lidelser kan faktisk understreke deres sinn ut med racing tanker (en vanlig tilstand med schizofrene og manisk depressive). Så finne måter å være glad for. Noe er nødvendig for å holde tankene lades, for å holde deg i stand til å arbeide, tenke og være lykkelig. Å være mer sosial på noen måte, som for eksempel å delta i samtalen, kan du sone ut på en annen måte.

6. Nå ut. Hvis du har alvorlige problemer, og ønsker å holde seg på sporet, alltid konsultere legen din, dele hva som skjer gjennom hodet ditt. Medisiner kan hjelpe langsom ting ned for mange lider Du er ikke alene i forsøket på å jobbe mens du kjemper mental sykdom så nå ut til dem du stoler på.

Hint

  • Hver morgen rekord hvordan du føler deg og hva du er redd for. Dette kan være nyttig i detaljering dine problemer.
  • Du kan enten være ærlig med din arbeidsgiver om din tilstand, eller du kan skjule det. Det er et viktig valg med ingen klare svar.
  • Ikke fest for mye mens håndtere en jobb og psykiske lidelser. Det kan bare gjøre det verre.