Digidexo.com

Avionisert vann Vs. Vann fra springen

Avionisert vann Vs.  Vann fra springen


Vann fra springen i USA må møte standardene til det amerikanske Environmental Protection Agency for å sikre at det er trygt for drikkevann. Men noen mennesker velger å "deionize" vann før man spiser.

Identifikasjon

Deionisert vann er vann som har hatt mineraler fjernes. Disse mineraler inneholder natrium, jern, kobber, kalsium og bromid. Det gjøres ved å utsette vannet for en elektrisk belastning som trekker i mineralene og fjerner dem. Avionisert vann brukes i legemiddelindustrien, kjemisk produksjon og produksjon skinnvarer.

Bruksområder

Ifølge American Water Works Association, er vann fra springen i USA i meste, trygt å drikke. De mest vanlige klager på vann fra springen er forbundet med smak eller lukt, vanligvis på grunn av klorinnholdet. Som klor trekkes fra deionisert vann, har det en bedre smak.

Misforståelse

Det er mulig å kjøpe hjem kits til deionize vann og noen forhandlere markedsfører dem som et alternativ til "uren" vann fra springen tilgjengelig i de fleste hjem. Fremgangs deionization fjerner ikke bakterier eller virus, da disse ikke er tiltrukket av den elektriske ladningen i løpet av prosessen på samme måte mineraler er.