Digidexo.com

Inkontinens forårsaket av Metamucil

Hvordan Avføring Flytter gjennom tarmen

Ufordøyd mat og cellulær avfall fra tynntarmen passerer gjennom tykktarmen ved en prosess som kalles "catastalsis." I catastalsis, røret av sirkulære muskler som linje veggene i tykktarmen kontrakten i en sekvensiell, domino-aktig måte å presse avføringen sammen i bølger. For beskyttelse av tarmslimhinnen, disse sammentrekningene er relativt svake, designet for å forsiktig flytte avføring sammen.

I et friskt, ikke-forstoppet mage-tarmkanalen, entrer avfallstykktarmen fra tynntarmen i en semi-fast, suppelignende tilstand. Som catastalsis flytter avfall gjennom orgelet, tykktarmen vegger absorbere vann tilbake inn i blodstrømmen for å holde kroppen hydrert. Denne dempingen gjør vannet stivne i myke biter av avføring.

Imidlertid kan tarmene også absorbere for mye vann fra avfallet, og skaper små, harde klumper av avføring som catastalsis ikke kan bevege seg meget raskt. Denne tilstanden er kjent som "forstoppelse."

Hva er en "Bulk-Forming" avføringsmiddel?

Avføringsmiddel er en samlebetegnelse som beskriver noe mat eller kjemisk designet for å forenkle avføring. Metamucil aktive ingrediensen er skrelle av psyllium plante, en "bulk-forming" avføringsmiddel. Bulk forming avføringsmidler arbeid ved å absorbere vann, og dermed hindre den store tarmen fra reabsorbing det. Disse vann-mettet psyllium korn og deretter blandes med avføringen, øker vanninnholdet. Dette resulterer i større, mykere avføring som beveger seg raskt og enkelt.

Potensiell Inkontinens

Ifølge Metamucil nettbaserte FAQ, produktet inneholder ingen kjemikalier som "føre [den] umiddelbar evakuering" av tarmer som preger inkontinens. Snarere Metamucil vanligvis lindrer forstoppelse med 12 til 72 timer.

Men hvis du lider av forstoppelse, har en betydelig mengde krympet, manipulerte avføring samles opp i tykktarmen. Som det myke, psyllium-holdig avfall kommer inn i tykktarmen, catastalsis tvinger den gjennom passasjen der den møter slutt av det uttørkede feces. Disse kontinuerlige, bølgelignende sammentrekninger presse de myke avføring inn i hard skjemaet, fylle tarmen og tvinge hard avføring mot anus. Som denne nye avføring bygger seg opp bak den langsomme, hard avføring, så gjør også presset mot anus.

Hvis trykket overstiger styrken på anus (en ring av muskler som kan åpnes og lukkes anus), vil resultere inkontinens.