Digidexo.com

Beste Legemidler for Revmatoid Artritt

Beste Legemidler for Revmatoid Artritt


Revmatoid artritt er en stor utfordring til den personen som er berørt av det. Det er et immunsystemforstyrrelser, og det er ingen spesifikk behandling eller herding. Som et resultat, er revmatologer overfor prøver å sjonglere en myriade av medisiner foreskrevet til pasienter som kan eller ikke kan være effektive. Selv etter at en person er startet på en behandling, kan det være behov rutinemessige justeringer som kan generere et helt nytt regime. Identifisere de beste Revmatoid medisiner er en stor utfordring.

Identifikasjon

Reumatoid artritt oftest er diagnostisert på grunn av intraktabel smerte i ledd. Videre er det ofte hevelse og pustevansker. Til tider er det problemer med å bestemme forskjellen mellom revmatoid artritt og cerebral parese.

Betraktninger

Medisinen som opprinnelig brukt er prednison for å få betennelse i leddene ned slik at andre behandlinger kan initieres. Prednison er svært effektiv. Imidlertid, hvis den er i bruk, kan det påvirke immunsystemet og forårsake skade på lungene og indre organer.

Typer

Mens det er ingen kur for revmatoid artritt, nærmest medisiner til en kur er metotreksat. Dette er medisinering av valg og er vellykket i 99 prosent av revmatoid artritt ofre. På dette punktet, forblir pasienten på metotreksat og bare periodevis tar prednison når de har en blusse opp. En fakkel er når en persons symptomer dukker opp igjen.
Når metotreksat ikke virker på grunn av en reaksjon, kan det ofte være farlig å forlate person med mindre enn en kroppsmetningsgrad på 70 prosent. Når methotrxate ikke fungerer, to av de mest populære og effektive medisiner for revmatoid artritt er Embrel og Arava. Disse to stoffene er et typisk kombinasjons medikamentell behandling. Arava brukes til å kontrollere inflammatoriske tilstander, og lindre smerte. Embrel kalles en biologisk og også reduserer smerte.

Misforståelse

Mange tror at revmatoid artritt kan kureres. Men det beste som kan skje er at det kan håndteres.

Advarsel

I tillegg til eventuell medisin for revmatoid artritt. er det viktig å fortsette å trene og spise godt fordi unnlatelse av å gjøre dette vil øke hastigheten som kroppen din forverres.