Digidexo.com

Ozon behandlinger for kreft

Ozon behandlinger for kreft er basert på premisset om at kroppen tar i oksygen og frigjør karbondioksid. Med økningen av karbondioksid utslipp og reduksjon av oksygen i luften blir det klart hvorfor det er økning i tilfeller av kreft rapporteres hvert år. I USA har medisinske myndigheter vært trege i å forske på ulike oksygen / ozon terapi men det samme er ikke sant i Europa.

Slik fungerer det

Premisset er ganske enkel. Ved å bruke ozon eller aktivert oksygen vårt immunsystem får et løft. Anti-cancerstoffer blir deretter frigjort fra hvite blodceller og blod evne til å sirkulere økes. Blodet kan reise gjennom selv de minste fartøyene i kroppen nå vev til tross for deres avstand fra hjertet. Sunn, oksygenrikt blod er en av de mest effektive måtene å slåss kreft.

Infusion Bottle Therapy

Kreftceller dør når de blir utsatt for oksygen / ozon. En fremgangsmåte som brukes for å hjelpe pasienter som lider av kreft er stadium 4 infusjonsflasken terapi. Først en halvliter blod trekkes fra pasienten og plasseres i en infusjonsflaske. Oksygen / ozon blir deretter tvunget inn og blandes med blodet. Den nylig behandlet blod blir deretter re-injisert tilbake i pasienten for at det skal begynne å jobbe. Denne nye blod er det som bekjemper kreft når det sirkulerer tilbake gjennom legemet.

Ozon IV Behandling

Ozon IV behandling fungerer på en lignende fremgangsmåte til infusjonsflasken terapi. Den viktigste forskjellen er at blod er faktisk tatt fra pasienten. En væske som er mettet med ozon injiseres inn i pasienten ved bruk av en intravenøs

Sikkerhet

Ifølge den tyske Medical Society for ozon terapi, er praksisen med å bruke ozon helt trygt. På over 5 millioner ozonbehandlinger administreres over hele landet (ikke alle er blitt behandlet for kreft) bare 40 pasienter rapporterte en hvilken som helst form for bivirkninger. Bare 4 omkomne ble også rapportert ved bruk av terapi. Dette er en bemerkelsesverdig lav prosentandel i forhold til 100.000 amerikanere som dør hvert år fra reaksjoner på konvensjonell medisin.

Andre fordeler til Ozone

Ifølge Dr. Kartaut Dorstewist og Dr. Horst Kief, kan ozon være effektiv i behandling av former av hepatitt. En studie utført ved University of Arizona fant at ozon / oksygen kan være nyttig i kampen mot avansert Aids. Til slutt, i Vest-Tyskland praksis for behandling av infiserte sår med oksygen har vært brukt i flere tiår. Selv sår infisert med koldbrann ble sett til å helbrede.