Digidexo.com

Mental Symptomer på depresjon

Oppturer og nedturer i livet kan få oss ned og gjøre oss trist fra tid til annen. Under slike tider, vi ofte sier vi er deprimert, men klinisk depresjon er annerledes. Depresjon er ikke bare følelsen trist (noen deprimerte mennesker ikke engang føle det sånn), er det om å føle seg livløs og tom. De som er deprimert kan vise noen av disse symptomene.

Søvnforstyrrelser

Et vanlig tegn på depresjon er en søvn disorder.Those lider av klinisk depresjon kan finne det vanskelig å sove. Andre kan sove for mye. Som et resultat, synes det er vanskelig å konsentrere seg. Dette gjør det vanskelig å gjøre selv tidligere enkle oppgaver.

Negative tanker og følelser

Personer som lider av depresjon føler meg veldig hjelpeløs og håpløs. Noen kan til og med gråte daglig på grunn av dette. De opplever negative tanker om seg selv, og kan ikke kontrollere slike tanker uansett hvor hardt de prøver. De sier at livet ikke er verdt å leve.

Spiseproblemer

Deprimerte mennesker ofte oppleve å spise problemer. Noen av dem kan miste sin appetitt, mens andre ikke kan slutte å spise. Dette kan føre til vekttap eller en overvekt problem. I gjennomsnitt, kunne de oppleve ca 5 prosent endring i vekt på en enkelt måned.

Uttak fra Society

Mennesker som er deprimerte tilbringer mye tid alene. De kan slutte å gjøre ting de en gang likte og kan isolert seg fra venner eller familie.

Suicidale tanker

Den mest alvorlige symptom på depresjon er suicidale tanker. Siden deprimerte mennesker ikke finner livet verdt å leve, ønsker de å ta sitt eget liv. De tror dette vil ende smerten de går gjennom.