Digidexo.com

Slik Cure Ringorm Rash

Uttrykket "ringorm" er ganske misvisende da det ikke er et utslett forårsaket av en orm i det hele tatt. I stedet er det en soppinfeksjon som ofte presenterer i form av en ring og er oftest funnet i en varm fuktig område av kroppen, slik som lysken eller underarm. Ringorm er smittsom og de rammede bør ta skritt for raskt for å unngå å sende den videre til de rundt dem. Selv om ringorm er lett behandles, vil det ikke gå bort av seg selv og den berørte huden kan til slutt sprekke eller blemme og tillate bakterier å bli introdusert.

Bruksanvisning

•  Skaff en aktuell over-the-counter anti-sopp krem eller salve, for eksempel Tinactin eller Lotrimin. Apply til det berørte området som anvist av apoteket eller legen din (avhengig av alvorlighetsgraden av utslett). Utøve god hygiene i mellomtiden for å unngå spredning av soppen til andre.

Hvis symptomene ikke bedres etter flere dager, rapportere tilbake til legen din for en muntlig anti-sopp resept (piller). Fortsett uansett anti-sopp behandling du bruker for den anbefalte mengden av tid selv etter at utslettet har syntes å ha ryddet opp. Dette vil hindre utslett fra å returnere.

Forhindre en gjeninntreden av fremtidige utbrudd ved å holde huden din tørr og ren og ved å bære absorberende bomull klær. Bruk alltid sko i garderoben og offentlige dusjer og ikke dele sportsutstyr med andre. Påføring talkum til områder av kroppen som er spesielt fuktig vil bidra til å forhindre et ideelt miljø for sopp å vokse.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å selv behandle Hvis du er usikker på hvorvidt din utslett er ringorm. Rådfør deg med lege eller hudlege for å utelukke andre hudsykdommer, som eksem eller psoriasis, som kan bli forverret av en anti-sopp behandling.