Digidexo.com

Byråer som leverer informasjon om ernæring for barn

Byråer som leverer informasjon om ernæring for barn


Ernæring informasjon kan være forvirrende, så slå til en pålitelig kilde for å finne ut hva den beste ernæring informasjon er for utvikling av barn. Byråer som leverer informasjon leverer ofte ressurser som undervisning og interaktive materialer slik at materialet kan være morsomt og passer for barn.

USDA

The United States Department of Agriculture har en kampanje som heter "Spis Smart, Play Hard». Med oppskrifter, menyer og måltid planlegging tips, ideer er ikke vanskelig å komme med for foreldre. Seksjoner på porsjonskontroll, shopping, og motivasjon støtte arbeidet med å ta bedre valg. Aktivitet ark og bokmerker foreslå frokost og snack ideer i et barnevennlig format, mat og måltider valgt er alle basert på "My Pyramid for Kids" grafikk, en annen føderale initiativ av USDA. Revidert og fargerike "My Pyramid" demonstrerer hva forholdet mellom mat barna bør spise med smale striper som representerer matvarer som bør spises mindre og bredere striper for matvarer som bør spises oftere.

American Heart Association

The American Heart Association arbeider spesielt for å bekjempe fedme og utvikle sunne matvaner. Det løse problemet ved å prøve å gi de mest nødvendige anbefalinger, med forslag som gjør det lettere for barna å spise godt. Lavbudsjetts sunn mat, tips for kresen eaters og mat-på go-tips. Den gir informasjon om hva en del størrelse egentlig ser ut slik at barna og foreldrene er i stand til å gjenkjenne nøyaktig hva en anbefalt mengde mat ser ut, i stedet enn underslår og overspising.

FNS

Mat og ernæring tjenester, en avdeling av USDA, implementerer Woman, spedbarn og barn (WIC) program, som bruker føderale midler for å gi ernæring utdanning og næringsrik mat til kvinner som er gravide eller har barn under 5. Selv om Programmet er kun tilgjengelig for familier anses lav inntekt, kan det være en verdifull ressurs for dem som kan bruke informasjon om og økonomisk bistand for å mate barna sine godt.

NIH

The National Institutes of Health bruker mat guide pyramide for å generalisere til seks raske forslag, med lenker til relaterte ressurser og et medisinsk leksikon. Online leksjoner om å lese ernæring paneler, med kategorier for matvarer som er bra for deg, bra i moderate mengder, eller bør sjelden spises er gitt gjennom NIH sin nasjonale hjerte, lunge og blod Institute. Dens grunnleggende om lav-fett diett og vektkontroll er forenklet nok til at selv eldre barn kan absorbere informasjonen.