Digidexo.com

Aconitum rettsmidler

Aconitum rettsmidler


Aconite, også kjent som monkshood, er en plante som brukes til naturlig behandle visse sykdommer og tilstander. Deler av Aconitum planten er giftig, så det må brukes på en bestemt måte. Det kan være foreskrevet i stedet for medisiner for infeksjoner, angstlidelser og fysiske plager.

Frykt og angst

Aconitum er et homøopatisk behandling for psykiske problemer, som frykt, angst og sjokk. Hvis en person går gjennom noe traumatisk, enten det er å være vitne til en forbrytelse eller miste en venn eller et familiemedlem, kan det være følelser av sjokk. Aconitum er noen ganger brukt til å behandle disse følelsene av sjokk. Det kan også bidra til å lindre kroniske frykt, for eksempel flyskrekk eller død. Følelser av angst kan også behandles med Aconitum.

Infeksjoner

Aconite blir brukt i stedet for antibiotika for visse infeksjoner. Luftveisinfeksjoner, som resulterer i hoste og pusteproblemer, kan behandles med Aconitum. På samme måte kan hunder kontrakt en tilstand som kalles kennelhoste. Det er smittsomt, og det fører til hundene å ha en hakkende hoste, som Aconitum kan lindre. Øye og øre infeksjoner, som er viral eller bakteriell, blir også helbredet med Aconitum.

Fysiske problemer

Fysiske problemer er også behandlet med Aconitum. Aconitum administreres for sterke smerter forårsaket av leddgikt og revmatisme. Solforbrenning er behandlet med en aktuell form for Aconitum. Isjias er kroniske smerter som er forårsaket av kompresjon på isjiasnerven. Aconitum er brukt som et middel for tannpine.